Hoeveel verdient Millie Bobby Brown per Instagram-bericht?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Millie Bobby Brown per Instagram-bericht?
Hoeveel verdient Millie Bobby Brown per Instagram-bericht?
Anonim

Netflix is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire streamingplatforms over de hele wereld en is de thuisbasis geworden van een reeks populaire tv-shows zoals You, Orange Is The New Black, Virgin River en, natuurlijk, Stranger Things.

Sinds het voor het eerst op het scherm verscheen in 2016, werd het al snel een favoriet bij fans, en als gevolg daarvan begonnen veel van de cast aanzienlijke aanhang te krijgen. Enkele van deze castleden zijn Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, David Harbour, Gaten Matarazzo en Natalia Dyer.

Hoewel ze nog maar achttien jaar oud is, heeft de jonge Amerikaanse actrice al enorme successen geboekt, vooral dankzij haar doorbraakrol als Eleven in de populaire Netflix-serie.

Als gevolg hiervan heeft dit vele deuren voor Millie geopend.

Na haar verschijning in Stranger Things speelde ze in 2019 in haar eerste debuutfilm Godzilla: King of the Monsters. Ze verscheen vervolgens in het vervolg in 2021.

Tegenwoordig is Millie echter niet alleen gericht op films en tv-series; ze verdient ook via Instagram.

Millie Bobby Brown had haar doorbraakrol in vreemdere dingen

Hoewel veel enthousiaste fans haar misschien het beste kennen van haar rol in Stranger Things, weten ze misschien niet dat Millie nog een groot deel van haar jeugd doorbracht met acteren en optreden in andere shows. Om haar zeer succesvolle acteercarrière op te bouwen, moest ze veel werk doen om te komen waar ze nu is.

Slechts een jaar nadat ze naar Orlando, Florida was verhuisd, maakte Millie haar eerste acteerdebuut toen ze nog maar negen jaar oud was als gastster in de ABC-serie Once Upon a Time in Wonderland, waar ze de rol speelde van een jonge Alice. In 2014 speelde ze vervolgens in verschillende andere series, zoals Intruders en NCIS.

Ondanks dat ze zo jong is, is Millie erin geslaagd om snel een indrukwekkend acteerportfolio op te bouwen, wat haar hielp om verschillende belangrijke rollen te krijgen gedurende haar carrière. Het was waarschijnlijk dankzij al haar eerdere werk dat ze later in 2016 zo'n spraakmakende rol in Stranger Things kreeg, toen de show voor het eerst officieel op Netflix werd uitgezonden.

Sindsdien speelde ze in vele andere belangrijke rollen en maakte ze zelfs haar eerste filmdebuut in 2019. Ze lanceerde zelfs haar eigen schoonheidslijn genaamd Florence by Mills, die een verscheidenheid aan cosmeticaproducten aanbiedt aan de breder publiek.

Hoeveel verdient Millie Bobby Brown per Instagram-bericht?

Dankzij het behalen van zulke grote delen van succes op zo'n jonge leeftijd, is Millie Bobby Brown snel een van de meest herkenbare namen in de show geworden en heeft ze in totaal 57,6 miljoen volgers verzameld op het Instagram-platform.

Dit maakt haar een van de meest gevolgde castleden en heeft haar geholpen om een leger trouwe fans op te bouwen.

Dus, hoeveel verdient Millie Bobby Brown per gesponsorde Instagram-post? Volgens Cheat Sheet verdient Millie tot $ 174. 058 US dollar per gesponsorde Instagram-post, wat niet ver verwijderd is van het bedrag dat ze per aflevering van Stranger Things verdient.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ze een behoorlijk grote aanhang heeft, in combinatie met hoge betrokkenheidspercentages. Haar co-ster Finn Wolfhard verdient naar verluidt $ 77, 613 per gesponsorde post op het platform, wat ook niet al te armoedig is.

Millie is een indrukwekkende $14 miljoen waard

Het v alt niet te ontkennen dat Millie Bobby Brown ongelooflijk succesvol is geweest en een solide carrière heeft opgebouwd in de acteerwereld op de jonge leeftijd van achttien. Zoals eerder vermeld, is ze ook een van de meest bekende castleden van de show geworden.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Millie Bobby Brown een geschat vermogen van $ 14 miljoen. Ze heeft veel van haar vermogen verdiend door haar rol als Elf op Stranger Things, met haar eerste aflevering uitgezonden in 2016 toen ze nog maar twaalf jaar oud was.

Voor het eerste en tweede seizoen van de show kreeg Millie naar verluidt $ 30.000 dollar per aflevering. Ze verdient nu echter aanzienlijk meer.

Ze verdient naar verluidt maar liefst $300.000 dollar per aflevering van de show, wat betekent dat ze miljoenen dollars per seizoen verdient.

Ze verdient waarschijnlijk ook een aanzienlijk bedrag aan merk- en sponsordeals, twee andere inkomstenstromen die sterk zullen bijdragen aan haar totale vermogen. Naast acteren, het binnenhalen van merkdeals en het bezitten van haar eigen schoonheidslijn, heeft de ster ook gedoken in modellenwerk en is zelfs verschenen in het tijdschrift Vogue.

Dus, hoe geeft Millie Bobby Brown haar miljoenen uit?

Zoals de meeste beroemdheden, lijkt het erop dat Millie haar geld graag aan mode uitgeeft en ook twee huizen heeft gekocht voor haar en haar gezin. Het lijkt erop dat de ster ook genereus is met haar geld. Millie heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen en heeft veel steun gegeven aan UNICEF.

Aanbevolen: