Waarom fans geloven dat de moederproblemen van Anwar Hadid zijn relatie met Dua Lipa hebben beëindigd

Inhoudsopgave:

Waarom fans geloven dat de moederproblemen van Anwar Hadid zijn relatie met Dua Lipa hebben beëindigd
Waarom fans geloven dat de moederproblemen van Anwar Hadid zijn relatie met Dua Lipa hebben beëindigd
Anonim

De romance tussen Anwar Hadid en Dua Lipa begon in juni 2019 toen Anwar volgens TMZ muziek maakte en besloot zijn werk te laten zien aan Dua Lipa, die bevriend is met zijn zus Gigi Hadid. Toen begon het te sneeuwen toen Anwar erachter kwam dat Dua uit elkaar was gegaan van haar oude vriend, Isaac Carew, en contact met haar zocht voor een date. Bronnen meldden dat Dua en Anwar "uitgingen, het naar hun zin hadden en elkaar leuk genoeg vonden om het terug te draaien." Later morste Dua haar eigen thee toen ze onthulde dat zij het was die de romance met Anwar begon nadat ze in zijn DM's was geglipt.

Tegen september 2019 besloten Dua en Anwar naar een appartement in New York te verhuizen omdat ze naar verluidt al hun tijd samen doorbrachten. Daarom was het logisch dat ze samen een plek huurden. Alles ging goed tot december 2021, toen geruchten over een breuk begonnen te circuleren met een anonieme bron die beweerde dat ze voor 100% uit elkaar waren gegaan in een direct bericht aan het Instagram-account voor roddels van beroemdheden DeuxMoi. Dit is de echte reden waarom Dua Lipa het uitmaakte met Anwar Hadid.

Waarom verliet Dua Lipa Anwar Hadid?

Dagen na de speculaties over het uiteenvallen, vertelde een insider aan The Sun dat Dua en Anwar op het idee kwamen om de romantiek in november 2021 te onderbreken, omdat zoveel reizen en apart zijn moeilijk was. Blijkbaar ging hun relatie door een crisis. Een andere bron bevestigde ook aan Us Weekly dat Dua en Anwar sinds november 2021 niet meer samen waren geweest. De reden voor de breuk waren de tegenstrijdige schema's. Maar volgens sommige fans had hun splitsing waarschijnlijk veel te maken met de giftige eigenschappen van de Hadids. Op Twitter schreef een fan: "Dua moest tegen Yolanda vechten om de aandacht van Anwar? En ze hield het twee jaar vol? Ze is dapper."

Een andere persoon schreef: "Tussen Bella en Abe, Gigi en Zayn, en nu gaan Anwar en Dua Lipa allemaal uit elkaar. Gemeenschappelijk thema? Yolanda. Ze is een enorm probleem, en ik vind het jammer dat Gigi is opgevoed door een narcist die haar blindelings verdedigt, wat er ook gebeurt, zelfs tegen de vader van haar baby." Deze fan verwees naar de speculatie dat Yolanda op de een of andere manier de relaties van haar kinderen verstoort, waardoor ze uit elkaar gaan.

Had Yolanda Hadid iets te maken met het uiteenvallen van Anwar en Dua Lipa?

Volgens fans had het uiteenvallen veel te maken met hoe giftig de Hadids altijd zijn geweest, en ze zijn er blijkbaar ook in geslaagd de relatie van Dua en Anwar te vernietigen. Fans op sociale media zeiden dat ze na de vorige breuken in de Hadid-familie vreesden voor Dua met mensen die opmerkingen plaatsten als: "Yolanda is een giftige vrouw, geen wonder dat The Weeknd uit die giftige familie is ondergedompeld. Ik vrees voor Dua Lipa."

Mensen op sociale media kwamen met de perfecte reactie op de constante inmenging, en zoals een fan het uitdrukte: "nu Dua en Anwar uit elkaar zijn, kunnen zij, Zayn en The Weeknd samenwerken om Yolanda te dissen, alsjeblieft."Iemand anders was het er ook mee eens en voegde eraan toe: "De samenwerking tussen Abel, Dua en Zayn wordt het krachtigste break-upnummer ooit."

Afgezien van de mogelijkheid dat Yolanda de relatie tussen Dua en Anwar verstoorde, zeiden sommige mensen ook dat Dua en Anwar, net als de andere Hadid-relaties, alleen aan het daten waren voor PR en dat hun contract voorbij was. Een persoon schreef op Twitter: "Het Hadid-familieplan. Krijg een PR-baardstuntcontract en melk het tot het einde. Het contract van Anwar Hadid en Dua Lipa lijkt te zijn beëindigd."

Sommige fans denken dat Yolanda Hadid zich teveel bemoeit met het leven van haar kinderen

Mensen zweefden rond de bewering dat Yolanda nooit iemand als goed genoeg voor haar kinderen ziet. Yolanda zei eerder dat Zayn meer zou moeten doen om Gigi te steunen, zoals met haar over de rode loper lopen, over haar posten op Instagram, en op een gegeven moment stelde ze zelfs een realityshow voor.

Een bron die met Us Weekly sprak, zei ook dat de relatie tussen Zayn en Yolanda vol spanning zat. De insider merkte ook op dat Zayn en Yolanda altijd de grootste problemen hadden binnen de familie omdat Zayn niet goed genoeg was. Is het mogelijk dat Dua ook onder soortgelijke druk stond toen ze met Anwar aan het daten was?

Sommige volgers wezen erop dat Dua's kerstboodschap liet zien dat ze een aantal dingen achter de schermen heeft meegemaakt terwijl ze met Anwar uitging. Ze deelde een throwback-foto op Instagram en onderschreef de post: "Prettige kerstdagen en fijne feestdagen. De feestdagen kunnen een moeilijke tijd zijn, dus zorg ervoor dat je controleert bij je dierbaren die het misschien alleen doorbrengen, degenen die een verlies lijden, of degenen die dit jaar ver weg zijn van hun familie en vrienden. Ik stuur liefde en genezing."

Fans weten niet zeker of Dua of Anwar de echte reden zullen onthullen waarom ze uit elkaar zijn gegaan, want zelfs toen ze samen waren, waren ze altijd erg privé.

Aanbevolen: