Kim Kardashian negeert Kanye's hartverscheurende scheidingsgedicht terwijl ze het viert met Pete

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian negeert Kanye's hartverscheurende scheidingsgedicht terwijl ze het viert met Pete
Kim Kardashian negeert Kanye's hartverscheurende scheidingsgedicht terwijl ze het viert met Pete
Anonim

Kim Kardashian is onbeschaamd verliefd.

Kim Kardashian werd gezien terwijl hij rondhing met Pete Davidson

Donderdag werden Kim, 41 en Pete, 28, gespot tijdens een romantische date in het weelderige Beverly Hills Hotel in Los Angeles. Een ooggetuige vertelde E! van Kim en Pete's romantische rendez-vous: "Kim en Pete gingen naar het zwembad voor de lunch in het Beverly Hills Hotel, waar ze samen met drie mannelijke vrienden aan een tafel zaten." De insider voegde eraan toe: "Zowel Kim als Pete leken een geweldige tijd te hebben om samen van hun dag te genieten."

Kim - die nu haar voormalige getrouwde naam "West" van haar sociale media-accounts heeft laten vallen - zag er zorgeloos en mooi uit terwijl ze nonchalant een spijkerbroek wiegde met haar haar in een knotje gebonden.

Kanye West deelde een droevig gedicht over echtscheiding

Ondertussen heeft Kanye West, 44, zijn verwoesting online gedeeld over zijn scheiding van de moeder van zijn vier kinderen. Woensdag kreeg Kim Kardashian haar verzoek om legaal vrijgezel te worden. In een Instagram-bericht op vrijdag vergeleek de "Gold Digger"-rapper zijn scheiding met het hebben van "volledige Covid" en het gevoel alsof hij "op glas loopt".

West post vergeleek scheiding ook met het gevoel alsof "je kinderen uit je macht zijn weggerukt" en alsof "je bent neergeschoten en het verkeer traag is."

Op woensdag deelde de Grammy-winnende artiest de videoclip voor zijn nummer 'Easy'. Op de video is te zien hoe West een replica van Pete begraaft en hem onthoofdt in schokkende beelden. West, die samenwerkte met The Game op de baan, rapte: "God heeft me gered van de crash, zodat ik Pete Davidson's a kan verslaan."

In de met klei geanimeerde clip ontvoerde West Davidson in de video en gooide een zak over zijn hoofd voordat hij hem vastbond en op de achterkant van een terreinwagen gooide.

Kanye West is nu aan het daten met model Chaney Jones

Kanye sloot de clip af met een direct bericht aan de ster van The King Of Staten Island: "Iedereen leefde nog lang en gelukkig, behalve Skete" voordat hij de naam doorstreepte en "je weet wie" schreef.

Ondertussen is de "DONDA"-rapper aan het daten met Chaney Jones, 24 jaar, die op Kim Kardashian lijkt. Het nieuwe stel werd deze week gezien in Miami. Jones deelde een selfie in een auto met haar nieuwe man op haar Instagramverhalen. Ye beantwoordde de gunst met een koppelklik op zijn pagina die hij eenvoudig met een hart ondertitelde. Chaney reageerde onder de post met het schrijven van "My love", per TMZ. De vader van vier werd onlangs gedumpt door de vorige vriendin Julia Fox.

Aanbevolen: