Madonna wees de rol van dit iconische DC Comics-personage af

Inhoudsopgave:

Madonna wees de rol van dit iconische DC Comics-personage af
Madonna wees de rol van dit iconische DC Comics-personage af
Anonim

Madonna is een legende in de muziekindustrie en haar carrière is echt opmerkelijk. Ze had haar deel van de controverses, en door dit alles was ze in staat om continu naar de top te stijgen en de weg vrij te maken voor de volgende generatie zangers. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, bleek ze ook een succesvolle actrice te zijn.

Soms wijzen acteurs iconische rollen af, en het is altijd fascinerend om te ontdekken welke artiesten bijna een legendarisch optreden kregen. Kom erachter dat Madonna bijna een iconisch stripfiguur speelde, maar ze weigerde de rol.

Laten we terugkijken en zien hoe het allemaal is afgelopen.

Welke DC-rol heeft Madonna afgewezen?

Elke generatie heeft verschillende muziekartiesten die een invloedrijke rol spelen bij het vormen van het geluid van de muziek die de radio verovert. In de jaren tachtig hadden maar weinig artiesten op de planeet zoveel invloed en zoveel succes als Madonna.

De popster was in staat het decennium te domineren op manieren die maar weinig mensen zagen aankomen, en tot op de dag van vandaag blijft haar muziek de soundtrack voor veel mensen. Ze had de ene enorme hit na de andere, de ene controverse na de andere, en het was allemaal een perfecte storm voor een mediamachine die haar zeer invloedrijk en succesvol hield.

Sommige sterren vervagen na verloop van tijd, maar Madonna kon haar succes in de jaren negentig en zelfs de jaren 2000 voortzetten. Ze bereikte nooit dezelfde hoogte als in de jaren tachtig, maar het v alt niet te ontkennen dat ze een carrière heeft opgebouwd die maar weinigen in de buurt hebben gehaald.

Hoe ongelooflijk het ook was dat Madonna zo'n geweldige muziekcarrière voor zichzelf kon smeden, ze bleek ook een behoorlijk succesvolle actrice te zijn.

Madonna had succes met acteren

Muzieksterren zien acteren is niets nieuws, aangezien veel grote popsterren door de jaren heen het hele acteerwerk hebben geprobeerd. Sommige moderne sterren, zoals Lady Gaga, hebben het uit het park geslagen, terwijl anderen, zoals Britney Spears, snel verdwenen. Het is gewoon niet te zeggen hoe het ooit zal uitpakken, maar mensen kunnen het niet helpen, maar check het uit en kijk hoe het zich ontvouwt.

Madonna liep voorop en haar acteercarrière was destijds behoorlijk succesvol. Enkele van Madonna's meest opvallende kredieten zijn films als Evita, A League of Their Own en zelfs Dick Tracy.

Dick Tracy is vooral opmerkelijk, omdat het een vroege stripaanpassing was die veel succes had aan de kassa. Het slaagde erin om meer dan $ 160 miljoen op te halen en het heeft zelfs een van de slechtste videogames ooit gemaakt. Dit was een enorme overwinning voor Madonna, en het liet mensen zeker zien dat popsterren ook kunnen acteren.

Madonna's acteercarrière was er een die succesvol was, maar van relatief korte duur was. Lady Gaga heeft bewezen een succesvollere actrice te zijn, maar dit neemt niet weg dat Madonna een verrassend succesvolle acteercarrière had.

Interessant is dat ze tijdens het hoogtepunt van haar carrière een rol afwees die iconisch werd.

Madonna wees Catwoman af in 'Batman Returns'

Dus, welke iconische filmrol heeft Madonna destijds afgewezen? Het bleek niemand minder te zijn dan de rol van Catwoman in Tim Burton's Batman Returns.

Er waren een aantal opmerkelijke artiesten voor de rol, maar Madonna wees het eigenlijk af.

Volgens de zangeres: "Ik heb ze allebei gezien en ik heb er spijt van dat ik Catwoman heb afgewezen. Dat was behoorlijk heftig. 'Showgirls'? Nee."

Dit was duidelijk een gemiste kans voor Madonna, maar dit werkte uiteindelijk in het voordeel van Michelle Pfeiffer, toen ze de rol kreeg en een iconische uitvoering leverde.

Het krijgen van de rol was een groot probleem voor Pfeiffer, die al een fan was van het legendarische DC Comics-personage.

"Als jong meisje was ik volledig geobsedeerd door Catwoman. Toen ik hoorde dat [Batman Returns-regisseur] Tim [Burton] de film aan het maken was en Catwoman al was gecast, was ik er kapot van. het was Annette Bening. Toen werd ze zwanger. De rest is geschiedenis. Ik herinner me dat ik Tim halverwege het script vertelde dat ik de film zou maken, zo opgewonden was ik,' onthulde Pfeiffer.

Het is zeker jammer dat we nooit zullen zien hoe Madonna als Catwoman zou zijn geweest, maar uiteindelijk klaagt niemand over het feit dat we het tijdloze optreden van Michelle Pfeiffer hebben mogen zien in de film.

Aanbevolen: