Kylie Jenner pruilt voor de camera terwijl ze pronkt met groeiende babybuil

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner pruilt voor de camera terwijl ze pronkt met groeiende babybuil
Kylie Jenner pruilt voor de camera terwijl ze pronkt met groeiende babybuil
Anonim

Kylie Jenner komt uit voor de 'Gram.

De make-upmagnaat, 24, verwacht nu elke dag haar tweede kind met rapper Travis Scott, 30. Jenner ging naar haar Instagram-verhalen om haar outfit van de dag te delen terwijl ze haar ontluikende buik onthulde.

Jenner verleidde de camera in een Boomerang-video op haar Instagram Story, waar ze poseerde met een gezichtsfilter. De Keeping Up With The Kardashians-ster pronkte met haar te omlijnde lippen terwijl haar donkerbruine lokken losjes op haar schouders vielen.

Kylie Jenner poseerde voor een grote spiegel

Travis Scott's baby mama zag er stijlvol uit in een bruine oversized trenchcoat. Daaronder had ze een strakke bruine onesie aan. Jenner geaccentueerd met een set oorbellen en een paar stevige laarzen. De moeder-van-een poseerde voor een passpiegel in haar Californische huis.

Kylie Jenner is onopvallend gebleven op sociale media. Op vrijdag poseerde Jenner naast haar - met haar ontluikende babybuil - voor de camera met een laag uitgesneden topje met lange mouwen en een legging.

Kylie Jenner sprak over het 'hartzeer' 2021 gebracht

In het begeleidende bijschrift schreef ze een oprechte boodschap voor haar 295 miljoen volgers. "Terwijl 2022 nadert, heb ik het afgelopen jaar nagedacht over de zegeningen die het bracht, maar ook over het vele verdriet dat het met zich meebracht."

"ik zal dit jaar en alle belangrijke veranderingen die het in mijn leven heeft aangebracht nooit vergeten. Ik bid dat dit nieuwe jaar gevuld is met veel liefde voor jullie allemaal en ik hoop dat iedereen in deze tijd veilig en gezond blijft, " eindigde het bericht.

Kylie Jenners babyvader Travis Scott wordt geconfronteerd met meerdere rechtszaken

Slachtoffers van Astroworld Travis Scott
Slachtoffers van Astroworld Travis Scott

Jenners "hartzeer" lijkt een directe verwijzing te zijn naar de tragedie van Astroworld. Haar baby-papa wordt geconfronteerd met meerdere rechtszaken in de nasleep van zijn concert waarbij tien mensen stierven. Scott en Jenner hebben zich sindsdien onopvallend op sociale media gehouden.

Jenner, haar dochter Stormi en zus Kendall waren onder de menigte die haar partner Travis Scott kwam zien optreden in Astroworld in Houston, Texas.

Een massale toevloed zag honderden gewonden en tien toeschouwers om het leven. Eerder deze maand werd bevestigd dat alle tien slachtoffers waren overleden aan "compressieverstikking".

Negen mensen – Jacob Jurinek, 21, John Hilgert, 14, Brianna Rodriguez, 16, Franco Patiño, 21, Axel Acosta, 21, Rudy Peña, 23, Madison Dubiski, 23, Deense Baig, 27 en Bharti Shahani, 22 – werd aanvankelijk bevestigd te zijn overleden nadat de menigte "begon te comprimeren" naar de voorkant van het podium tijdens de set van Travis.

Meer dan een week later stierf ook een negenjarige jongen genaamd Ezra Blount als gevolg van zijn verwondingen die hij opliep tijdens de golfslag, nadat hij enkele dagen in een kunstmatige coma had gelegen.

Aanbevolen: