Chris Rock vluchtte terug naar huis na de Oscar-klap, maar niet naar L.A

Inhoudsopgave:

Chris Rock vluchtte terug naar huis na de Oscar-klap, maar niet naar L.A
Chris Rock vluchtte terug naar huis na de Oscar-klap, maar niet naar L.A
Anonim

Op 27 maart 2022 werden de 94e Academy Awards gehouden in het Dolby Theatre in Los Angeles en om specifieke redenen was de prijs van dit jaar een van de meest memorabele in de geschiedenis. Acteur Will Smith liep het podium op en sloeg komiek Chris Rock in het gezicht tijdens de presentatie van Rock voor beste documentaire. De klap was een reactie op Rock die een grap maakte over het geschoren hoofd van Jada Pinkett Smith, dat ze sinds 2021 scheerde vanwege alopecia areata. Nadat hij was teruggekeerd naar zijn stoel, schreeuwde Smith enkele zeer onvriendelijke woorden tegen Rock, maar Rock reageerde kort op Smith's tussenwerpsels, maar voltooide zijn presentatie zonder verdere onderbreking.

Later die avond won Smith de prijs voor Beste Acteur en verontschuldigde hij zich bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences en andere genomineerden, maar niet bij Rock, in zijn dankwoord. De volgende dag verontschuldigde hij zich via sociale media bij Rock and the Academy. Smith heeft op 1 april zijn lidmaatschap van de Academie opgezegd, met het oog op een mogelijke schorsing, en werd verbannen uit het bijwonen van Academie-evenementen voor een periode van tien jaar, met ingang van 8 april 2022.

Kijkers zaten die avond praktisch aan hun tv gekluisterd toen Smith hen een zeer gedenkwaardige avond bezorgde. Dus, waar vluchtte Rock die avond naartoe nadat hij zich op de internationale televisie schaamde?

Waar is rock terecht gekomen na de klap

Of mensen nu fan waren van het kijken naar de Grammy's of niet, die noodlottige dag voor Chris Rock werd gedeeld door elke kijker of niet-kijker. Natuurlijk waren er veel vragen die de hoofden van fans plaagden, zoals: "Had Will de situatie anders kunnen aanpakken?" of "Waarom veranderde Will plotseling zijn toon toen hij eerst lachte?" of "Was Chris echt op het punt van huilen na geraakt te zijn?" Vele, vele vragen plaagden de hoofden van de fans van beide partijen, maar de echte vraag blijft, hoe voelde Rock zich na het verlaten van het podium.

Rock bevestigde dat hij na de show in LA naar zijn verblijfplaats in Alpine, New Jersey ging - de duurste buitenwijk in de hele staat, waar de gemiddelde huizenprijs $ 4,25 miljoen ($ 5,6 miljoen) is. Destijds hield Rock zijn stilzwijgen na het incident en tot op de dag van vandaag heeft hij er niet veel over gesproken.

Will Smith reikt zijn excuses aan aan Chris Rock

Will Smith heeft gezegd dat hij Chris Rock heeft "uitgestoken" nadat hij hem een klap had gegeven tijdens de Oscars, maar de komiek heeft gezegd dat hij "niet klaar is om te praten". In zijn verontschuldiging verklaarde Smith: ""Chris, ik bied u mijn verontschuldigingen aan. Mijn gedrag was onaanvaardbaar, " en de verder voegde eraan toe: "Ik ben hier wanneer je klaar bent om te praten."

Smith heeft eerder alleen schriftelijke verklaringen afgelegd over de woordenwisseling. In de video, op zijn eigen YouTube-kanaal, beantwoordt hij vragen die door fans lijken te zijn geschreven. Hij leest de vragen zelf voor en richt zich rechtstreeks tot de camera.

"Ik heb de afgelopen drie maanden doorgebracht met het herhalen en begrijpen van de nuances en complexiteit van wat er op dat moment gebeurde", zei de acteur.

"Ik dacht er niet aan hoeveel mensen gewond raakten op dat moment… Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dat de juiste manier was om me op dat moment te gedragen."

Smith legde uit: "Ik heb contact opgenomen met Chris en de boodschap die terugkwam is dat hij niet klaar is om te praten en als hij dat wel is, zal hij contact opnemen."

Hij zei ook dat zijn vrouw Jada Pinkett Smith hem niet had gevraagd iets te doen om haar te verdedigen nadat Rock de grap had gemaakt. "Jada had er niets mee te maken," zei Smith.

"Ik wil mijn kinderen en mijn familie sorry zeggen voor de hitte die ik ons allemaal heb aangedaan."

Jada Pinkett-Smith heeft haar stilte over de klap verbroken

Bijna drie maanden na de klap die over de hele wereld werd gehoord, is Jada Pinkett Smith klaar om de controverse aan te pakken waarbij haar man, Will Smith, en de komiek die haar worsteling met alopecia lichtte, Chris Rock, aan de orde stelde.

Pinkett Smith's Facebook Watch-show, Red Table Talk, zond op woensdag 1 juni een aflevering uit, gewijd aan het delen van de verhalen van mensen met alopecia en meer informatie over de aandoening. Aan het begin van de aflevering deelde Pinkett Smith een korte verklaring over Slapgate, waar ze sinds de nacht dat het gebeurde grotendeels had gezwegen.

"Nu over Oscar-avond," zei ze, de camera toesprekend zonder de aanwezigheid van haar dochter, Willow Smith, of haar moeder, Adrienne Banfield-Norris-haar twee cohosts op de show.

"Mijn diepste hoop is dat deze twee intelligente, capabele mannen de kans krijgen om te genezen, dit uit te praten en te verzoenen", vervolgde ze. Zonder Rock ronduit te noemen, vervolgde ze: 'De toestand van de wereld van vandaag? We hebben ze allebei nodig.

“En we hebben allemaal meer dan ooit een ander nodig. Tot die tijd blijven Will en ik doen wat we de afgelopen 28 jaar hebben gedaan: en dat is samen blijven uitzoeken wat het leven heet.”

Op dit punt hebben de Smiths duidelijk gemaakt dat ze de consequenties hebben geaccepteerd en klaar zijn om verder te gaan en betere mensen te worden voor zichzelf en bij uitbreiding fans.

Aanbevolen: