The Office': Jim en Pam zouden oorspronkelijk gaan scheiden

Inhoudsopgave:

The Office': Jim en Pam zouden oorspronkelijk gaan scheiden
The Office': Jim en Pam zouden oorspronkelijk gaan scheiden
Anonim

Als het gaat om de grootste tv-shows in de geschiedenis, komen maar weinigen in de buurt van het soort volgers en de erfenis van The Office. Jim en Pam waren de lieverds van de show, hoewel sommige mensen vonden dat andere koppels beter waren. In de loop der jaren zijn er tal van theorieën over het paar rondgegaan, wat een verder bewijs is dat mensen tot op de dag van vandaag gewoon niet kunnen stoppen met over hen te praten.

Terwijl de show vorderde, moesten er veranderingen worden aangebracht, en op een gegeven moment moesten Jim en Pam, het stel dat iedereen in zwijm liet vallen, uit elkaar gaan! Voor sommigen is dit volkomen logisch. Voor anderen is dit echter niets minder dan godslasterlijk en zou het de show hebben verpest. Dingen zouden natuurlijk anders verlopen, maar fans vragen zich af hoe de show eruit zou zien als deze twee uit elkaar zouden gaan.

Dus, wat is hier het echte verhaal? Laten we het uitzoeken!

Het originele plan

Een show laten duren en jarenlang boeiend houden is ongelooflijk moeilijk, en de mensen achter The Office weten dit maar al te goed. Naarmate de show vorderde, moesten ze de boel opschudden, en een van de ideeën was het opbreken van de Halpert-clan.

Voor fans van de show herinneren ze zich ongetwijfeld Jim die Pam achtervolgde terwijl ze verloofd was met Roy, en deze verzengende liefdesdriehoek zorgde voor boeiende televisie. Het was duidelijk dat er iets was tussen Jim en Pam, en het zou even duren voordat alles op zijn plaats viel.

Het blijkt dat er een soortgelijk idee in gedachten was dat zou zijn gebruikt om Jim en Pam uit elkaar te halen. Er is gemeld dat een liefdesdriehoek een wig tussen hen zou drijven.

Volgens The Blast: Het idee was om nog een liefdesdriehoek te hebben en Pam te dwingen te kiezen tussen twee mannen (alweer…herinner je je Roy?) deed in de eigenlijke show), en laat boomoperator Brian Pam troosten totdat het zich ontwikkelde tot een soort emotionele gehechtheid.

Gelukkig was dit niet het geval. Het vernieuwen van oude ideeën kan soms werken, maar vaak kunnen fans de overeenkomsten zien en afhaken. De dingen zouden echter nog steeds op een unieke manier verlopen voor het paar.

Wat is er eigenlijk gebeurd

Ondanks het idee dat werd voorgesteld, gingen Jim en Pam uiteindelijk niet uit elkaar. De mensen achter de show zorgden ervoor dat er wat meer pit werd gegeven naarmate de serie vorderde, en dit zorgde voor een interessante rimpeling in hun relatie.

In tegenstelling tot het feit dat Pam Jim verliet, had het stel veel problemen. Een idee dat de schrijvers wel hadden, was om de boommicrofoon-operator in de vergelijking in te voegen, en voor een kort moment leek het erop dat hij naar binnen zou glijden en bij Pam zou komen.

De zaken zouden tussen Pam en Jim worden opgelost, maar niet zonder een hoop werk van beide partijen. Schrijver Owen Ellickson ging in op dit aspect van de show in zijn boek en gaf enig inzicht in waarom deze enorme verandering niet plaatsvond.

Hij zou zeggen: Uiteindelijk denk ik niet dat het ging om er daadwerkelijk heen te gaan. Ze hebben nooit iets gedaan. Het was gewoon om de zorgen bij het publiek te introduceren.”

Gelukkig bleven Jim en Pam bij elkaar, en uiteindelijk kregen ze allebei de kans om een nieuwe start te maken in een nieuwe stad nadat ze Scranton hadden verlaten. Het idee van echtscheiding zorgde ervoor dat mensen zoemden, zelfs degenen die aan de show werkten.

Hoe de cast erover denkt

De scheiding van Jim en Pam zou een monumentaal moment in de show zijn geweest, en natuurlijk zouden de leden van de cast zeker iets voelen over een mogelijke breuk tussen ieders favoriete koppel.

Volgens The Blast was John Krasinski, de geliefde acteur die Jim Halpert tot leven bracht, de hele tijd degene achter het idee!

Krasinski zou zeggen: "Mijn hele verhaal aan Greg was dat we zoveel met Jim en Pam hebben gedaan, en nu, na het huwelijk en de kinderen, was er een beetje een stilte, denk ik, voor hen over wat ze wilden doen. Voor mij was het: 'Kun je deze perfecte relatie door een splitsing laten gaan en het hetzelfde houden?' wat natuurlijk niet kan."

Hoewel dit idee een enorme verandering voor zijn karakter zou hebben veroorzaakt, is het interessant om te zien dat Krasinski er de hele tijd achter zat. Het bleek dat hij niet de enige was die met het idee aan boord was.

Mindy Kaling, de actrice achter Kelly en een schrijver van de show, toonde volgens The Blast ook interesse in het idee. Vulture meldt zelfs dat Kaling al in seizoen 5 geïnteresseerd was in het uit elkaar gaan van het paar.

Jim en Pam hielden de hele show vol en fans waren blij met deze keuze. Desalniettemin is het nog steeds interessant om te horen wat er bijna is gebeurd.

Aanbevolen: