Beyoncé's haartransformatie door de jaren heen (15 foto's)

Inhoudsopgave:

Beyoncé's haartransformatie door de jaren heen (15 foto's)
Beyoncé's haartransformatie door de jaren heen (15 foto's)
Anonim

Beyoncé is absoluut een van die zangeressen die al tientallen jaren aan de top van de muziekindustrie staat en ze zal zeker niet snel ergens heen gaan. De diva - die ongetwijfeld in luxe leeft en miljoenen kan uitgeven aan dingen waar we alleen maar van kunnen dromen om te kopen - heeft ons in de loop der jaren veel iconische looks gegeven, van de bijpassende mode die ze rockte met Destiny's Child tot de prachtige gele jurk die ze accessoriseerde met een honkbalknuppel in het videoalbum "Lemonade".

Vandaag dachten we dat we de haartransformatie van Beyoncé nader zouden bekijken, van de manier waarop haar haar er natuurlijk uitziet tot die iconische korte pony die de ster op een gegeven moment wiegde. Dus leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een trip down memory lane, gevuld met Beyoncé's meest iconische kapsels.

Ok, hier zijn ze dan - 15 foto's van Queen B's haartransformatie door de jaren heen.

15 Laten we beginnen met Beyoncé Rocking Cornrows

Het is geen geheim dat Beyoncé altijd prachtig is geweest en foto's van haar voordat ze beroemd werd, bewijzen dat zeker, maar we hebben besloten om onze lijst af te trappen met een look die de zangeres sinds het begin van haar carrière steeds terugbrengt - superlange cornrows!

14 Hier is de diva met stompe pony

De volgende op onze lijst zijn deze foto's van de zanger die een super stompe 'straight-across' pony rockt die op een gegeven moment zeker te lang was om zo te worden gedragen. Hé - we hebben het allemaal gedaan. Hoe dan ook, Beyoncé zag er nog steeds fantastisch uit en als iemand zo'n pony eraf kan trekken, is zij het zeker!

13 Die steeds korter werden

Zoals je kunt zien op de foto's hierboven, werd de pony van de zangeres steeds korter en korter totdat ze er amper was, en eerlijk gezegd omarmde ze de look volledig. De meesten van ons zouden doodsbang zijn om onze pony zo kort te knippen, maar Beyoncé wiegde ze trots!

12 We houden ervan dat Beyoncé haar natuurlijke krullende haar omarmt

Laten we verder gaan met Beyoncé die haar van nature gekrulde haar omhelst. Dit is iets wat de ster in haar carrière vaak heeft gedaan. Eerlijk gezegd houden we van Beyoncé en haar gekrulde haar, omdat het de diva er zeker nog glamoureuzer uit laat zien… als dat al mogelijk is!

11 De ster had vroeger ook blonde highlights die haar gezicht omlijstten

Een andere blik die de zangeres opschudde, vooral in haar vroege dagen, waren platinablonde highlights aan de voorkant van haar haar. Deze aanrakingen van heel lichtblond omlijstten haar gezicht. Hoewel dat in het begin van de jaren 2000 misschien supertrendy was, durven we te wedden dat we de diva tegenwoordig nooit zo rocken!

10 En wie kan de korte bob van Queen B vergeten

Beyoncé heeft in de loop der jaren zeker een groot aantal bob-kapsels gehad en de eerste die we op onze lijst wilden vermelden, is haar superkorte, rechte bob. De diva droeg het meestal met een middenstuk en een licht golvende textuur, zoals je kunt zien op de foto's hierboven!

9 die een asymmetrische bob werd

Een andere bob die de zanger een tijdje rockte, was de asymmetrische. Zoals je op de bovenstaande foto's kunt zien, droeg koningin B het zowel recht als golvend. We hielden absoluut van beide versies. Beyoncé had destijds ook heel blond haar!

8 En uiteindelijk een lange bob

Toen de bob van de zangeres begon uit te groeien, omhelsde ze een lange bob die ze ook vaak stijlde in strandachtige krullen en golven. We moeten zeggen dat Beyoncé elk kapsel met absoluut gemak voor elkaar krijgt. We kunnen niet eens onze favoriete kiezen!

7 Hier is de zangeres met blond haar

Als het op haarkleur aankomt, experimenteerde Beyoncé vrij vaak met blond haar. Op de foto's hierboven zie je de zangeres met haar lichtste haarkleur. Zoals je kunt zien, ging de diva nooit volledig platina, maar ze had zeker een aantal zeer lichte platina-highlights!

6 En iedereen laten zien hoe je op de juiste manier een gordijnpony doet

Gordijnpony, die onlangs weer populair werd, is iets dat Beyoncé al rockte tijdens haar B-Day-tijdperk. Op de foto's hierboven kun je zien dat de ster ze meestal heeft gestyled door haar volumineuze haar op te steken, hetzij in een halve opgestoken haar of een rommelige knot. Ze zou haar gordijnpony versieren met oorringen!

5 Beyoncé rockte ook ombre haar

Een andere populaire haartrend waarmee Beyoncé experimenteerde, is ombre haar. Op de foto's hierboven kun je de ster zien experimenteren met lichtere punten van haar haar terwijl ze zowel lang als kort haar heeft! Zoals gewoonlijk trok de diva beide looks moeiteloos uit!

4 Evenals Reverse Ombre

Naast het klassieke ombre-haar, heeft Beyoncé in de loop der jaren een aantal keer in omgekeerde ombre geploeterd. Zoals je op de bovenstaande foto's kunt zien, ging Beyoncé voor donkere in plaats van lichtere tips. Hoewel dit voor veel mensen belachelijk kan lijken, is het dat zeker niet voor haar!

3 Hier is de diva met donkere lokken

Over donkerder haar gesproken… op de foto's hierboven zie je Beyoncé met donkere lokken. We moeten toegeven dat toen we zagen dat Beyoncé vorig jaar haar haar donker verfde, we behoorlijk verbaasd waren over hoe anders ze eruitzag - en dat bedoelen we niet op een slechte manier!

2 En met superlang haar

Een ander kapsel waar Beyoncé onlangs in is geweest, is heel lang haar. Beyoncé met superlang haar is zo'n look en het is een look die ze meestal draagt in ontspannen krullen en strandachtige golven. Eerlijk gezegd geeft het zien van de zangeres met prachtig haar als dit ons zeker grote godinnenvibes … en we zijn er zo voor!

1 Ten slotte houdt Beyoncé ervan om bloemen in haar haar te hebben

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om voor een kapsel te gaan dat Queen B in de loop der jaren vaak heeft gewiegd. Zoals je op de foto's hierboven kunt zien, hebben we het over Beyoncé met bloemen in haar haar. Haarkleur en haarlengte kunnen veranderen, maar het is veilig om te zeggen dat Beyoncé altijd zal houden van accessoires met hier en daar een bloem!

Aanbevolen: