Miley Cyrus reageert op Billy Ray Cyrus Haters nadat ze zijn Nissan-truck hebben geroosterd

Miley Cyrus reageert op Billy Ray Cyrus Haters nadat ze zijn Nissan-truck hebben geroosterd
Miley Cyrus reageert op Billy Ray Cyrus Haters nadat ze zijn Nissan-truck hebben geroosterd
Anonim

Drama hangt in de lucht! Fan roosterde de Nissan-truck van Billie Ray Cyrus nadat Miley Cyrus erop poseerde en de beelden op haar sociale media plaatste.

De Hannah Montana-ster bewees dat ze "niet getemd kan worden" toen ze haar nieuwe merchandise rockte met de tekst: "Miley maakte me homo." Uitgedost in haar felroze T-shirt en zilveren blokhakken, plaatste ze een reeks afbeeldingen op haar Instagram- en Twitter-accounts.

Ze schreef: "Identificeer waar Billy Ray Cyrus nog meer pissig over gaat worden! Ik maak een shirt met de tekst "I D" of ik kruip over zijn truck op mijn Gucci-hakken! Nu we het toch over papa's hebben, vraag die van jou 35 dollar en koop de nieuwe "Miley maakte me homo"-merchandise."

Terwijl fans meteen de opmerkingen over de nieuwe merchandise van Cyrus lazen, werden velen ook teruggenomen door de zwarte Nissan-truck van Billy Ray Cyrus. Een fan schreef: "Onlangs werd onthuld dat Billy Ray Cyrus in een Nissan rijdt, maar helaas voldoet hij aan het gevoel dat hij geen echte Country Western Act is."

Een tweede fan schreef: "Verdomme, Billy heeft een Nissan? Dat is nederig."

Een ander twitterde: "Maar waarom rijdt Billy Ray Cyrus in een Nissan-truck?"

De 28-jarige zanger reageerde op de opmerkingen en schreef: "Dat is alles wat @tishcyrus hem zou laten lol NoMaseratiForDaddy."

De broer van de oudste Cyrus, Brandi Cyrus, bood zelfs haar gedachten aan. Ze merkte op: "LOL niet de Nissan!"

Toch lijkt iedereen het naar zijn zin te hebben om de spot te drijven met de Cryus-vader. De foto's werden snel omarmd toen haarstylist Justin Anderson schreef: "Nissan zag er nog nooit zo goed uit, meid."

Ondanks dat hij is getagd in de Twitter-post, heeft Billie Ray Cyrus nog niet gereageerd op de publieke verontwaardiging over zijn autokeuze. Hopelijk hebben fans zijn "Achy Break Heart" niet gebroken.

Cyrus' nieuwe merchandise-collectie bevat tal van eclectische shirts, waaronder twee NSFW "Miley Cyrus Made Me Gay"-tops, geschikt voor zowel queer mannen als queer vrouwen. Ze bracht ook "Miley is Cancelled"-joggingbroek uit met felroze letters en een geposeerd pin-upmeisje op het rechterbeen.

Deze nieuwe merchandise gaat gepaard met de release van haar veelgeprezen album Plastic Hearts uit 2020 en haar gefilmde concertevenement Stand By You dat op 25 juni in première ging op Peacock. Deze speciale maand van Pride bevatte uitvoeringen van haar meest iconische nummers, zoals " The Climb" en "We Can't Stop." Cyrus speelde ook nummers van LGBT+-iconen zoals Cher en ABBA.

Aanbevolen: