Prins Harry tart Meghans standpunt over dierenrechten door naar Rodeo te gaan

Inhoudsopgave:

Prins Harry tart Meghans standpunt over dierenrechten door naar Rodeo te gaan
Prins Harry tart Meghans standpunt over dierenrechten door naar Rodeo te gaan
Anonim

Prins Harry riskeerde de woede van zijn vrouw Meghan Markle – een toegewijde dierenrechtenactiviste – door een rodeo bij te wonen in Texas. De royal leek zich volledig in het evenement onder te dompelen, met een groene hoed in cowboystijl en een ontspannen kaki overhemd.

Zijn aanwezigheid verbijsterde rodeo-bezoekers, met een veelzeggende media: "Het is een typisch Amerikaans evenement, waar dieren worden gemaakt om op te treden…"

Een aanwezige persoon verklaarde: 'De meeste mensen herkenden hem niet en gaven er niet om'

“… Aangezien hij zo'n gebrek aan respect heeft voor het Eerste Amendement en zijn vrouw zo'n dierenrechtenactivist is - is het schokkend dat hij dacht dat hij hier zijn gezicht kon laten zien. Het grappige is dat de meeste mensen hem niet herkenden of erom gaven.”

Terwijl Harry zich onopvallend leek te willen houden, slaagde journalist – en vriend van Meghan – Omid Scobie erin om een foto van de uitgeklede prins te bemachtigen. Hij uploadde de foto naar zijn Twitter samen met de woorden 'Living his best American life'.

“Prins Harry was dit weekend in Fort Worth, Texas en bracht zaterdag door in het historische @cowtowncoliseum voor de beroemde @StockyardsRodeo. De hertog werd opgemerkt door de lokale bevolking die genoten van de goede oude zuidelijke gastvrijheid en een VIP-rondleiding door de locatie."

Meghan is al lang een dierenrechtenactivist en overtuigde Harry om te stoppen met jagen

Gezien het feit dat Meghan zo'n sterke liefde voor dieren heeft dat ze haar man ervan overtuigde zijn voorheen geliefde jachthobby op te geven, is het niet onredelijk om te speculeren dat Harry's rodeobezoek waarschijnlijk enige wrijving zal veroorzaken.

Voordat ze haar openbare sociale media verwijderde, prees Markle vaak liefdadigheidsinstellingen voor dierenrechten, waaronder het in Londen gevestigde katten- en hondenopvangcentrum Mayhew Trust. In een post die nu niet beschikbaar is, had Meghan geschreven: "Als trotse eigenaar van een reddingshond, weet ik uit persoonlijke ervaring hoeveel vreugde het kan brengen om een dier in huis te nemen."

“De rol die wij als mensen spelen bij het herplaatsen en redden van deze dieren is van vitaal belang, maar de rol van organisaties zoals Mayhew is ongeëvenaard.”

"Wat me in eerste instantie opviel aan Mayhew, is hun gemeenschapsgerichte benadering, niet alleen bij het herplaatsen van dieren, maar in de preventieve zorg die voorkomt dat deze katten en honden in de eerste plaats in opvangcentra terechtkomen."

Mayhew was net zo complimenteus jegens Markle, waarbij hun mediafunctionaris Sarah Hastelow uitriep dat de hertogin zo'n voorvechter van dieren en dierenwelzijn is geweest. Het is altijd al een passie van haar geweest.”

Aanbevolen: