De echte reden waarom Tish Cyrus de scheiding aanvroeg van Billy Ray

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Tish Cyrus de scheiding aanvroeg van Billy Ray
De echte reden waarom Tish Cyrus de scheiding aanvroeg van Billy Ray
Anonim

Miley Cyrus' moeder, Tish heeft onlangs de scheiding aangevraagd van Billy Ray Cyrus… En het is eigenlijk niet de eerste keer. Het stel heeft tijdens hun 30-jarige huwelijk veel problemen gehad. Maar waarom trok Miley's momager deze keer de stekker eruit? Hier is een nadere blik op de relatie van Tish en Billy Ray door de jaren heen.

Hoe Tish & Billy Ray Cyrus elkaar ontmoetten

Het stel ontmoette elkaar in 1991 na de scheiding van Billy Ray van zijn eerste vrouw, Cindy Smith, met wie hij in 1986 trouwde. In 1992 raakte Tish zwanger van hun eerste kind, Miley. Maar op dat moment verwachtte Billy Ray al een kind met Kristin Luckey. De laatste beviel in april van dat jaar van een zoontje genaamd Christopher. Miley arriveerde in november. De zangeres van Achy Breaky Heart moest kiezen met welke van de vrouwen hij zou trouwen. Hij koos uiteindelijk voor Tish. Ze trouwden in 1993 in hun woonkamer in Franklin, Tennessee.

Billy Ray's platenlabel raadde de bruiloft af vanwege zijn populariteit bij vrouwelijke fans. "Deze trein kan van de baan raken, maar ik word vader", zei de muzikant over zijn beslissing om met Tish te trouwen tijdens een interview met ABC in 2004. "Ik word een echtgenoot en probeer iets in mijn leven te krijgen dat goed is." Hij adopteerde ook haar kinderen uit haar eerste huwelijk: Brandi en Trace Cyrus. In 1994 verwelkomde het paar hun tweede kind samen, een zoon genaamd Braison. Hun jongste kind, Noah Cyrus, arriveerde later in 2000.

Inside Tish & Billy Ray Cyrus' 30-jarig huwelijk

Het leek aanvankelijk goed te gaan met het stel. Maar in oktober 2010 vroeg Billy Ray voor het eerst een echtscheiding aan, daarbij verwijzend naar "onoverbrugbare verschillen. Een maand later werd gemeld dat Tish een affaire had met Bret Michaels, wat hij later ontkende. "Ik ben voor altijd bevriend met haar familie", zei Michaels. "Het begon toen ik en Miley gewoon samen aan een nummer werkten. Haar moeder, Tish, houdt van Every Rose Has Its Thorn, het eerste concert dat Miley ooit zag was Poison, en dus wilden ze het opnieuw maken voor de nieuwe plaat.

Op een gegeven moment tijdens de scheiding gaf Billy Ray Hannah Montana de schuld van het 'vernietigen' van zijn familie. "Hannah Montana heeft waarschijnlijk veel gezinnen bij elkaar gebracht - alleen niet één…", zei hij in een explosief GQ-interview. "Ik zeg het niet graag, maar ja, dat doe ik. Ja. Ik zou het zo terugnemen. Voor mijn familie om hier te zijn en gewoon iedereen oké, veilig en gezond en gelukkig en normaal te zijn, zou fantastisch zijn geweest. Heck, ja. Ik zou het allemaal in een seconde wissen als ik kon.' In februari 2011 trok de acteur zijn uitspraken tegen de Disney-show in. Hij onthulde ook dat hij zijn familie "repareerde".

"Het is erg belangrijk voor mij om op dit moment te werken aan het herstellen van mijn familie", zei hij, eraan toevoegend dat zijn opmerkingen in GQ "explosief waren, en onbedoeld." Hij vervolgde: "Mijn familie is het belangrijkste dat ik heb, en we werken samen om ervoor te zorgen dat onze toekomst sterker en gezonder is." Drie maanden later riep hij de scheiding af. "Ik heb de scheiding laten vallen", vertelde hij destijds aan The View. "Ik wil mijn familie weer bij elkaar brengen. De dingen zijn de beste die ze ooit zijn geweest. Ik heb het gevoel dat ik mijn Miley op een bepaalde manier terug heb gekregen. Ik heb het gevoel dat we de vader en dochter zijn die we waren voordat Hannah Montana gebeurde."

Waarom Tish en Billy Ray Cyrus voor de derde keer gaan scheiden

In 2013 vroeg Tish een scheiding aan. "Dit is een persoonlijke kwestie en we werken aan een oplossing die in het belang van onze familie is. We vragen u om op dit moment onze privacy te respecteren", vertelde ze destijds aan People. De twee verzoenden zich een maand later. "We werden allebei wakker en realiseerden ons dat we van elkaar houden en besloten dat we bij elkaar wilden blijven", zeiden ze in een gezamenlijke verklaring. "We zijn allebei in relatietherapie gegaan, iets wat we in 22 jaar samenzijn niet hebben gedaan, en het heeft ons dichter bij elkaar gebracht en onze communicatie echt op geweldige manieren geopend."

Het lijkt er echter op dat ze het gewoon niet konden laten werken, aangezien Tish op 6 april 2022 een aanvraag indiende om hun huwelijk opnieuw te beëindigen vanwege onverzoenlijke verschillen.

"Na 30 jaar, vijf geweldige kinderen en een leven vol herinneringen hebben we besloten om onze eigen weg te gaan - niet met verdriet, maar met liefde in ons hart", zei het stel in een verklaring. "We zijn samen opgegroeid, hebben een gezin grootgebracht waar we zo trots op kunnen zijn, en het is nu tijd om onze eigen paden te creëren. We zullen altijd familie blijven en kijken uit naar een voortdurende en liefdevolle gedeelde ervaring als vrienden en ouders. We hebben niet lichtvaardig of snel tot deze beslissing komen, maar met zoveel gaande in de wereld, wilden we wat duidelijkheid en afsluiting bieden, zodat we gefocust kunnen blijven op wat belangrijk is. Met liefde en hoop… Tish en Billy Ray Cyrus."

Aanbevolen: