Britney Spears geeft fans een goede kijk op "vreselijke" haartransformatie

Inhoudsopgave:

Britney Spears geeft fans een goede kijk op "vreselijke" haartransformatie
Britney Spears geeft fans een goede kijk op "vreselijke" haartransformatie
Anonim

Britney Spears heeft door de jaren heen verschillende haarkleuren gewiegd en soms haar blonde lokken ingeruild voor donkere tinten.

In een recente video die ze op haar Instagram Stories heeft gedeeld, heeft de popprinses haar bijna 40 miljoen volgers een kijkje gegeven in haar nieuwste haartransformatie.

Britney Spears pronkt met haar geverfde haar in nieuwe video

Britney Spears steekt haar tong uit in een still uit haar Instagram-verhaal waarin ze pronkt met haar in een lila tint geverfde haar
Britney Spears steekt haar tong uit in een still uit haar Instagram-verhaal waarin ze pronkt met haar in een lila tint geverfde haar

Op haar Instagram Stories liet Spears haar haar zien, nu volledig geverfd in een mooie lila tint.

"Ik en mijn afschuwelijke paarse haar," grapte ze en voegde een reeks emoji's toe die haters lijken af te sluiten.

In de korte clip steekt Spears gekscherend haar tong uit en trekt een paar grappige gezichten terwijl ze in een privéjet zit. Ze geeft fans zelfs een blik op haar stoel bij het raam, wat bewijst dat ze hoog in de lucht vliegt. Het is niet duidelijk of Spears momenteel op reis is of dat de video de afgelopen weken is gemaakt, misschien tijdens haar recente vakantie naar Maui, Hawaii, met haar verloofde Sam Asghari.

De meest adelaarsogen onder haar fans hebben misschien al gemerkt dat Spears deze nieuwe tint had laten zien in een paar Instagram-berichten die de afgelopen week zijn gepubliceerd. In deze video's en foto's heeft de 'Oops… I Did It Again'-zangeres haar roots in dezelfde lila tint geverfd.

Degenen die hebben geprobeerd hun haar in een vergelijkbare tint te verven, weten echter dat dit soort kleur heel snel vervaagt, dus het is niet onwaarschijnlijk dat Spears haar kleur heeft opgefrist.

Spears veranderde in "Brunetteney" in december Picture

Niet lang geleden verraste Spears haar fans met nog een andere haartransformatie die haar de bijnaam "Brunetteney" opleverde.

In december vorig jaar publiceerde de popster een foto waarop ze twee paarden aait. Op de foto draagt ze haar haar in een heel toepasselijke paardenstaart, maar het was de kleur die de aandacht trok van haar volgers.

Britney had even afscheid genomen van haar blonde kenmerkende stijl en koos voor een donkerdere tint, die bijna overeenkwam met die van de manen van haar paarden.

Ze verduidelijkte echter dat haar haar niet donker was op het moment van posten en dat de foto niet recent was. Het was in feite genomen in juni toen ze een donkerdere kleur kreeg.

"Dit was toen mijn haar in juni bruin was", legde Spears uit in het bijschrift, voordat hij zich verdiepte in haar relatie met haar paarden.

Na haar recente paarse transformatie kunnen fans maar beter uitkijken naar weer een nieuwe haarkleur.

Aanbevolen: