Britney Spears maakt bezwaar tegen het betalen van de advocaatkosten van mama

Inhoudsopgave:

Britney Spears maakt bezwaar tegen het betalen van de advocaatkosten van mama
Britney Spears maakt bezwaar tegen het betalen van de advocaatkosten van mama
Anonim

Britney Spears is bijna vijf maanden vrij van haar voogdijschap, en nu zegt ze dat ze de advocaatkosten van haar moeder Lynne Spears niet zou moeten betalen. De popprinses stuurde dinsdag haar advocaat, Mathew Rosengart, naar de rechtbank om te betogen dat ze het zat is om de kostwinner van het gezin te zijn en dat er geen reden is dat ze $ 660.000 zou moeten ophoesten voor de advocaten van haar moeder.

Britney Spear liet haar advocaat argumenteren tegen het betalen van de juridische kosten van haar moeder en zei dat ze al genoeg had gedaan voor het gezin

Volgens pagina zes betoogde Rosengart in de rechtbank dat "er geen juridische autoriteit is die de petitie ondersteunt" die Lynne in november 2021 indiende. De moeder van Brit vroeg meer dan $660.000 aan juridische kosten van de nalatenschap van haar dochter.

Volgens de documenten vertelde Rosengart de rechtbank dat "Britney Spears al tientallen jaren de enige kostwinner van haar familie is en haar hele familie ondersteunt." Vervolgens legde hij uit hoe Britneys vader Jamie Spears, die haar conservator was van februari 2008 tot hij in 2021 werd geschorst, 'een lange geschiedenis van financieel wanbeheer had'.

Brit's advocaat wees erop dat voordat ze beroemd werd, haar vader slecht was met geld en op een gegeven moment zelfs faillissement aanvroeg. Toch ontving hij nog steeds "meer dan $ 6 miljoen" van de nalatenschap van de zanger in zijn hoedanigheid als conservator, en profiteerde "knap van haar zeer harde werk."

Britney's moeder leefde jarenlang van haar dubbeltje, ondanks hun rotsachtige relatie

Rosengart legde vervolgens uit hoe Britney al genoeg heeft gedaan voor haar moeder, die minstens tien jaar in een groot, uitgestrekt huis van Britney Spears in Kentwood, Louisiana heeft gewoond, waarvoor haar dochter ook voortdurend - en royaal - betaalde Lynne Spears' nutsvoorzieningen, telefoondiensten, verzekeringen, onroerendgoedbelasting, landschapsarchitectuur, zwembadwerkzaamheden, ongediertebestrijding, reparaties en onderhoud, in totaal ongeveer $ 1.7 miljoen.”

De Toxic-zangeres heeft door de jaren heen een moeilijke relatie gehad met haar familie, vooral met haar moeder.

Vorige week riep Brit haar moeder op in een vernietigende Instagram-post, waarin ze nadacht over de overeenkomsten tussen haar hoofdrol als moederloze tiener in de film Crossroads uit 2002, en de relatie die ze had met haar moeder.

Aanbevolen: