Dit is wat de in ongenade gevallen vader uit de 7e hemel, Stephen Collins, nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de in ongenade gevallen vader uit de 7e hemel, Stephen Collins, nu doet
Dit is wat de in ongenade gevallen vader uit de 7e hemel, Stephen Collins, nu doet
Anonim

Van 1996 tot 2007 was men het er algemeen over eens dat 7th Heaven een van de meest gezinsvriendelijke televisieprogramma's was. Gebaseerd op de familie van een protestantse predikant, pakte 7th Heaven veel moeilijke onderwerpen aan door het prisma van religie. Daarom voelden veel ouders zich veilig om hun kinderen ernaar te laten kijken. Tot verbazing van velen is 7th Heaven in de loop der jaren het onderwerp van controverse geworden.

Lange tijd dachten veel mensen aan 7th Heaven als de show die de carrière van Jessica Biel lanceerde vanwege alles wat ze bereikte nadat ze de serie had verlaten. Om die reden is het verbazingwekkend om te bedenken dat Jessica ooit verwikkeld was in een controverse rond een fotoshoot waaraan ze deelnam, waarvan veel mensen denken dat het ertoe heeft geleid dat Biel 7th Heaven verliet. Helaas was 7th Heaven-ster Stephen Collins echter verwikkeld in een veel serieuzere controverse die ertoe leidde dat hij te schande werd gemaakt. Omdat het jaren geleden is dat Collins een succesvolle acteur was, hebben veel mensen zich afgevraagd wat hij nu doet.

Was Stephen Collins aangeklaagd voor een misdaad?

Dankzij de roddelbladen en websites die relatiedrama's met beroemdheden volgen, is het duidelijk dat sommige sterren ongelooflijk dure echtscheidingen hebben doorgemaakt. Als het op Stephen Collins aankomt, speelde het einde van zijn tweede huwelijk een kleine rol in het verlies van zijn carrière en zijn goede reputatie. De reden daarvoor is dat Collin's ex-vrouw Faye Grant een therapiesessie heeft opgenomen waarin ze zonder zijn medeweten bij hem was en hij toegaf dat hij afschuwelijke dingen op die band had gedaan.

Toen het grote publiek hoorde dat Stephen Collins toegaf dat hij een van de ergste dingen had gedaan die iemand in een opname kon doen, sprak de acteur in 2014 met People. Tijdens dat interview gaf Collins toe dat hij een geschiedenis had van seksueel misbruik waarbij minderjarige meisjes betrokken waren, daterend van 1973 tot 1994. Zonder al te veel in detail te treden over wat Collins toegaf dat hij zijn drie slachtoffers had aangedaan, zei hij dat hij een van hen had aangeraakt en zichzelf naar de andere twee

Nadat Stephen Collins bekende dat hij minderjarige meisjes voor de camera had misbruikt, kwam een van zijn slachtoffers naar voren om over zijn gedrag te praten. In 2015 sprak April Price met de Daily Mail en onthulde dat toen ze nog maar 13 jaar oud was, Collins zich bij drie verschillende gelegenheden aan haar blootstelde. Aangezien hij beweerde dat hij zich maar één keer aan haar had blootgesteld, roept dat de vraag op, hoewel Collins vreselijke dingen toegaf, was zijn gedrag nog erger?

Of de wereld nu al weet hoe ver het betreurenswaardige gedrag van Stephen Collins is gegaan of dat er meer kan worden onthuld, het is duidelijk dat hij monsterlijke dingen heeft gedaan tijdens zijn leven. Om die reden lijdt het geen twijfel dat de erfenis van Collins voor altijd zal worden aangetast en dat mensen nooit meer in hetzelfde licht naar de show 7th Heaven zullen kijken.

Wat Stephen Collins nu doet

Toen de wereld de waarheid leerde over de verschrikkelijke dingen die Stephen Collins tijdens zijn leven heeft gedaan, werd het glashelder dat zijn acteercarrière voorbij was. Verbazingwekkend genoeg echter, hoewel Collins bekende weerzinwekkende misdaden voor de camera te hebben begaan, heeft hij nooit juridische gevolgen ondervonden voor zijn betreurenswaardige acties.

Toen het eenmaal duidelijk werd dat het leven van Stephen Collins zoals hij het eerder kende voorbij was, moest hij iets vinden om te doen met de rest van zijn tijd op aarde. Het blijkt dat Collins ver van Hollywood is verhuisd, hij heeft een nieuwe vrouw en hij ziet er zo anders uit dat veel van zijn voormalige fans hem misschien niet herkennen als hij in het openbaar uitgaat.

Het is niet verwonderlijk dat Stephen Collins de harde schittering van de schijnwerpers heeft vermeden sinds hij om een goede reden publiekelijk werd beschaamd. Als gevolg hiervan komt de laatste update die beschikbaar is over wat Collins met zijn leven doet, voort uit een Daily Mail-rapport uit 2019. Dat gezegd hebbende, er zijn geen aanwijzingen dat het leven van Collins opmerkelijke veranderingen heeft ondergaan sinds dat rapport werd gepubliceerd.

Na het einde van Collins' tweede huwelijk en carrière, verhuisde hij naar Fairfield, Iowa en liep hij voor de derde keer door het gangpad. Naar verluidt getrouwd met een "superfan" genaamd Jenny Nagel die ongeveer vier decennia jonger is dan hij, zijn Collins en zijn vrouw samen een nieuw leven begonnen. Volgens het eerder genoemde Daily Mail-rapport omvat het nieuwe leven van Collins tweemaal daags transcendentale meditatiesessies. Het is ook opmerkelijk dat Collins op camera werd betrapt met een sik die zijn uiterlijk verandert, en hij werd gezien terwijl hij uit eten ging met vrienden en zijn derde vrouw.

Aanbevolen: