Britney Spears pronkt met haar ontluikende babybuil in cheetah-jurk

Inhoudsopgave:

Britney Spears pronkt met haar ontluikende babybuil in cheetah-jurk
Britney Spears pronkt met haar ontluikende babybuil in cheetah-jurk
Anonim

Britney Spears geeft haar fans zwangere positiviteit!

De zangeres "…Baby One More Time" toonde vrijdag haar zwangerschapsstijl voor haar 40,7 miljoen volgers, nadat ze eerder deze week haar zwangerschap met verloofde Sam Asghari had aangekondigd.

Britney Spears combineerde haar jurk met dierenprint met hoge hakken

De 40-jarige moeder van twee straalde in een transparante cheetah-jurk met lange mouwen en hoge hals. De Grammy Award-winnende artiest combineerde de look met dierenprint met stijlvolle zwarte laarsjes met hoge hakken. Spears ondertitelde de foto met drie roze bloemen.

Britney Spears pronkte onlangs met haar billen in Mexico

Eerder op de dag deelde Spears een lieve clip van haar recente Mexicaanse vakantie met haar fitnesstrainer, beau Sam Asghari, 28. De aanstaande moeder leek zorgeloos terwijl ze ontspande op het strand in een bikini die haar liet zien kleine babybuil.

"Throwback-clips van mij en mijn kleine foetus die in het water in Mexico aan het spelen zijn!!!" de "Soms" zanger onderschrift de post. Spears droeg een witte bikini met blauwe patronen en had haar haar naar achteren getrokken terwijl ze een donkere zonnebril droeg in de clip op sociale media.

Britney Spears deelde haar angst voor perinatale depressie

Spears zorgde ervoor dat sociale media instortte toen ze deze week op Instagram onthulde dat ze haar derde kind verwacht. De popster, die moeder is van zonen Sean Preston, 16 en Jayden, 15, met ex-man Kevin Federline, zei maandag dat ze "een zwangerschapstest kreeg" en onthulde dat ze "een baby krijgt".

In haar zwangerschapsonthulling besprak Spears ook het omgaan met "absoluut vreselijke" perinatale depressie toen ze eerder zwanger was.

Sam Asghari sprak over zijn naderende vaderschap

"Vrouwen praatten er toen niet over… sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw zo klaagde met een baby in haar", zei de circusartiest. "Maar nu praten vrouwen er elke dag over… dank je Jezus hoeven we die pijn niet geheim te houden."

Sam - die Britney zijn leeuwin noemt - sprak ook over het grote nieuws en plaatste eerder deze week een artistieke afbeelding op de sociale mediasite van een familie van drie leeuwen.

Britney Spears werd naar verluidt verhinderd zwanger te worden

"Vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat neem ik niet licht op", schreef hij. Britney heeft onlangs in meerdere posts op sociale media naar Sam verwezen als haar echtgenoot, hoewel het niet bevestigd is of de twee in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Het stel verloofde zich in september 2021 na bijna vijf jaar daten. Spears werd op 12 november officieel "vrij" verklaard van haar "beledigende" conservatorschap van 13 jaar. In een rechtbankverklaring die de wereld in juni schokte, beweerde de inwoner van Mississippi dat haar vader Jamie Spears en het conservatorschap haar ervan weerhielden een familie en trouwen.

Aanbevolen: