Raven-Symone had het gewoon niet met Disney toen ze haar vroegen om haar beroemdste personage te veranderen

Inhoudsopgave:

Raven-Symone had het gewoon niet met Disney toen ze haar vroegen om haar beroemdste personage te veranderen
Raven-Symone had het gewoon niet met Disney toen ze haar vroegen om haar beroemdste personage te veranderen
Anonim

Disney staat bekend om het produceren van een aantal van de beste Hollywood-artiesten dankzij hun rijke geschiedenis van uitstekende jeugdshows zoals Hannah Montana, Sweet Life of Zack en Cody, en That's So Raven. De meeste Disney-sterren, zoals Miley Cyrus en Bella Thorne, zijn open geweest over hun moeilijkheden om op zo'n jonge leeftijd te werken en daardoor afkeer van de zender. Er is echter één Disney-ster die volgens fans een rotsachtige relatie heeft met Disney, en dat is Raven-Symone.

Wat wil Disney van Raven-Symone? Werd Raven-Symone gedwongen om haar Disney-show te verlaten, of deed ze het vrijwillig? Wat vindt Raven-Symone van haar oude jeugdbaan? Blijf lezen om erachter te komen …

In welke Disney-shows speelde Raven-Symone?

Raven-Symone zit al in de acteerindustrie sinds 1989, toen ze nog maar vier jaar oud was, en is geëvolueerd van haar kindersterrentijd met de hulp van Disney. Ze verscheen in The Bill Cosby-show, waardoor ze opgemerkt werd door andere shows, en het was toen ze veertien jaar oud was dat ze debuteerde als de ster Raven Lydia Baxter in de show That's So Raven.

Hoewel de show maar vier seizoenen duurde, had haar rol in de show grote invloed op haar carrière omdat ze op zo'n jonge leeftijd een aanhang en naam kreeg in de entertainmentindustrie. Na That's So Raven stapte ze over naar een andere Disney-show genaamd Raven's Home, waar ze vijf seizoenen een tienerrol speelde.

Raven-Symone is in vijf Disney-shows geweest, en de show Black-ish wordt nog steeds uitgezonden vanaf 2022. Raven heeft een goede reputatie in Disney omdat ze zelfs op haar 36e loyaal en actief bleef in het kanaal. Disney verschijnt ook om nog steeds dol op haar te zijn, omdat ze haar projecten blijven geven na meer dan drie decennia met haar te hebben gewerkt.

Waarom verliet Raven-Symoné Disney?

Raven-Symone heeft Disney niet verlaten omdat ze nog steeds in Black-ish werkt; ze heeft echter in het verleden verschillende shows verlaten. Haar meest recente en controversiële vertrek uit The View bracht ongerechtvaardigde aandacht voor Disney-fans omdat ze een kant van de Disney-kindster begonnen te zien die niet iedereen behaagde. Haar commentaren op verschillende gevoelige kwesties, zoals ras en geslacht, deden haar haar graf graven; daarom dacht Essence dat haar vertrek de beste keuze was die ze kon maken om grotere problemen te voorkomen.

Haar vertrek uit de shows That's So Raven en Raven's Home was meer omdat Raven het tienerpersonage dat ze portretteert ontgroeit. Nadat ze tijdelijk haar stint als actrice in Disney had beëindigd, nam ze een pauze van acteren voor het kanaal en probeerde ze te hosten, maar het ging niet zo goed voor haar. Sindsdien werd haar rol in de sitcom Black-ish haar comeback in de Disney-acteerscène.

Raven-Symone vertelt over haar geestelijke gezondheidsproblemen

Het nadeel van een kindsterretje zijn, is het aantal ogen dat klaar staat om al je bewegingen vroeg te beoordelen. Raven-Symone vertelde over de effecten van body-shaming die ze in haar kinderjaren op haar geestelijke gezondheid had. Ze vertelde openhartig over haar moeilijkheden om in de vorm van een tiener te blijven, wat buitengewoon moeilijk was gezien het feit dat ze al volwassen was tijdens de show.

The That's So Raven-ster vertelt ABC: "Ik [Raven-Symone] was te groot om een concert van anderhalf uur te doen. [De productie zou zeggen] 'Ik weet niet hoe ze kan dansen terwijl ze zo groot.' En ik was als, 'ik deed het nog steeds!". Raven voegt er ook aan toe dat zelfs toen ze zeven jaar oud was, tijdens het filmen in The Bill Cosby-show, het personeel haar zou vragen om verschillende soorten voedsel niet te eten omdat ze zou aankomen, wat haar van streek maakte omdat ze in die tijd nog een groeiend kind was.

Jaren nadat ze had geleerd om te gaan met alle druk en schaamte die ze van Disney kreeg om in een onrealistische vorm te blijven voor haar leeftijd, wendde ze zich tot zelfzorg om langzaam de beste versie van zichzelf te worden. Ravens vrouw, Miranda Maday, hielp haar ook om in vorm te komen door haar verantwoordelijkheidspartner te zijn tijdens haar fitnessreis.

Wat heeft Disney Raven-Symone gevraagd?

Disneyfans weten weinig over het privéleven van Raven-Symone, maar degenen die haar sinds haar vroege sitcomjaren hebben gevolgd, zouden zien dat ze al uit de kast is gekomen als onderdeel van de LGBTQ+-gemeenschap. Ze kwam in mei 2016 uit de kast ondanks dat ze al op haar twaalfde wist dat ze homo was.

Disney herkende het geslacht van Raven-Symone en vroeg de That's So Raven-ster of ze het geslacht van haar voormalige personage Raven Baxter als lesbienne wilde veranderen. Tot verbazing van de fans sloeg Raven het aanbod af omdat ze het oorspronkelijke geslacht van het personage wilde behouden. Ze vertelde de podcast Pride: "Raven Baxter is Raven Baxter, en er was geen reden voor mij om de mens die ze was te veranderen om te passen bij de actrice die haar speelde."

Disneyfans hadden gemengde gevoelens over haar afwijzing van Disney's aanbod. Sommigen waren teleurgesteld over wat ze had besloten, omdat het een nieuwe stap had kunnen zijn om homo's in een vroeg stadium acceptabeler te maken voor kinderen. Terwijl anderen blij waren met haar beslissing om de Raven te maken, wist iedereen hetzelfde als zij decennia geleden.

Aanbevolen: