Kanye West-fans 'teleurgesteld' nadat hij optreedt met de in ongenade gevallen zangeres Marilyn Manson

Kanye West-fans 'teleurgesteld' nadat hij optreedt met de in ongenade gevallen zangeres Marilyn Manson
Kanye West-fans 'teleurgesteld' nadat hij optreedt met de in ongenade gevallen zangeres Marilyn Manson
Anonim

Kanye West is bekritiseerd door fans nadat hij Marilyn Manson en DaBaby uitbracht op zijn "Danda" album playback-evenement, dat net plaatsvond in Chicago's Soldier Field.

Manson verscheen op de stoep van een kerkachtige structuur die lijkt op het ouderlijk huis van West.

Manson liep samen met een gemaskerde figuur DaBaby de veranda op naast West toen het eerste nummer van het evenement, naar verluidt getiteld "Gevangenis", begon te spelen.

DaBaby levert een gastvers op het nummer in kwestie, wat een andere versie lijkt te zijn dan de versie die werd gespeeld op de twee eerdere luisterfeesten van West.

Het vorige nummer bevatte een couplet van Jay-Z.

Tijdens zijn set in Rolling Loud op 23 juli maakte DaBaby homofobe en feitelijk onjuiste opmerkingen over seksueel overdraagbare aandoeningen.

Hij vertelde het publiek: "Als je vandaag niet bent komen opdagen met hiv, aids of een van die dodelijke seksueel overdraagbare aandoeningen, zul je binnen twee tot drie weken sterven, zet dan je mobiele telefoon op aansteken…"

"Jongens, als je niet aan het zuigen bent op de parkeerplaats, doe dan je mobiele telefoon aan."

Kort daarna werd hij van een aantal festivals verwijderd. Lollapalooza kondigde aan dat DaBaby niet langer op het festival zou optreden en dat zijn hoofdact zou worden gevuld door Young Thug.

Governors Ball volgde kort daarna en verwijderde DaBaby uit de line-up. Hij werd ook teruggetrokken van November's Day N Vegas, Austin City Limits Music Festival, Music Midtown en het iHeartRadio Music Festival in september.

Manson is door meerdere vrouwen beschuldigd van aanranding en misbruik.

Zijn voormalige actrice-partner Evan Rachel Wood en andere vrouwen hebben in februari publiekelijk beschuldigingen van seksueel misbruik en wangedrag tegen hem geuit.

Manson heeft de beschuldigingen consequent ontkend en noemde ze "vreselijke verdraaiingen van de werkelijkheid". Maar kort daarna werd hij afgezet bij zijn label Loma Vista.

Sindsdien is er gemeld dat Manson te maken heeft met vier verschillende rechtszaken voor seksueel geweld, de laatste die vorige maand door model Ashley Morgan Smithline werd aangespannen.

Manson verwierp beschuldigingen van aanranding en misbruik door actrice Esme Blanco, die ook een rechtszaak aanspande in Los Angeles. Hij bestempelde de beschuldigingen als "onwaar, onverdiend" en onderdeel van een "gecoördineerde aanval door meerdere eisers".

De aantijgingen zorgden ervoor dat veel Kanye-fans zich afvroegen waarom hij Manson mee zou nemen op het podium.

"NEEN ERNSTIG IEMAND LEGT MIJ UIT WAAROM MARILYN MANSON NAAST KANYE STAAT IN DIT LUISTERENFEEST", schreef een persoon online.

kanye zei echt 'vertel me of je iemand kent die Jezus liefde nodig heeft' BRO marilyn manson vlak naast je, 'voegde een tweede eraan toe.

"Marilyn Manson? Kanye, wat ben je aan het doen, man?" een derde reageerde.

Het is onduidelijk of Manson op dit moment enige creatieve betrokkenheid heeft bij 'Donda'.

Aanbevolen: