Britney Spears naar verluidt "gekwetst en boos" over het interview met zus, "weigert" om te kijken

Inhoudsopgave:

Britney Spears naar verluidt "gekwetst en boos" over het interview met zus, "weigert" om te kijken
Britney Spears naar verluidt "gekwetst en boos" over het interview met zus, "weigert" om te kijken
Anonim

Alle ogen waren gericht op Jamie Lynn Spears’ geweldige sit-down met Good Morning America, behalve haar zussen. Britney Spears "weigerde" om af te stemmen op het evenement, waar haar zus het 13-jarige conservatorium van de zangeres en de breuk in hun relatie besprak.

Jamie Lynn Spears verscheen op 'Good Morning America' om haar zus en haar conservatorium toe te spreken

De actrice van Sweet Magnolia barstte woensdag in tranen uit en hield vol dat ze "nog steeds van haar zus houdt". Het interview komt een week voor de release van Jamie Lynns nieuwe allesomvattende boek, waarin fans verwachten dat ze de thee zal morsen over familiegeheimen en haar relatie met haar popsterzus.

De actrice beweerde in het interview dat ze haar zussen altijd terug had en dat ze geen actieve rol speelde in het conservatorium, dat begon toen ze nog maar 17 jaar oud en zwanger was.

"Ik begreep niet wat er gebeurde en was daar ook niet op gefocust. … Ik begrijp er toen net zo weinig van als nu", vertelde Jamie Lynn aan de geïnterviewde Juju Chang.

"Ik ben altijd de grootste supporter van mijn zus geweest", vervolgde ze. "Dus toen ze hulp nodig had, bedacht ik manieren om dat te doen, deed mijn best om ervoor te zorgen dat ze de contacten had die ze nodig had om ga misschien door en beëindig dit conservatorium en beëindig dit allemaal voor ons gezin. Als het zoveel onenigheid gaat veroorzaken, waarom zou je het dan voortzetten?"

Britney Spears nam niet de moeite om naar het interview te kijken en zei dat ze erg gekwetst was dat iemand anders haar verhaal vertelde

Maar waren dat krokodillentranen? Britney Spears lijkt van wel, en ze "weigerde" het interview te bekijken. De zangeres is "diep gekwetst" dat degenen die beweren van haar te houden "blijven proberen haar verhaal te vertellen". De Toxic-zangeres is "boos" omdat het haar verhaal is om te vertellen.

Britney postte een soortgelijk sentiment in november en liet doorschemeren in een Instagram-bericht dat ze haar 13-jarige conservatorium zou 'morsen' in een eigen interview.

De Womanizer-zangeres liet de wereld weten wat ze van haar zus vond toen ze haar onlangs ontvolgde op Instagram. Britney heeft haar familie herhaaldelijk gebeld sinds het conservatorium vorig jaar afliep. In een Instagram-bericht vorige maand zei de zangeres dat ze "zonder reden gekwetst werd" en dat haar familie de oorzaak was van haar pijn.

The Princess of Pop had ook geklaagd dat Jamie Lynn haar hitnummers speelde, terwijl de familie van de zangeres haar dezelfde kans ontzegde.

Aanbevolen: