Brad Pitt heeft een rol van $ 2 miljoen doorgegeven om dit iconische stripboekpersonage te spelen

Inhoudsopgave:

Brad Pitt heeft een rol van $ 2 miljoen doorgegeven om dit iconische stripboekpersonage te spelen
Brad Pitt heeft een rol van $ 2 miljoen doorgegeven om dit iconische stripboekpersonage te spelen
Anonim

Cameo's met populaire namen komen wanneer mensen ze het minst verwachten, en ze zorgen altijd voor entertainment. Stan Lee had legendarische cameo's, Prince had een beroemde cameo op New Girl en zelfs sterren als Matt Damon hadden enorme cameo's.

Brad Pitt is een echte A-lister die alles heeft gezien en gedaan in Hollywood. Zelfs hij heeft meegedaan aan het cameo-spel. Het was een korte, maar geweldige cameo, maar Pitt had eigenlijk een grotere rol moeten spelen in diezelfde film.

Laten we eens kijken naar de cameo en de rol die hij zou gaan spelen.

3 Brad Pitt is een ster op de A-lijst

Als een van de meest succesvolle acteurs aller tijden, zijn miljoenen filmfans bekend met het werk dat Brad Pitt heeft ingeleverd sinds hij uitbrak en een begrip werd in de jaren negentig.

Pitt speelde in talloze hitfilms en hij heeft zelfs een paar opmerkelijke optredens op het kleine scherm gemaakt. Hij heeft niet alleen bewezen een ster te zijn die een solofilm naar grote bedrijven kan leiden, maar hij heeft ook laten zien dat hij kan gedijen in een lucratieve franchise, met zijn Ocean's trilogie als een groot succes.

Nu hij een Oscarwinnaar is, lijkt Pitt alles te hebben gedaan. Natuurlijk kan hij achterover leunen en ontspannen zonder zich zorgen te hoeven maken over een optreden ooit, maar hij blijft grote rollen binnenhalen en projecten van elke omvang aanpakken, wat een grote bijdrage zal leveren aan zijn nalatenschap.

Hoewel hij niet bekend stond als een cameo, had Pitt een paar jaar geleden wel een verrassende cameo in een superheldenfilm.

2 Pitt had een korte cameo in een 'Deadpool 2'

Toen Deadpool 2 in de bioscoop verscheen, konden fans genieten van de voortzetting van een van de grootste verrassingshits van de afgelopen jaren. Fans genoten van elke seconde van de film, en ze waren sprakeloos toen in de film een knipper-en-je-zult-het-cameo met niemand minder dan Brad Pitt plaatsvond.

Volgens scenarioschrijver Paul Wernick: We hebben Vanisher nooit in het originele script gezien. Hij was altijd een mysterie. Toen hij verstrikt raakte… dachten we gewoon: 'Oh mijn god, wat een perfect idee voor een cameo met beroemdheden.' En toen dachten we: 'Wie is het moeilijkst om in Hollywood te komen? Laten we hem bellen.'”

Nu vraag je je vast af hoe het productieteam in hemelsnaam Pitt in de film kon krijgen, en het bleek dat de acteur een specifieke compensatie in gedachten had.

"Er is mij verteld dat hij alleen maar een kop koffie wil en ik zei: 'Als een franchise of slechts één individuele kop koffie?' En ik kreeg één individuele kop koffie te horen, wat eigenlijk zijn manier was om te zeggen: 'Ik doe het voor niets.' En het was een absoluut solide en het aardigste wat iemand kon doen, "onthulde Ryan Reynolds.

Dat klopt, Brad Pitt schakelde het productieteam in feite in met zijn cameo, en ja, hij kreeg zijn koffie.

Het was geweldig om Pitt in de film te zien, maar op een gegeven moment was hij in de race voor een veel grotere rol in de film.

1 Hij was in voor kabel in 'Deadpool 2'

Dus, welk opmerkelijk personage was Brad Pitt op het punt om te spelen? Het bleek niemand minder dan Cable te zijn, die een belangrijke rol speelde in Deadpool 2.

Volgens David Leitch: "We hadden een geweldige ontmoeting met Brad, hij was ongelooflijk geïnteresseerd in het onroerend goed. De planning verliep niet volgens plan. Hij is een fan en we houden van hem, en ik denk dat hij zou een geweldige kabel hebben gemaakt."

Pitt zou een interessante keuze zijn geweest om Cable te spelen, en het zou leuk geweest zijn voor fans om de legendarische acteur een groter stripfiguur te zien spelen. Dit was echter niet de bedoeling, dus eindigde hij met een kleine cameo-rol, die toch de show wist te stelen.

Uiteindelijk speelde Josh Brolin Cable, en om eerlijk te zijn, hij was fantastisch in de rol. Voor Marvel-fans was dit een fascinerende zaak omdat Brolin de dingen al in de MCU als Thanos vasthield. Stripboekfranchises zijn er nooit voor teruggeschrokken om acteurs te delen, en het hebben van beide hoofdrollen moest als een overwinning voelen voor Brolin, die doorsloeg toen hij zijn eigen stripboekfilm, Jonah Hex, naar een vergeetbare box office-run leidde.

Brad Pitt heeft duidelijk enige interesse in stripfilms, en als de juiste kans zich voordoet, zouden fans hem in de toekomst een grotere rol kunnen zien spelen.

Aanbevolen: