Wie is 'Brittany Ashton Holmes' in de recente Instagram-post van Britney Spears?

Wie is 'Brittany Ashton Holmes' in de recente Instagram-post van Britney Spears?
Wie is 'Brittany Ashton Holmes' in de recente Instagram-post van Britney Spears?
Anonim

Heel weinig mensen kunnen zich inleven in het leven dat Britney Spears heeft gehad. Spears was pas acht jaar oud toen ze begon op te treden voor een wereldwijd publiek in The Mickey Mouse Club. Een jongere Spears geeft toe dat ze als jongere vaak rechtstreeks in de camera keek. Iets dat natuurlijk de vierde muur tussen acteur en publiek doorbreekt.

Gisteren plaatste Spears een video van Brittany Ashton Holmes die Darla speelde in de hitfilm The Little Rascals uit 1994. Het laat zien dat het kleine schatje er constant aan wordt herinnerd niet rechtstreeks in de camera te kijken tijdens het filmen. De schattige clip deed Spears denken aan haar eigen jeugd, terwijl ze de beelden met haar meer dan 26 deelde.1 miljoen volgers.

"Toen ik in de Mickey Mouse Club was, gebruikten ze een plek voor mij naast de camera, zodat ik niet meer naar de camera keek!!!!" ze ondertitelde de clip. "Ik zou altijd in de problemen komen, net als zij …. en haar naam is ook Britney …. ja ik weet dat die van haar Bretagne is !!!! Ik zag dit en moest gisteren zo hard lachen."

Afbeelding
Afbeelding

Sommige jongere fans vroegen zich af wie het schattige meisje in de film was.

Brittany werd geboren op 27 februari 1989 in Los Angeles, Californië. Ze was pas 5 jaar oud toen ze de rol van Darla won. Ze speelde de liefdesbelang van Alfalfa, in de film uit 1994.

Na haar acteerdebuut te hebben gemaakt, staarde ze in een aflevering van Ellen uit 1995, de sitcom die Ellen DeGeneres naar het sterrendom bracht. In 1995 verscheen ze in een advertentie van McDonald's voor de happy meal.

Afbeelding
Afbeelding

Op haar zesde verscheen Bretagne in de dramaserie Red Shoe Diaries als Dana, de dochter van een stel dat op het punt staat te scheiden.

Ze nam ook deel aan een handvol horrorfilms, waaronder Humanoids from the Deep en de sci-fi thriller Inhumanoid.

Afbeelding
Afbeelding

Na 1996 besloot Bretagne te stoppen met de showbusiness. Ze ging een normaal leven leiden en studeerde af aan de middelbare school in Zuid-Californië. Ze voltooide ook een graad in politieke wetenschappen.

De nu 31-jarige woont nu naar verluidt in Los Angeles met haar man. Maar nam deel aan een fotoshoot om het 20-jarig jubileum van The Little Rascals te vieren.

Volgens het tijdschrift Life & Style zei Brittany ooit op haar nu inactieve My Space-pagina dat het gênant was om zichzelf nu in de Little Rascals te zien.

Aanbevolen: