Zal Pete Davidson in de nieuwe Kardashian Reality Show zijn?

Inhoudsopgave:

Zal Pete Davidson in de nieuwe Kardashian Reality Show zijn?
Zal Pete Davidson in de nieuwe Kardashian Reality Show zijn?
Anonim

De Kardashian-Jenner-clan is klaar om na 20 seizoenen afscheid te nemen van Keeping Up With the Kardashians en een nieuw avontuur aan te gaan.

In september 2020 verklaarden Kim Kardashian en haar populaire realityprogramma Keeping Up With the Kardashians dat het volgend jaar zou worden stopgezet. De gerenommeerde familie, die hun leven deelt sinds de première van het realityprogramma in 2007, was eindelijk klaar om er even tussenuit te gaan. De zussen waren allemaal op zoek naar een nieuw begin.

Hulu kondigde een maand later aan dat de familie een meerjarige samenwerking was aangegaan om nieuwe programmering voor het streamingplatform te produceren, met Kim Kardashian schijnbaar in het midden van de serie.

De nieuwe Kardashian-show op Hulu

Keeping Up With The Kardashians is misschien voorbij, maar het is niet allemaal teleurstellend nieuws: de familie Kardashian-Jenner maakt een comeback op Hulu met hun eigen programma.

De prestatie werd voor het eerst gerapporteerd in december 2020, met steeds meer details. The Kardashians gaat op 14 april 2022 in première op Disney+, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Hoewel veel privé is gehouden, hebben de Kardashian-Jenners het publiek geplaagd met enkele details over de aanstaande show. Kim besprak het project eerder met WSJ Magazine en gaf aan dat de nieuwste onderneming een ander aspect van de prominente familie zal presenteren.

Ze zei verder: "Het publiek zal ons zien groeien als een familie in de komende aflevering. Fans verwachten dat we onszelf zijn, en ze zijn sinds het begin diep ondergedompeld in onze serie, net als wij De fans zullen extatisch zijn om ons te zien doorgaan op ons avontuur. Ik kan niet te veel verklappen over wat komen gaat, maar spoiler alert: we gaan er geweldig uitzien, en iedereen zal kijken."

Wie verschijnt in 'The Kardashians'?

Gezien het feit dat Kourtney, Kim, Kendall, Kylie Jenner, Khloe en hun moeder Kris Jenner allemaal werden geportretteerd in de teaserfoto's die de nieuwe show introduceerden, is het logisch om te denken dat ze in de serie te zien zullen zijn.

Afgezien daarvan onthulde Kim op haar Twitter dat Scott Disick, de ex van Kourtney, zal komen, tweetend: "Maar @ScottDisick gaat met ons mee naar Hulu, zoooooooo ik snap het MAAR hij komt terug!!!! " "Ik heb er echt niet met ze over gesproken", vertelde Kim in september aan Ellen DeGeneres, "maar ik neem aan dat, omdat hij zo'n belangrijk onderdeel is van Kourtney's leven, ze er misschien wel zullen zijn."

Als het gaat om wie waarschijnlijk niet komt opdagen, zou Rob Kardashian niet komen opdagen.

"Rob zal niet verschijnen in de komende Hulu-show", vertelde een bron aan E! News, "maar hij gelooft dat hij zich momenteel in een geweldige headspace bevindt." Ze zeiden echter wel dat hij zou kunnen overwegen om in de toekomst weer in de show te verschijnen.

Er wordt echter gespeculeerd dat Pete Davidson, die naar verluidt Kim Kardashian zou zien, ook in de show zou verschijnen.

Pete Davidson doet comedy, geen reality-tv

Pete Davidson's naam is al geruime tijd in de publieke belangstelling, maar hij heeft zich nog niet op reality-tv gewaagd. Pete is een komiek, scenarioschrijver, producent en acteur die sinds 2014 een bekend gezicht is van NBC's comedy-schetsserie Saturday Night Live. Hij is ook een beroemde stand-upcomedian die verscheen op A dam DeVine's House Party en Jimmy Kimmel Live! en live optreden.

In 2013 maakte hij een speciale verschijning in Brooklyn Nine-Nine en in 2020 schreef en speelde hij mee in de semi-autobiografische dramafilm The King of Staten Island. Later speelde hij tegenover Margot Robbie in de film The Suicide Squad in 2021.

Zijn Davidson en Kim echt aan het daten?

Kim en Pete zijn verschillende keren laat gefotografeerd in New York City. Pete en Kim werden eind oktober betrapt tijdens een spannende rit op Knott's Berry Farm in Californië, wat aanleiding gaf tot speculaties. Het lijkt erop dat Pete en Kim elkaar begin oktober hebben ontmoet op Saturday Night Live, toen zij de presentatrice van de show was.

Kim zou nu absoluut verliefd zijn op Pete, die volgens insiders de passie en het plezier in haar leven terugbrengt.

Zal Pete verschijnen in de nieuwe show van de Kardashians?

Velen vermoedden dat de frequente nachtelijke escapades van Kim en Pete in New York City allemaal bedoeld waren ter promotie van de Hulu-serie die Kims familie aan het filmen is, die ergens dit jaar van start gaat.

Maar bronnen melden dat de camerateams van Hulu niet aanwezig waren op hun eerste paar dates. Insider-bronnen onthulden dat Hulu niets te maken had met haar reis naar New York City, wat impliceert dat haar uitstapjes met Pete niets te maken hadden met de aanstaande show.

Hoewel sommige kijkers misschien gefrustreerd zijn dat ze de mogelijke romance van Pete en Kim niet beter konden zien, lijkt het gebrek aan fotografen op deze data te impliceren dat de relatie echt is.

Pete zou in een paar van de laatste segmenten van het seizoen kunnen spelen, gezien de tijd die het gezin besteedt aan het filmen van de show. Voorlopig kunnen fans van The Kardashians speculeren over de romance van Pete en Kim en hopen dat Kim het naar haar zin heeft.

Terwijl het publiek anticipeert op de nieuwe Kardashian-show, die naar verwachting het huishouden op een nieuwe manier zal portretteren, worden de vermoedens over wie wel of niet in de tv-serie zal verschijnen steeds groter. Fans verwachten de hele Kardashian-familie te zien, evenals Kim's nieuwe romantische interesse. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we weten of Pete Davidson in de show zal verschijnen, maar in de tussentijd kunnen fans alleen maar wachten.

Aanbevolen: