15 Gasten die Ellen DeGeneres niet had moeten uitnodigen voor haar show (maar deed)

Inhoudsopgave:

15 Gasten die Ellen DeGeneres niet had moeten uitnodigen voor haar show (maar deed)
15 Gasten die Ellen DeGeneres niet had moeten uitnodigen voor haar show (maar deed)
Anonim

Voor velen is Ellen Degeneres de Queen of Funny. Ellen, een stand-upcomedian die talkshowpresentatrice is geworden, heeft absoluut alles in huis om van elke situatie een komisch, luchtig, leuk avontuur te maken. Nou, misschien moeten we zeggen 'de meeste situaties'.

Ondanks haar goede karakter en haar aangeboren vermogen om het gemiddelde gesprek om te zetten in een op de een of andere manier enorm grappig gesprek, waren er enkele gasten op de Ellen Show die gewoon verschrikkelijk waren. Sommige gastoptredens waren beschamend voor de gasten zelf, terwijl andere voor Ellen in verlegenheid werden gebracht. Hoe je het ook doet, sommige mensen die ze in haar show had, hadden er gewoon niet mogen zijn …

15 David Arquette: Veel te dronken

David Arquette maakte een gastoptreden in Ellen's show in september 2015 en kort daarna begonnen fans over de hele wereld zich zorgen te maken over zijn welzijn. Hij leek volledig dronken te zijn en was niet in staat stil te zitten of duidelijk te spreken tijdens zijn tijd op de set. Het was iets dat niemand kon verbergen - hij was een absoluut treinwrak.

14 Caitlyn Jenner: verschillende opvattingen over het huwelijk van hetzelfde geslacht leidden tot slecht bloed

Ellen Degeneres en Caitlyn Jenner moesten het erover eens zijn dat ze het oneens waren, en het lijkt alsof ze hun handen van elkaar hebben afgewassen. Gendergelijkheid is een gevoelig onderwerp voor hen allebei, en ze zitten aan verschillende uiteinden van het spectrum als het gaat om hun opvattingen over het homohuwelijk. Deze aflevering was ongemakkelijk voor hen, en dit interview had waarschijnlijk van tevoren beter moeten worden doorgelicht.

13 Wendy Williams: beledigd Ellens geloofssysteem

Ellen is een trotse veganist. Dat heeft op zich niets met haar show te maken, maar het is een groot deel van haar geloofssysteem. Wendy Williams was uitgenodigd om te gast te zijn bij Ellen, en in plaats van er een epische verbintenis van twee talkshow-supervrouwen van te maken, richtte Wendy zich op Ellen op een persoonlijk niveau, de gastvrouw met een verbijsterd gezicht achterlatend, wat leidde tot een officieel verbod - Williams is niet welkom terug in de show.

12 Kanye West: draaide de show met een typische Kanye Rant

In 2016 nodigde Ellen een gast uit voor haar show waar lang naar werd uitgekeken door fans die nauwelijks op hun stoel konden blijven zitten. Kanye West betrad het podium en iedereen was onder de indruk van de superster die voor hen stond… voor een korte tijd. Het duurde niet lang voordat hij de show in gijzeling nam door een tirade van 6,5 minuten te maken die niets te maken had met de vragen die Ellen hem had gesteld.

11 Jessica Simpson: Te aangeschoten om met verstand te praten

Jessica Simpson staat niet bepaald bekend om het geven van de beste interviews, maar dit was een erg slechte verschijning, zelfs naar haar maatstaven. Toen haar de simpele vraag werd gesteld wat zij en haar man graag samen deden, kon ze niet eens een antwoord formuleren, laat staan haar woorden uitspreken zonder te smeren. Het duurde niet lang voordat de gasten doorhadden dat ze dronken was op het podium.

10 Amy Schumer: The Super Weird Diaper Thing

Amy Schumer heeft net als Ellen komedie door haar aderen stromen. De verwachtingen waren hooggespannen toen werd aangekondigd dat ze te gast zou zijn in de show. Het ging echter snel mis toen ze het podium opkwam met grote luiers aan en zich als een baby gedroeg. De karakteract was op zijn zachtst gezegd vreemd, en helaas bleef het maar doorgaan… en doorgaan, en het werd steeds ongemakkelijker voor alle betrokkenen - inclusief Ellen.

9 Nicole Kidman: Catty Moments With Giada De Laurentiis

Bij het ingaan van deze aflevering wist niemand dat het koppelen van Giada De Laurentiis en Nicole Kidman zo catastrofaal zou zijn, maar vertrouw ons als we je vertellen dat het zo was. De twee bleven maar op elkaars kookkunsten steken en Kidman grapte dat Giada's gehaktballen oneetbaar waren. Het was duidelijk dat de spanning heel reëel was en Kidman is sindsdien verbannen uit de show.

8 Priyanka Chopra: achterbakse beledigingen

Priyanka Chopra lijkt een lieve, vriendelijke ziel. Er waren geen waarschuwingen om iemand erop te wijzen dat haar verschijning op Ellen verschrikkelijk zou zijn. Het kwam als een verrassing dat de twee ruzie zouden maken over Ellen die Chopra's bruiloft met Jonas zou bijwonen. Ellen dacht dat ze niet was uitgenodigd, Chopra stootte terug dat ze het gevoel had dat ze "niet goed genoeg" waren voor Ellen om naar India te reizen voor hun huwelijk. Elle Magazine had een heel verhaal over hoe ongemakkelijk deze aflevering was.

7 Sean Hayes: Leek haar carrière te kleineren

Sean Hayes en Ellen DeGeneres zijn vrienden, zelfs na dit vreemde incident in de show - maar de les is geleerd dat ze hun relatie misschien persoonlijk en buiten de set moeten houden. Hayes verwees per ongeluk naar haar carrière als alleen haar jaren in haar talkshow, en ze herinnerde hem er onhandig aan dat ze een enorm succesvolle carrière had, ruim voor die show. Het was een beetje raar en onsamenhangend om te zien, en Ellen was duidelijk beledigd.

6 Jennifer Lawrence: begon over haar kat te praten en beledigde toen de LGBTQ-gemeenschap

We weten niet zeker of Jennifer Lawrence weet van de seksuele geaardheid van Ellen, maar we zijn er vrij zeker van dat de rest van de wereld dat wel weet. Toen ze op Ellen verscheen, begon ze over haar kat te praten, die ongevaarlijk leek - totdat ze het helemaal verknalde! Ze begon te praten over mannelijke versus vrouwelijke persoonlijkheidskenmerken die haar kat had … en vanaf daar ging het bergafwaarts. Ze was aanstootgevend en liep steeds uit de hand, helemaal niet in staat om haar gesprek weer op gang te brengen.

5 Calum Scott: Ellen heeft hem in de maling genomen en had dat niet mogen doen

Ellen staat bekend om haar grappen over mensen, en ze wordt bijna hysterisch als ze 'iemand goed krijgt."Ze is echter misschien te ver gegaan toen ze Calum Scott voor de gek hield. Net toen hij op het punt stond de set op te lopen, vertelde de toneelmeester hem dat hij "Ellen niet recht in de ogen mocht kijken". Dit was een grap, natuurlijk, maar het hele interview was raar en Calum was zichtbaar van slag, niet wetend waar te kijken of hoe te handelen.

4 Kevin Hart: grove opmerkingen over hetzelfde geslacht en een flauwe poging om haar zijn eigen platform te laten zien

2019 was geen geweldig jaar voor Kevin Hart. Er kwamen oude berichten uit zijn verleden naar boven, waarin hij homofobe uitspraken deed die zijn reputatie niet goed deden. Kort daarna maakte hij bekend dat hij de Oscars niet meer mocht presenteren. Ellen nodigde hem uit voor de show en verdedigde hem en vroeg het publiek om vergiffenis. Dat werkte op hen allebei averechts.

3 Kevin Federline: Niemand wilde hem zien

Toen Kevin Federline op Ellen verscheen, dacht ze dat dit een geweldige manier zou zijn om meer over hem te weten te komen en meer perspectief te krijgen op zijn ex, Britney Spears. Dat viel helemaal niet goed. Hij was een van de meest gehate gasten aller tijden en wordt in het algemeen door het publiek veracht. Hij heeft geen fanclub en het interesseerde niemand wat hij te zeggen had over Ellen.

2 Bill Clinton: opgetogen over Hillary en niemand kocht het

Bill Clinton maakte een gastoptreden bij Ellen en begon een discussie over hoe Hillary het leuk vond om grootmoeder te zijn. Hij spuwde liefde en genegenheid voor zijn vrouw, en hoewel dit normaal gesproken een publiekstrekker zou zijn als het over iemand anders ging, werkte het absoluut niet voor hem. Gezien zijn zeer openbare huwelijksproblemen, ging het publiek niet in op het 'gelukkige gezin'-verhaal dat hij vertelde.

1 Mel B: Ze heeft zoveel haters

Mel B. heeft een enorme haatclub. Ze wordt lange tijd beschouwd als de belangrijkste reden waarom de Spice Girls uit elkaar gingen, en ze gebruikt elke openbare gelegenheid die ze heeft gekregen om andere vrouwen te bashen en controversiële uitspraken te doen. De show werd gehost door Lea Michele, en het publiek voelde haar vibe niet toen ze vertelde over haar psychische problemen. Ze was een beetje te dramatisch om geloofwaardig te zijn.

Aanbevolen: