Kim Kardashian zal Kanye/Pete Drama aanspreken in nieuwe special

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian zal Kanye/Pete Drama aanspreken in nieuwe special
Kim Kardashian zal Kanye/Pete Drama aanspreken in nieuwe special
Anonim

De gloeiend hete thee waar we allemaal op hebben gewacht, staat eindelijk op het punt te worden gemorst. Robin Roberts heeft een exclusief interview met de Kardashian-familie gefilmd voorafgaand aan het debuut op 14 april van hun nieuwe Hulu TV-show.

The Kardashians zullen alles onthullen in een speciale uitzending op ABC op 6 april

In teaserclips wordt Khloe Kardashian gevraagd waar ze staat met ex Tristan Thompson. Haar grote zus Kourtney zal ook ingaan op haar verloving met drummer Travis Barker. Momager Kris Jenner is ook in de show en wordt in tranen gezien, maar kijkers zullen moeten afwachten wat het moment triggert.

Kim Kardashian wordt gevraagd over haar scheiding van Kanye West

Elders, Kim Kardashian lijkt eindelijk klaar om een persoonlijk interview te geven over haar scheiding van Kanye West en haar vriend Pete Davidson. Roberts vraagt aan Kim: "Hoe heb je op je familie geleund door je scheiding met Kanye?" maar we horen het antwoord niet.

Kim heeft vorig jaar de scheiding aangevraagd en is nu legaal vrijgezel. Hoewel West van Instagram werd geschorst vanwege zijn voortdurende tirades tegen Kim, leken ze afgelopen weekend op goede voet te staan. Het paar werd samen gezien terwijl ze de voetbalwedstrijd van zoon Saint bijwoonden.

Kanye West zoekt naar verluidt geen hulp voor zijn tirades

Ondertussen is een rapport dat deze vrijdag verscheen, door Page Six dat Kanye, 44, zijn vervreemde vrouw Kim had verteld dat hij zou stoppen haar op sociale media te bekritiseren en "hulp te krijgen", niet waar. Jason Lee, eigenaar van Hollywood Unlocked en de mediamanager van West, sprak met Yahoo over de geruchten.

Kim Kardashian, Kanye West en hun familie
Kim Kardashian, Kanye West en hun familie

"Gij volgt dagelijks alle krantenkoppen die betrekking hebben op hem en zijn familie. De meeste worden aan de media gevoerd door 'bronnen dicht bij de Kardashians', die een vals verhaal hebben gecreëerd dat niet alleen onwaar is, maar ook zijn doel om een gezonde omgeving te creëren voor de prachtige kinderen die hij deelt met Kim", beweerde Lee.

Kim Kardashian, familie Kanye West
Kim Kardashian, familie Kanye West

"Hij was gefocust op het zorgen voor zichzelf, het zijn van een aanwezige en liefhebbende vader en een creatief genie ruim voor alle valse krantenkoppen die we als recent hebben gezien," verklaarde Lee: "Als je het niet hoort uit zijn mond, lees het van zijn sociale media, of haal het uit een persbericht dat hij goedkeurde, het is gewoon onwaar."

Aanbevolen: