Madonna slaat weer een show over en wordt getrolld

Inhoudsopgave:

Madonna slaat weer een show over en wordt getrolld
Madonna slaat weer een show over en wordt getrolld
Anonim

The Queen of Pop heeft al verschillende shows afgeblazen tijdens haar Madam X Tour, waaronder New York City, Miami, Los Angeles, Boston en Lissabon. Nu is ze net teruggetrokken uit een andere: haar aanstaande show in Londen.

Madonna noemt blessures als reden voor haar uitval.

Haar dokter denkt dat ze wat rust nodig heeft.

Fans geven echter haar leeftijd de schuld van de recente massa annuleringen.

Het trollen is begonnen

Furious fans halen uit naar de zangeres over haar achtste teleurstelling. Velen trollen zelfs met haar leeftijd.

Sommige opmerkingen waren ernstig kwetsend.

Aan de andere kant steunden veel van haar trouwe fans haar beslissing en drongen ze er bij haar op aan om 'snel beter te worden'.

In haar eigen woorden

Op 25 januari bracht Madonna een verklaring uit waarin ze zei dat het haar "zeer spijt" dat ze maandag 27 januari niet kon optreden in het Palladium in Londen.

"Onder doktersbegeleiding is mij verteld om een paar dagen te rusten", schreef Madonna in een post op Instagram. "Zoals jullie allemaal weten, heb ik sinds het begin van de tour last van blessures, maar ik moet altijd naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voorop stellen."

Gelukkig krijgen kaarthouders hun geld terug. Wat betreft haar volgende concert dat gepland staat voor 29 januari - dat zal doorgaan. Vingers gekruist voor fans!

Wat het trollen betreft … het lijkt Madonna niet te hebben beïnvloed:

"Het laatste wat ik wil doen is mijn fans teleurstellen of de integriteit van mijn show in gevaar brengen. Dus ik zal doorgaan totdat ik niet meer kan."

Aanbevolen: