Jennifer Lopez en Ben Affleck verloofd! 18 jaar na hun eerste mislukte verbintenis

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez en Ben Affleck verloofd! 18 jaar na hun eerste mislukte verbintenis
Jennifer Lopez en Ben Affleck verloofd! 18 jaar na hun eerste mislukte verbintenis
Anonim

Jennifer Lopez heeft ons de plaag van de vroege jaren 2000 gegeven die we allemaal nodig hadden. De actrice/zangeres/danseres heeft haar verloving met Ben Affleck bevestigd. De 52-jarige deelde op haar officiële website een video van zichzelf huilend en starend naar haar verlovingsring op vrijdagavond.

Jennifer Lopez kan worden gehoord terwijl hij 'I Am Perfect' fluistert

Lopez toonde haar prachtige sprankelende smaragdgroene verlovingsring in de 13 seconden durende clip. De video begon met een zwart scherm met uitzicht op haar ring voordat de camera naar haar gezicht ging. De zangeres van "Jenny From The Block" veegt zichtbaar tranen van vreugde weg terwijl ze zich verbaast over haar gloednieuwe ring. De moeder van twee droeg een casual outfit bestaande uit een groene top, gebreid vest en minimale make-up. Je hoort Jennifer "I am perfect" fluisteren in het nummer dat samen met de video werd afgespeeld.

Ben Affleck stelde in 2004 voor het eerst voor aan Jennifer Lopez

Jennifer en Ben, ook wel bekend als "Bennifer", waren eerder 18 jaar geleden verloofd. Affleck deed het huwelijksaanzoek met een prachtige 6,1-karaats roze diamanten ring van Harry Winston toen hij haar in november 2002 ten huwelijk vroeg. Het sterretje zou naar verluidt 1,2 miljoen dollar waard zijn. Maar het paar verbrak hun verloving in 2004. De relatie van het paar kwam als een schok voor fans; ze herenigden zich in mei 2021 - 17 jaar na hun mislukte verloving.

Jennifer Lopez was vorig jaar verloofd met Alex Rodriguez

Lopez was eerder verloofd met voormalig honkbalster Alex Rodriguez. In april 2021 bevestigde het paar het einde van hun relatie nadat het paar vier jaar verloofd was en twee jaar verloofd was.

Ben heeft drie kinderen met ex-vrouw Jennifer Garner: dochters Violet, 16, Seraphina, 13, en zoon Samuel, 10.

Jennifer heeft twee kinderen met ex-man Marc Anthony: tweeling Max en Emme, 13.

Geruchten over een mogelijke verloving tussen Jennifer en Ben begonnen twee dagen eerder te wervelen terwijl ze uitstapte met dochter Emme. Fans van Eagle-eyes merkten op dat de Enough-actrice een sprankelende diamant op haar ringvinger had.

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben onlangs samen een huis gekocht

Vorige maand werd gemeld dat Affleck en Lopez in escrow zaten nadat ze meer dan $ 50 miljoen hadden gestort op een enorm herenhuis. Het landgoed van 20.000 vierkante meter ligt in de luxueuze wijk Bel Air in Los Angeles. Het beschikt over 10 slaapkamers en 17 badkamers.

Ben Affleck en Jennifer Lopez ontmoetten elkaar in 2001

Ben Affleck en Jennifer Lopez ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van hun film Gigli in december 2001.

De film won zeven Razzies en werd door sommige critici bestempeld als "niet te bekijken".

Aanbevolen: