De schattige reden waarom Daniel Radcliffe's vriendin hem 'van nature begrijpt

Inhoudsopgave:

De schattige reden waarom Daniel Radcliffe's vriendin hem 'van nature begrijpt
De schattige reden waarom Daniel Radcliffe's vriendin hem 'van nature begrijpt
Anonim

In de afgelopen decennia zijn er een paar feiten over de entertainmentindustrie geweest waar vrijwel iedereen het over eens is. Omdat er bijvoorbeeld zoveel voormalige kindsterren zijn gaan worstelen in het leven, geloven de meeste mensen dat het een recept voor een ramp is om als kind een beroemde acteur te worden. Gelukkig zijn er uitzonderingen op elke regel en sommige voormalige kindsterren vinden succes als volwassenen, waaronder Daniel Radcliffe.

Na internationale bekendheid te hebben gekregen toen hij werd gecast als de hoofdrolspeler in de geliefde Harry Potter-filmfranchise, is Daniel Radcliffe bijna zijn hele leven in de publieke belangstelling geweest. Naast die unieke geschiedenis kan Radcliffe het zich veroorloven om zijn enorme fortuin te besteden aan dingen waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen en die hem ook onderscheiden. Met dat in gedachten zou het begrijpelijk zijn als Radcliffe zich vaak eenzaam voelde, maar het blijkt dat hij het geluk heeft een vriendin te hebben gevonden die hem 'van nature begrijpt'.

Met wie is Daniel Radcliffe uitgegaan?

Als het gaat om de overgrote meerderheid van beroemdheden, lijkt het alsof ze een soort onofficiële regel volgen die stelt dat beroemdheden alleen met andere beroemde mensen kunnen daten. Aan de andere kant, als mensen kijken naar de mensen met wie Daniel Radcliffe in de loop der jaren een romantische band heeft gehad, lijkt het alsof hij niet geïnteresseerd is in het daten van iemand op basis van hun niveau van bekendheid.

In 2007, toen Daniel Radcliffe nog in zijn tienerjaren was, kwam zijn datingleven voor het eerst in de schijnwerpers toen hij betrokken raakte bij Laura O'Toole. Nadat die koppeling het volgende jaar uit elkaar ging, ging Radcliffe korte tijd uit met Alana Dawes en Olive Uniacke en daarna was hij van 2010 tot 2012 betrokken bij Rosie Coker.

In hetzelfde jaar dat Daniel Radcliffe en Rosie Coker hun eigen weg gingen, kreeg hij een relatie met een vrouw genaamd Erin Darke. Na een ontmoeting toen ze beiden in de film Kill Your Darlings verschenen, klikte het snel tussen Radcliffe en Darke. Naast elkaars blik op de set van die film, hebben Radcliffe en Darke bewezen een blijvende liefde te hebben sinds ze al jaren samen zijn.

Daniel Radcliffe en zijn vriendin begrijpen elkaar "van nature"

Gezien het feit dat Daniel Radcliffe al sinds zijn kindertijd in de publieke belangstelling staat, is het heel veilig om te zeggen dat hij gewend is om met de pers om te gaan. Aan de andere kant is het even duidelijk dat Radcliffe heeft geleerd dat hij zichzelf ook tegen de media moet beschermen. Met dat in gedachten is het fascinerend om terug te kijken op de manier waarop Radcliffe met de media is omgegaan. Het feit dat Radcliffe ooit tot het uiterste ging om de paparazzi op de meest hilarische en effectieve manier te ergeren, is bijvoorbeeld gewoon verbazingwekkend.

Hoewel Daniel Radcliffe niet bang is om lijnen te trekken als het gaat om het privé houden van zijn persoonlijke leven, was hij bereid om te praten over zijn relatie met zijn oude vriendin. In 2022 sprak Radcliffe bijvoorbeeld met People over het feit dat hij al ongeveer tien jaar verkering had met zijn vriendin Erin Darke. Gelukkig voor beide leden maakte Radcliffe duidelijk dat hij en Darke heel gelukkig zijn samen.

"Ik heb een heel leuk leven. Ik ben al bijna tien jaar samen met mijn vriendin. We zijn heel gelukkig…. Ik ben heel blij met hoe het tot nu toe allemaal gaat." Naast het praten over hoe gelukkig hij is met zijn vriendin, sprak Daniel Radcliffe ook over hoe geweldig het was om Erin Darke een kleine rol te laten spelen in zijn show Miracle Workers. "We houden absoluut van [samenwerken], maar het is niet iets dat we altijd willen doen. We hebben elkaar natuurlijk op film ontmoet en dus was het ongelooflijk speciaal om vorig jaar dingen op Miracle Workers met haar te doen en het voelde heerlijk. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer doen, maar we schrijven ook allebei, dus misschien zouden we ooit samen iets schrijven, en dat zou cool zijn."

Sinds Erin Darke een succesvolle acteur is, heeft ze deelgenomen aan verschillende interviews. Zo sprak Darke in 2018 met People kort nadat ze een terugkerende rol kreeg in de show The Marvelous Mrs. Maisel. Tijdens dat interview legde Darke uit waarom zij en Radcliffe elkaar "van nature" begrijpen.

“Een van de eerste dingen waar we een band mee kregen, was hoeveel we echt houden van wat we doen en er is iets dat heel mooi en heel mooi is aan het zijn met iemand die dat van nature van je begrijpt. Hij helpt me soms om zelf-tapes te maken. Hij is trouwens een geweldige lezer. We steunen allebei ongelooflijk de carrière van de ander."

Voor de nauwkeurigheid is het vermeldenswaard dat Daniel Radcliffe niet is geciteerd door te zeggen dat zijn vriendin Erin Darke hem van nature begrijpt. Dat gezegd hebbende, heeft Radcliffe gezegd hoe geweldig het is om een vriendin in het bedrijf te hebben die zich kan inleven in wat hij doormaakt, dus het lijkt heel duidelijk dat hij er ook zo over denkt.

Aanbevolen: