Hoeveel verdient Addison Rae per gesponsorde post?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Addison Rae per gesponsorde post?
Hoeveel verdient Addison Rae per gesponsorde post?
Anonim

Een van 's werelds eerste Tik Tok-sensaties, Addison Rae, werd op 18-jarige leeftijd onverwachts in de schijnwerpers gezet na het plaatsen van verschillende virale video's.

Op het platform zijn veel jonge sterren beroemd geworden, waaronder Charli en Dixie D'Amelio, twee zussen die ook al op jonge leeftijd beroemd werden. Bryce Hall, Chase Hudson, Vinnie Hacker en Thomas Petrou zijn ook andere jonge sterren die genoemd moeten worden. Elk individu heeft het platform in zijn voordeel gebruikt, met veel sterren die betalen voor gesponsorde berichten vanwege de grote aanhang die ze de afgelopen jaren hebben verzameld.

Veel van de jonge Tik Tokers kunnen maximaal vijf cijfers eisen voor gesponsorde berichten, afhankelijk van factoren zoals betrokkenheid en volgers. Hoe hoger deze twee factoren, hoe hoger de onderhandelingsprijs meestal is. Degenen met meer dan een miljoen volgers kunnen de vraagprijs opdrijven tot $ 10.000 per gesponsorde Instagram-post.

Wat is het netto vermogen van Addison Rae?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Addison Rae een gerapporteerde nettowaarde van $ 15 miljoen vanaf het jaar 2022, met een geschat maandelijks inkomen van ongeveer $ 35.000. Dit is grotendeels te danken aan het succes dat de ster heeft gezien op haar sociale-mediaplatforms, waarmee ze effectief geld kan verdienen door geld te vragen voor gesponsorde berichten op Instagram, Tik Tok, Snapchat en YouTube. Al deze platforms fungeren als hoge bronnen van inkomstenstromen.

Ze speelde ook in de film 'He's All That' als onderdeel van maar liefst $20 miljoen dollar Netflix-deal. Deze grote som geld heeft grotendeels bijgedragen aan haar vermogen vanaf 2022. Ze heeft ook haar eigen make-uplijn genaamd ITEM Beauty, die een verscheidenheid aan 'schone' producten verkoopt.

Addisons vriend, Omer Fedi, heeft ook een aanzienlijk vermogen. De roodharige muzikant verdient naar verluidt tussen de $ 2 miljoen en $ 3 miljoen, wat neerkomt op $ 50.000 voor elk nummer dat hij produceert.

Wanneer werd Addison beroemd op Tik Tok?

Addison werd in 2019 beroemd op Tik Tok, toen ze haar eerste virale video plaatste. Volgens Pop Buzz zou de Tik Tok-ster de app hebben gedownload nadat ze op een groep middelbare scholieren aan het babysitten was. Na het plaatsen van een video voor een 'grapje', werd Addison snel in de schijnwerpers geduwd toen haar video viraal ging over het platform.

Nu, drie jaar later, heeft ze in totaal 87,5 miljoen volgers verzameld op haar TikTok, met meer dan 40,4 miljoen op Instagram. Ze plaatst voornamelijk dansvideo's op het Tik Tok-platform, de videostijl waarmee haar succesvolle carrière als influencer op sociale media oorspronkelijk begon.

Aan het begin van haar carrière maakte Addison ook deel uit van het Hype House, maar ze vertrok kort daarna om redenen die nog niet formeel zijn bekendgemaakt.

Naast haar zeer bewonderenswaardige Tik Tok-succes, is de ster ook te zien geweest op de cover van het damesbeautymagazine Glamour UK, een enorme prestatie als je bedenkt waar ze slechts een paar jaar eerder was. Ondanks dat ze was afgelopen, organiseerde Addison eerder een podcast, oorspronkelijk getiteld Mama Knows Best, die niet mogelijk zou zijn geweest zonder haar roem op TikTok.

Hoeveel verdient Addison Rae per gesponsorde post?

Volgens Parade verdient Rae naar schatting $ 50, 000 en $ 80, 000 per gesponsorde TikTok-post. De ster beweerde ook dat ze zelfs had gehoord van enkele influencers die tot $ 90.000 verdienden voor een gesponsorde post op het platform, bijna zes cijfers! Bovendien ha alt de ster hetzelfde bedrag binnen voor een gesponsorde Instagram-post, ongeveer iets minder dan $ 70, 000. Deze cijfers zijn echter niet zo verrassend, gezien het grote aantal volgers van Rae.

Haar YouTube-kanaal is ook geen uitzondering. Volgens Social Blade verdient Rae naar verluidt tussen $ 5.000 en $ 80.600. Het bedrag fluctueert echter afhankelijk van de kosten per klik en andere variërende factoren.

Hoeveel verdienen andere TikTok-sterren per gesponsorde post?

Vergeleken met Charli D'Amelio verdient ze iets minder per gesponsorde post. Charli D'Amelio, jongere broer of zus van Dixie D'Amelio, kan tot $ 100.000 in rekening brengen per gesponsorde post op TikTok. Dit maakt de zussen tot de best verdienende op het platform, indrukwekkend gezien hun jonge leeftijd.

Beroemdheden zoals de Kardashians kunnen echter nog meer verdienen per gesponsorde post op platforms zoals Instagram en Twitter. Kim Kardashian West rekent tot $ 889.000 dollar per post, niet ver van $ 1 miljoen dollar. Als u echter dacht dat dit cijfer veel was, zou u verrast kunnen zijn. Haar zus Kylie verdient nog meer. Volgens de BBC krijgt Kylie maar liefst 1,2 miljoen dollar per Instagram-post.

Dit cijfer is een enorme sprong ten opzichte van Addison's kosten per gesponsorde post, maar de Kardashians hebben een aanzienlijk groter sociaal bereik in vergelijking met Addison's. Kim Kardashian heeft in totaal 307 miljoen volgers verzameld, waarmee ze een van de meest gevolgde sterren op het platform is.

Addison heeft 40,4 miljoen volgers, nog steeds een groot aantal, maar niet helemaal 307 miljoen. Dit verklaart het drastische prijsverschil dat de twee kunnen rekenen als het gaat om vraagprijzen voor gesponsorde berichten op sociale media.

Aanbevolen: