Waarom fans denken dat Emma Watson liegt over het niet daten van Tom Felton

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Emma Watson liegt over het niet daten van Tom Felton
Waarom fans denken dat Emma Watson liegt over het niet daten van Tom Felton
Anonim

Jarenlang hebben Harry Potter fans Tom Felton en Emma Watson verzonden, en op basis van de reünieshow, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, zou er eindelijk wat kunnen zijn sluiting! Dus, wat gebeurde er echt tussen Tom en Emma? En wat heeft Emma uiteindelijk onthuld over het ooit daten met haar co-ster Tom Felton? Fans hebben altijd veel hoop, meningen en gevoelens gehad voor de vriendschap tussen de acteurs die respectievelijk Hermelien Griffel en Draco Malfidus speelden in de Harry Potter-films.

Gelukkig hebben de sterren eindelijk die datinggeruchten aangepakt in Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Emma onthulde met name dat ze zich kon herinneren wanneer ze verliefd werd op haar voormalige co-ster Tom tijdens het filmen van de Harry Potter-films. Om deze reden hadden de verladers waarschijnlijk geen ongelijk om zich voor te stellen dat er mogelijk iets heel ernstigs aan de hand was tussen Emma en Tom. Hier zijn alle details over hun relatie.

6 Toen Emma Watson verliefd werd op Tom Felton

In de reünie vertelde Emma precies op welk moment ze verliefd werd op Tom en zei: "Ik liep de kamer binnen waar we bijles hadden, de opdracht die we hadden gekregen was om te tekenen hoe je dacht dat God eruit zag, en Tom had een meisje getekend met een achterwaartse pet op een skateboard, en ik weet gewoon niet hoe ik het moet zeggen, ik werd gewoon verliefd op hem." Emma deed destijds echter meer dan verliefd worden op Tom. Ze gaf ook toe dat ze elke dag naar binnen ging om zijn nummer op het oproepformulier te zoeken. Het lijdt geen twijfel dat Tom nog steeds een speciaal plekje in Emma's hart heeft.

5 Tom Felton zei dat hij altijd van Emma Watson heeft gehouden

Fans kwamen er tijdens de reünie ook achter dat Tom op de hoogte was van de verliefdheid, maar hij handelde er nooit naar omdat hij op zijn beurt de gevoelens erkende en zei: Emma en ik hebben altijd van elkaar gehouden, echt… ik denk dat ik in de haar- en make-upstoel zat, en iemand zei iets in de trant van: 'Ja, ze was verliefd op je.' Hij zei echter dat hij, in plaats van haar te achtervolgen, erg beschermend over Emma werd, en dat hij altijd een zwak voor haar had, wat tot op de dag van vandaag voortduurt. Misschien was hij verlegen en herkende hij zijn gevoelens toen niet.

4 Rupert Grint denkt dat zijn 'Harry Potter'-co-sterren Emma Watson en Tom Felton gedateerd zijn

In de reünie gaf Emma ook een reden waarom ze waarschijnlijk nooit met Tom is uitgegaan, en volgens haar had het veel te maken met hun leeftijdsverschil. Tom was 14 jaar oud, terwijl Emma net 11 was toen de eerste Harry Potter-film uitkwam in 2001. Ze zei dat Tom, omdat hij drie jaar ouder was dan zij, haar altijd als een klein zusje beschouwde. Rupert Grint, die Ron Weasley speelt, denkt echter dat Emma Watson en Tom Felton misschien gedateerd zijn. De acteur vertelde Entertainment Tonight: "Er was altijd wel iets. Er was een klein beetje een vonk."

3 Er is een video van Emma Watson en Tom Felton die samen op een skateboard rijden

Ongeacht wat zowel Emma als Tom zeiden, de verladers deden nog steeds hun best voor hen beiden, en ze zorgden ervoor dat ze hun gedachten op sociale media uitten. Een fan deelde een-g.webp

2 Tom Felton en Emma Watson zijn in het verleden overdreven vriendelijk geweest

Het kan ook moeilijk zijn om fans te overtuigen om het schip op te geven, omdat Tom en Emma in het verleden overdreven vriendelijk zijn geweest, en ze hebben dingen gezegd en gedaan waardoor fans ze nog moeilijker verzenden. In 2011 vertelde Emma bijvoorbeeld aan Seventeen: "Voor de eerste twee films was ik enorm verliefd op Tom Felton. Hij was mijn eerste verliefdheid. Hij weet het helemaal. We hebben erover gepraat - we lachen er nog steeds om. We zijn echt goede vrienden nu, en dat is cool." Tijdens een optreden in The Jonathan Ross Show zei ze ook dat ze tussen de 10 en 12 jaar verschrikkelijk verliefd was op Tom. In hetzelfde interview legde Emma uit dat ze van een slechterik hield. De actrice zei: "Hij was een paar jaar ouder en hij had een skateboard", insinuatie dat Tom haar ideale type was.

1 Emma Watson en Tom Felton hebben serieuze datinggeruchten doen ontstaan

Van zijn kant heeft Tom ook een aantal dingen gezegd over het schip dat om de paar jaar opduikt, zoals hij eerder aan Entertainment Tonight vertelde over een mogelijke relatie. Hij zei: "We zijn iets als dat enige zin heeft. We zijn al heel lang heel close. Ik ben dol op haar. Ik vind haar fantastisch. Hopelijk beantwoordt ze het compliment. Harry Potter-fans waren in de wolken nadat Tom Felton zei dat hij en Emma Watson 'iets' zijn. We zien elkaar eigenlijk best veel. We plaatsen er alleen niet altijd foto's over."

Aanbevolen: