Kenan Thompson noemde deze 'SNL'-host "extreem ongemakkelijk"

Inhoudsopgave:

Kenan Thompson noemde deze 'SNL'-host "extreem ongemakkelijk"
Kenan Thompson noemde deze 'SNL'-host "extreem ongemakkelijk"
Anonim

Verschijnen op 'SNL' kan carrièreveranderend zijn, maar tegelijkertijd kan het ook veel stress opleveren voor de betrokken acteur of actrice. Neem Billie Eilish als voorbeeld, toen ze de show presenteerde, was de A-lijst zanger waanzinnig nerveus tijdens de opbouw.

Hetzelfde geldt voor de prestaties, Adrien Brody werd door Tina Fey "eigenwijs en niet grappig" genoemd. De bekroonde acteur had een zware prestatie en wordt herinnerd als een van de slechtste.

De situatie waar we vandaag naar zullen kijken, v alt meer onder de categorie ongemakkelijk, aangezien deze populaire rapper besloot volledig off-script te gaan, in wat Kenan Thompson "extreem ongemakkelijk" noemde.

Er waren in het verleden meer dan een paar onhandige SNL-hosts

Ja, we houden er allemaal van om onze favoriete celebs het podium te zien betreden op 'SNL'. Achter de schermen gaat het echter niet altijd soepel, en dat geldt zelfs voor enkele van de beste celebs ter wereld.

Bill Hader noemde Justin Bieber een van de slechtst gedragen celebs die hij ooit had gezien, en beweerde dat de zanger er totaal niet uitzag en moe was tijdens zijn optreden in de show.

Donald Trump was ook een nachtmerrie om mee te werken in de schrijverskamer, heel dicht bij de meeste ideeën die op zijn pad kwamen. Seth Meyers belde de voormalige president, zonder gevoel voor humor tijdens zijn tijd in de show.

Onder andere stoere hosts volgens Tina Fey, waaronder Paula Abdul en Paris Hilton. Fey had vooral een paar woordkeuzes voor Hilton, die niet echt open stond voor veel, terwijl ze een groot ego behield gedurende haar tijd achter de schermen van de show.

Het blijkt dat Kanye West ook onder dit veld kan worden gelabeld, omdat de artiest tijdens zijn tijd op het programma besloot off-script te gaan, wat de cast, de crew en het publiek heel raar maakte.

Kanye West ging off-script tijdens zijn 'SNL' gastoptreden

Het begon onschuldig, maar al snel was het duidelijk dat Kanye West zijn eigen agenda had, weg van de komedie van 'SNL' en zich politiek uitsprak.

Destijds was zijn tirade met betrekking tot Donald Trump: "Ik praat zo vaak met een blanke en [ze] zeggen: 'Hoe kun je van Trump houden, hij is racistisch?' Nou, als ik dat was bezorgd over racisme zou ik al lang geleden uit Amerika zijn verhuisd.”

“Wil je de verzonken plek zien? Oké, ik luister nu naar jullie. Ik doe mijn supermancape om, want dit betekent dat je me niet kunt vertellen wat ik moet doen… Wil je dat de wereld vooruitgaat? Probeer liefde.”

De toon in de zaal ging van blij naar helemaal stil… De toespraak van Kanye West was uiteindelijk unaired, hoewel het overal de krantenkoppen haalde, en men gelooft dat Lorne Michaels er niet al te blij mee was. Zozeer zelfs dat Kanye permanent van de show wordt verbannen.

Niet alleen was het moment moeilijk voor de kijkers thuis, die toekeken met de bedoeling vermaakt te worden door te lachen, het was ook moeilijk voor degenen die aan 'SNL' werkten. Dat was inclusief een veteraan van de show die wijselijk weigerde het podium op te gaan tijdens de tirade van Kanye.

Kenan Thompson noemde het uiterlijk van Kanye West 'extreem ongemakkelijk' voor alle betrokkenen

Kanye West riep iedereen op het podium voor zijn tirade… dit maakte alles veel moeilijker om naar te kijken. Gezien het feit dat hij een veteraan van het spel is, was Kenan Thompson wijs genoeg om in plaats daarvan naar achteren te gaan.

Hij besprak de situatie op Seth Meyers' Late Night Show ', noemde het moment ongemakkelijk en ongemakkelijk.

Volgens Kenan was er een tijd en een plaats voor het moment, en die plaats was niet 'SNL'. Het zorgde ervoor dat de kamer volledig instortte terwijl zijn medecastgenoten op een moeilijke plek kwamen te staan.

Desalniettemin hadden fans nog steeds plezier met het moment, vooral gezien de reactie van de cast tijdens de toespraak. Een fan wees op de hilarische reactie van iedereen, die duidelijk te zien was op de achtergrond van de toespraak van de rapper.

"Alex: blijft wankelen alsof hij wacht op het signaal om de laatste buigingen te maken en weg te gaan. Mikey: verward als de hel, knijpt in zijn lip alsof hij wil vragen wat er in godsnaam aan de hand is on. Colin: probeert niet dood te gaan van het lachen. Hij weet ook niet in welke bizarre wereld hij zich bevindt, maar er gebeuren nu zeker dingen. Pete: hij zei echt 'man, dit is' en vertrok."

Een gedenkwaardig moment dat de cast van 'SNL' waarschijnlijk zo snel mogelijk probeerde te vergeten.

Aanbevolen: