Is Jennifer Aniston echt dicht bij al haar 'vrienden' co-sterren?

Inhoudsopgave:

Is Jennifer Aniston echt dicht bij al haar 'vrienden' co-sterren?
Is Jennifer Aniston echt dicht bij al haar 'vrienden' co-sterren?
Anonim

Elk castlid werd op zichzelf al grote sterren met de serie die Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courteney Cox en Lisa Kudrow voor het publiek lanceerde oog en maakt ze allemaal bekende namen voor de rest van hun leven.

Van de zes belangrijkste castleden kan één bepaalde naam opvallen tussen alle andere, Jennifer Aniston werd beroemd door Rachel Green te spelen, de 'vriend' die het meest 'groen' was aan het begin van de serie. Rachels karakterboog begon als het verwende rijke meisje dat niets wist van een zelfstandig leven zonder de steun van haar vader. Naarmate de serie vorderde, deed Rachel dat ook.

Tegen seizoen tien was Rachel volledig onafhankelijk en had ze enorm veel geleerd en gegroeid door haar ervaringen. Haar verwende karakter in de vroege seizoenen van Friends weerhield haar vijf beste vrienden of de meningen van de fans die thuis keken niet; Anistons optreden hielp Rachel niet alleen een van de meest populaire tv-personages aller tijden te maken, maar ze maakte Rachel ook tot een cultureel icoon; Weet je nog het kapsel van 'The Rachel'?

Het verkrijgen van de hoeveelheid bekendheid in zo'n korte tijd als Aniston kan de vraag doen rijzen of ze de tijd of de wens had om solide vriendschappen te sluiten met haar mede-castgenoten van Friends. Was haar chemie met de cast tijdens het spelen van Rachel echt, of allemaal een act?

Was Jennifer echt dicht bij haar castmates?

De cast van Friends zit samen tussen de opnames van de laatste aflevering door
De cast van Friends zit samen tussen de opnames van de laatste aflevering door

Het acteerwerk dat Aniston deed op de set van 'Friends' stopte toen de regisseurs 'Cut' riepen en de camera's stopten met draaien; Haar liefde voor en vriendschap met haar mede-sterren was niets anders dan oprecht, en hun vriendschap met elkaar, respectievelijk en als geheel, heeft bijna 30 jaar geduurd en heeft triomfen en tragedies doorstaan.

Jennifer Aniston en Courteney Cox verkleden zich
Jennifer Aniston en Courteney Cox verkleden zich

Een groot deel van wie Aniston is als persoon is gevormd door haar vriendschap met haar castmates, met name Courteney Cox, die Rachels beste vriendin en voormalige kamergenote Monica Geller speelde. Monica en Rachel waren misschien complete tegenpolen in hun persoonlijkheden, maar hun IRL-tegenhangers konden geen genoeg van elkaar krijgen! De vriendschap van Cox en Aniston is een constante en een grote prioriteit voor beide actrices, tot het punt waarop de meiden vaak samen rondhangen en hun leuke vriendschapsfeesten vaak te zien zijn op Cox's Instagram-account.

De vriendinnen van Friends genieten van een uitje samen
De vriendinnen van Friends genieten van een uitje samen

Rachel Green had hele hechte relaties met de belangrijkste mannen in haar leven; haar vriendschappen met Chandler Bing en Joey Tribbiani hielpen bij het definiëren van verschillende momenten in Rachel's verhaal - ze had zelfs een korte romance met haar tegenpool Joey in latere seizoenen, wat veel opschudding veroorzaakte bij Friends-liefhebbers.

Net als Rachel in seizoen tien, had Aniston een hechte relatie met de man die verantwoordelijk was voor het tot leven brengen van Joey, Matt LeBlanc! Het duo was erg close tijdens het decennium dat de show werd gefilmd. In feite hebben camera's ooit LeBlanc betrapt en Aniston overrompeld achter de schermen terwijl hij een verrassende lip-lock op zijn tegenspeler plaatste. Aniston zegt ademloos: "Dat gebeurt vrij vaak", terwijl LeBlanc afketst. Met een hechte band zoals die van hen, zou het logisch zijn dat sommigen zich afvragen of er op een bepaald moment echt vuurwerk was tussen het duo; rapporten zijn gemengd. Volgens StyleCaster heeft de vader van Matt LeBlanc meerdere keren het onderwerp van een romance tussen het duo ter sprake gebracht, maar degenen die het dichtst bij Aniston en LeBlanc staan, zeggen dat de gesprekken vals zijn.

Aniston's band met haar favoriete jongens ging door met David Schwimmer. Het duo groeide begrijpelijkerwijs ongelooflijk dicht in de loop van het decennium terwijl hun personages op een achtbaan van een romance reisden! Ross en Rachel hebben een paar seizoenen geprobeerd erachter te komen wat ze uiteindelijk voor elkaar voelden, maar er was geen twijfel over hoe Schwimmer en Aniston achter de schermen over elkaar dachten! Volgens Pinkvilla was Schwimmer er altijd voor Aniston en diende als een vertrouweling met wie ze 'heel eerlijk kon zijn' en 'haar gedachten kon uitspreken." Schwimmer beantwoordde de gevoelens van zijn vriend door toe te voegen: "Jen zet de ander altijd op de eerste plaats en ik denk dat het een geschenk is."

Haar loyaliteit strekt zich ook uit tot Matthew Perry die Chandler Bing speelde, en haar collega-vriendin Lisa Kudrow, bekend van het spelen van de eigenzinnige maar lieve Phoebe Buffay. Haar relatie met zowel Perry als Kudrow blijkt uit hoeveel Aniston berichten plaatst over haar vrienden op 'the gram'; Kudrow is vaak te vinden op Aniston's feed (de meiden zijn ook te zien naast Courteney Cox op een paar foto's!), Evenals een mix van zowel nieuwe als vintage edelstenen met Perry. Aniston schudde zelfs het internet in de herfst van 2019, net nadat ze voor het eerst op Instagram was gekomen toen ze een foto plaatste van alle zes castleden die samen rondhangen!

De cast van Friends hangt rond tijdens het diner
De cast van Friends hangt rond tijdens het diner

Niemand vertelde de 'signature six' dat het leven zo zou zijn met het supersterrendom en de langdurige erfenis van de show waardoor ze allemaal beroemdheden voor het leven waren. Ze konden er echter allemaal (ja, zelfs de mega-beroemde Jennifer Aniston) gerust op zijn dat hun echte band achter de schermen zou blijven bestaan… zelfs als het begint te regenen!

Aanbevolen: