Hoeveel verdient Dwayne Johnson per Instagram-bericht?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Dwayne Johnson per Instagram-bericht?
Hoeveel verdient Dwayne Johnson per Instagram-bericht?
Anonim

Als een van de grootste sterren ter wereld is Dwayne Johnson, ook bekend als The Rock, een megaster die een enorme aanhang heeft verdiend. Of hij nu in de worstelring stapt, een hoofdrol speelt in een kaskraker of zijn familie verwent, de man weet gewoon hoe hij veel media-aandacht kan krijgen.

Omdat Johnson weet hoe hij een menigte moet trekken, is het logisch dat bedrijven met hem willen samenwerken voor wat advertenties op sociale media. Natuurlijk moeten deze bedrijven bereid zijn een hoop geld te betalen voor zijn diensten.

Laten we eens kijken naar Dwayne Johnson en hoeveel hij verdient voor gesponsorde berichten.

Dwayne Johnson is een krachtpatser-beroemdheid

Tenzij je de boot de afgelopen 15 jaar volledig hebt gemist, weet je heel goed dat Dwayne Johnson een van de belangrijkste sterren in Hollywood is. De man had altijd het charisma, maar toen hij eenmaal de juiste voertuigen met de hoofdrol had, nam hij het over en liet hij de teugels nooit meer los.

Johnson is een voormalige WWE-superster die The Rock heette. Hij had een wankele vroege ambtstermijn in het pro-worstelen, maar toen hij een gemene wending maakte, ontwikkelde hij zich tot een van de grootste sterren in de geschiedenis van sportentertainment. Van daaruit richtte Johnson zijn zinnen op Hollywood.

Nadat hij miljoenen had gescoord voor zijn hoofdrol in The Scorpion King, zou Johnson doorgaan met zijn plug-in in Hollywood. Hij had eerder hits en missers, maar het enorme potentieel dat er altijd was, viel niet te ontkennen. Uiteindelijk bereikte hij zijn pas en werd een wereldwijde kracht.

Tegenwoordig is Johnson de man in Hollywood, die meer verdient dan de meeste van zijn tijdgenoten. Dit heeft hem geholpen een fortuin te vergaren.

Dwayne Johnson is $ 800 miljoen waard

Momenteel is Dwayne Johnson volgens C elebrity Net Worth naar schatting $ 800 miljoen waard. Dit maakt de acteur ongetwijfeld een van de rijkste sterren in Hollywood, en de site gaf een uitstekend overzicht van hoe Johnson zijn vermogen zo hoog kon opdrijven.

Dat vermogen omvat naar onze mening het 30-40% belang van The Rock in Teremana Tequila en een huidige conservatieve schatting van het merk van $ 2 miljard. In theorie zou The Rock meer dan $ 1 miljard kunnen verdienen aan het tequilabedrijf Dat zou meer zijn dan hij ooit in zijn hele entertainmentcarrière heeft verdiend. Buiten tequila is The Rock een van de best betaalde entertainers ter wereld. In een normaal jaar verdient hij minstens $ 100 miljoen aan zijn verschillende films en aanbevelingen inspanningen', schreef de site als onderdeel van de storing.

Celebrity Net Worth merkt ook op dat Johnson miljoenen dollars heeft kunnen binnenhalen voor zijn films.

Johnson "verdiende $ 12,5 miljoen voor de film The Rundown uit 2003 en $ 15 miljoen voor de film Walking Tall uit 2004. Zijn vooruitbetaalde salaris per film bedroeg eerst $ 20 miljoen met Skyscraper in 2018. Hij verdiende $ 43 miljoen in 2013. Hij verdiende $ 65 miljoen in 2015. Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende Dwayne Johnson $ 125 miljoen, waarmee hij verreweg de best betaalde acteur ter wereld is", meldt de site.

Het is duidelijk dat de man een waanzinnige hoeveelheid geld weet te verdienen, en dit geldt vooral als het gaat om hoeveel hij vraagt voor een enkele post op Instagram.

Hij maakt een ton voor een Instagram-bericht

"Volgens HopperHQ verdient Dwayne "The Rock" Johnson $ 1.712.000 per gesponsorde post op Instagram, waarmee hij de zesde best betaalde beroemdheid op het platform is. De outlet bevestigt dat hij op het moment van schrijven heeft meer dan 325 miljoen volgers op Instagram", meldt Afrotech.

Dat klopt, elke keer dat je hem een belangrijk product ziet pluggen, verzamelt de man iets meer dan $ 1,7 miljoen voor zijn inspanningen. Niet slecht voor een enkele foto en een langdradig bijschrift waarin het product wordt beschreven.

Voor het grootste deel heeft Johnson de neiging om zijn eigen spullen in te pluggen. Als je hem lang genoeg online hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk bestookt met berichten over zijn tequila, zijn energiedrankjes, zijn samenwerkingen met Under Armour en zijn films. De man is een verkoopmachine en de bedrijven die bij hem aansluiten betalen hem een premie voor zijn diensten.

Ongelooflijk, er zijn anderen die meer verdienen dan dat. Christian Ronaldo kan bijvoorbeeld meer dan $ 2 miljoen binnenhalen om een merk te pluggen.

De volgende keer dat je Dwayne Johnson een gesponsorde post ziet maken, weet dan dat hij meer geld aan die post zal verdienen dan de meeste mensen in een tijdsbestek van tien jaar.

Aanbevolen: