Waar is de actrice van 'Little Rascals', Brittany Ashton Holmes vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is de actrice van 'Little Rascals', Brittany Ashton Holmes vandaag?
Waar is de actrice van 'Little Rascals', Brittany Ashton Holmes vandaag?
Anonim

Als het gaat om klassieke films uit de jaren 90, denk je zeker aan The Little Rascals! De hitfilm kwam voor het eerst uit in 1994 en gaf aanleiding tot namen als Bug Hall, Blake Ewing en natuurlijk Brittany Ashton Holmes, die de lieve rol van Darla speelde.

De film keerde terug voor een tweede aflevering in 2014, maar Bug Hall was een van de weinige originele castleden die verscheen. Ondanks dat de film voor velen een favoriet bij de fans was, leek het niet veel te betekenen voor Holmes' carrière, aangezien ze uit de schijnwerpers stapte.

Zonder aanwezigheid op sociale media en slechts een paar geselecteerde rollen daarna, hebben fans zich altijd afgevraagd wat Brittany Ashton Holmes sinds de film heeft uitgespookt. Dus, wat is de voormalige actrice vandaag aan het doen? Laten we het uitzoeken!

Waar is Brittany Holmes vandaag?

Als je bent opgegroeid in de jaren 80 of 90, dan is de kans groot dat je sinds The Little Rascals bent geweest, en zo niet, waar wacht je nog op?

De film uit 1994 werd een favoriet bij de fans en lanceerde destijds de carrières van talloze kindsterren, maar Brittany Ashton Holmes was daar niet een van! De actrice speelde de rol van Darla toen ze nog maar 5 jaar oud was.

Het jaar na haar tijd op The Little Rascals, kreeg Holmes een aflevering van Ellen binnen, terwijl ze de rol van Dana scoorde in de tv-serie Red Shoe Diaries. Brittany kreeg in 1996 nog drie rollen, met haar laatste optreden op het scherm in Humanoids From The Deep.

Sindsdien is Bretagne praktisch van de aardbodem verdwenen; zonder aanwezigheid op sociale media hebben fans haar niet bij kunnen houden. Nou, in 2014 maakte Brittany Ashton Holmes een verrassende comeback in de televisiefilm We Hate Paul Revere. Hoewel fans blij waren haar terug te zien op hun schermen, hoewel in een kleinere rol, gaat er niets boven haar tijd in The Little Rascals.

Hoewel de film kritiek kreeg vanwege het uiterlijk van Donald Trump, kijken veel fans er voorbij gezien de tijdlijn. Terwijl Bug Hall, Blake Ewing en de overige cast als kinderen in talloze projecten verschenen, om vervolgens uit te waaien, dat wil zeggen tot het 20-jarig jubileum!

'Little Rascals' Reünie

Terwijl de ster een normaal leven leidde buiten de schijnwerpers, keerde Brittany Holmes net op tijd terug voor het 20-jarig jubileum van de show, wat toevallig ook haar terugkeer op het scherm markeerde!

Hoewel fans niet konden geloven dat de originele cast weer bij elkaar zou komen, lijkt het alsof het niet eenvoudig was om Bretagne aan boord te krijgen. Omdat ze praktisch van de grid was verdwenen, was contact met haar opnemen het moeilijkste!

Onlangs kwam Brittany naar voren tijdens een post op Britney Spears' Instagram waar de popprinses zichzelf vergeleek met Holmes. Britney zei dat ook zij rechtstreeks in de camera zou kijken bij het filmen van The Mickey Mouse Club, en hoe de twee dat gemeen hebben. Praten over een Britney naar Bretagne shoutout!

Aanbevolen: