Hoe dicht is Jennifer Aniston bij haar peetdochter Coco Arquette?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht is Jennifer Aniston bij haar peetdochter Coco Arquette?
Hoe dicht is Jennifer Aniston bij haar peetdochter Coco Arquette?
Anonim

Jennifer Aniston houdt van haar peetdochter Coco Arquette. Afgaande op Jennifer's lieve reacties op foto's en video's die Coco's moeder Courteney Cox op Instagram heeft gedeeld, is het paar hecht. Jennifer en Courtney smeedden een vriendschap op de set van Friends, en toen Coco in 2004 werd geboren, wie kon je beter vragen haar meter te worden dan Jennifer?

In het verleden heeft Jennifer onthuld dat ze een uitstekende oppas is, ze past op de kinderen van haar vriend. Ze paste op Coco toen ze jonger was en onthulde dat ze de kinderen laat spelen met haar kleding en haar sieraden. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze in Jennifers kast hebben gespeeld en Coco is een van de weinige gelukkigen.

Jennifer en Courteney zijn dik als dieven

Jennifer Aniston en Courteney Cox speelden in een van de grootste tv-shows aller tijden, Friends. Het duo speelde niet alleen vrienden op het scherm, maar zijn ook BFF's in het echte leven. Ze zijn al meer dan tien jaar vrienden en zijn zo hecht dat ze elkaars bruidsmeisjes waren.

Volgens E! Nieuws, Courteney sprak met News Week over haar vriendschap met Jennifer, de ster onthulde dat "we gewoon plezier hebben, we lachen, we zijn onafscheidelijk en het is geweldig."

Terwijl Jennifer aan More Magazine vertelde: "Er is absoluut geen oordeel in de rechtbank. Je zult je nooit uitgescholden voelen. Ze is buitengewoon eerlijk, belachelijk loyaal en enorm liefdevol. Ik heb veel in haar logeerkamer geslapen. Zonder te geven te veel van mijn privé-dingen weggooien, het enige wat ik kan zeggen is dat ze er door dik en dun voor me is geweest."

Ze zijn zo close dat Courteney Jennifer vroeg om de peettante van haar dochter Coco te worden en natuurlijk zei Jennifer ja.

Jennifer beweert dat ze een geweldige babysitter is

Het lijdt geen twijfel dat de vriendschap van Jennifer en Courteney de tand des tijds heeft doorstaan, de twee BFF's zijn belangrijke relatiedoelen. Volgens Daily Mail heeft Jennifer ooit onthuld dat ze een geweldige oppas was en het is veilig om aan te nemen dat de ster op een gegeven moment op Coco moet passen.

Jennifer zei: "Ik ben een geweldige babysitter! Verder toevoegend: "Ik stop ze in het zwembad, stop ze in een badkuip, stop ze in je sieraden, geef ze je juwelenlade."

Jennifer deelt hartverwarmende berichten voor Coco via Instagram

Courteney deelt vaak schattige foto's en video's met Coco en Jennifer kan het niet helpen, maar gutst over haar peetdochter.

In een Instagram-video van Courteney die piano speelde terwijl haar dochter zong, reageerde Jennifer door te zeggen: "Aww, net zoals haar peettante haar leerde."

The Along Came Polly-ster merkte ooit op hoe snel Coco opgroeide door te schrijven op een foto die Courteney met haar dochter op Instagram deelde.

"Coco! Je wordt veel te snel groot."

"Of bescherm ik? Ik hou heel veel van je."

Aanbevolen: