De echte reden waarom Daniel Radcliffe de voorkeur gaf aan andere acteurs

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Daniel Radcliffe de voorkeur gaf aan andere acteurs
De echte reden waarom Daniel Radcliffe de voorkeur gaf aan andere acteurs
Anonim

Als het gaat om daten en relaties, hebben beroemdheden de neiging zich in hun eigen kringen te verplaatsen. Hoewel sommige beroemdheden met normale mensen zijn uitgegaan en zelfs zijn getrouwd, hebben de meeste beroemde mensen de neiging om zich te settelen met andere beroemde mensen. Vaak is het gewoon het meest logisch.

Daniel Radcliffe, bekend van Harry Potter, is zo'n acteur die ooit onthulde dat hij, toen hij vrijgezel was, liever uitging met andere acteurs dan met niet-acteurs. En ondanks dat hij zo'n grote ster is met een nettowaarde van $ 110 miljoen, is hij er grotendeels in geslaagd om zijn relaties en datingleven uit de roddelbladen te houden, inclusief zijn huidige relatie met actrice Erin Darke.

Radcliffe legde uit dat zijn voorkeur voor andere acteurs en veteranen uit de filmindustrie niet neerkwam op het feit dat hij alleen geïnteresseerd was in andere beroemde mensen. In plaats daarvan voelde hij zich om een andere reden specifiek aangetrokken tot mensen in de filmindustrie.

Waarom Daniel Radcliffe de voorkeur gaf aan andere acteurs

Daniel Radcliffe vertelde dat hij liever met andere acteurs of mensen in de filmindustrie uitging, omdat ze de unieke uitdagingen konden begrijpen die gepaard zouden gaan met een relatie met hem.

In een interview met The Telegraph, via Cheat Sheet, legde Radcliffe uit dat mensen in de filmindustrie ontspannen kunnen zijn over de hele tijd dat je op locatie moet zijn en de liefdesscènes die je moet doen. Waar je iemand anders kust, dat is even wennen, voor iedereen.”

Hij gaf toe dat het zelfs voor hem moeilijk is om te weten dat een significante ander liefdesscènes doet als onderdeel van haar werk. En zelfs toen ik uitging met een actrice die een liefdesscène met iemand moest doen, had ik zoiets van 'Eh… ik weet niet zeker of ik dat ga kijken'. Het is altijd iets raars, daar ontkom je niet aan.”

Hoewel hij zich meer op zijn gemak voelt bij het daten van mensen die in dezelfde branche zitten, heeft Radcliffe nooit expliciet verklaard dat hij geen niet-acteur zal daten. Maar hij maakte wel duidelijk dat hij geen fan gaat daten.

“Dat zou een vreselijke zet zijn. Het zou me heel vreemd maken', deelde hij (via Cheat Sheet).

Interessant is dat de acteur eerlijk is geweest over het feit dat hij in het verleden met Harry Potter-fans heeft geslapen, wat pas na een paar drankjes tot stand kwam.

“Ik was altijd erg nerveus over dat groupiegedoe. Ik vind het leuk om iemand leuk te vinden voordat ik met ze naar bed ga', zei hij. “Weet je, je zult daarna met ze moeten praten, ook al is het een one night stand. Ik heb… ik bedoel, dat is gebeurd, maar over het algemeen heb ik de persoon gekend. Afgezien van een paar keer dat ik dronk,”

Heeft Daniel Radcliffe met veel acteurs gedate?

Ondanks zijn ongelooflijke succes en wereldwijde faam, is Daniel Radcliffe er altijd in geslaagd om zijn privéleven grotendeels buiten de roddelbladen te houden.

In het verleden is hij in verband gebracht met een paar vrouwen, waarvan de meeste in de entertainmentindustrie. Volgens Us Weekly heeft hij eerder gedate met actrice Laura O'Toole en Rosie Coker, die een bemanningslid was van Harry Potter.

Hij was ook gekoppeld aan Alana Dawes in 2008 en Olive Uniacke, een ander bemanningslid.

Met wie is Daniel Radcliffe momenteel aan het daten?

Sinds 2012 heeft Daniel Radcliffe een relatie met Erin Darke, een andere acteur. Hoewel Radcliffe niet alle details van zijn privéleven prijsgeeft, wordt aangenomen dat de relatie serieus is, aangezien ze al 10 jaar een item zijn. Radcliffe onthulde dat Darke een persoon is die hem "van nature begrijpt".

De twee acteurs ontmoetten elkaar op de set van Kill Your Darlings, een film die in 2013 werd uitgebracht. Hun personages hebben een seksuele ontmoeting wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten, wat volgens Radcliffe een grappig verhaal zou zijn als ze ooit zouden hebben kinderen.

"Het zal een geweldig verhaal zijn om onze kinderen op een dag te vertellen vanwege wat onze personages met elkaar doen", onthulde hij (via Cheat Sheet). “Onze personages ontmoeten en flirten met elkaar, dus er is een soort van zoete opname van ons, net voor de eerste keer ontmoeten en flirten.”

In een interview met People in 2022 bood Radcliffe fans nog een zeldzame blik in zijn privéleven, waarmee hij bevestigde dat hij 'heel blij' is met Darke. Hij gaf ook toe dat ze graag samenwerken, omdat ze zowel acteurs als schrijvers zijn.

"We houden absoluut van [samenwerken], maar het is niet iets dat we altijd willen doen", zegt hij. "We hebben elkaar natuurlijk op film ontmoet en dus was het ongelooflijk speciaal om vorig jaar dingen te doen op Miracle Workers met haar, en het voelde heerlijk. Hopelijk zullen we in de toekomst meer doen, maar we schrijven ook allebei, dus misschien zouden we schrijven op een gegeven moment iets samen, en dat zou cool zijn."

Het belangrijkste is dat Harry Potter-fans blij zullen zijn te horen dat Radcliffe blij is met hoe zijn leven verloopt.

“Ik heb een heel leuk leven. Ik ben ongeveer tien jaar samen met mijn vriendin. We zijn erg blij", vertelde hij aan People. "Dus het is een goed jaar, man. Ik ben erg blij met hoe het tot nu toe gaat."

Aanbevolen: