Waarom de meeste van 'Everybody Love Raymond's Cast tegen de show protesteerden

Inhoudsopgave:

Waarom de meeste van 'Everybody Love Raymond's Cast tegen de show protesteerden
Waarom de meeste van 'Everybody Love Raymond's Cast tegen de show protesteerden
Anonim

Net als de meeste andere cabaretiers heeft Ray Ramano jarenlang grappen gemaakt over zichzelf en de mensen in zijn leven op comedypodia. Als gevolg hiervan raakten veel van zijn fans geïnteresseerd in wie de komiek als persoon is, en wilden ze fascinerende feiten weten over het persoonlijke leven van Ramano. Maar hoe graag Ramano ook over zijn persoonlijke leven wilde praten, zijn fans zouden nooit beelden te zien krijgen van hoe hij thuis is.

In plaats van in een 'reality'-show te spelen, liet Ray Ramano zijn fans een fictieve versie van zijn leven zien door in de sitcom Everybody Loves Raymond te spelen. Een uiterst succesvolle show, negen seizoenen van Everybody Loves Raymond uitgezonden en bekeken door miljoenen toegewijde fans. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend om te horen dat bijna alle sterren van Everybody Loves Raymond een keer tegen de show hebben geprotesteerd.

Ray Ramano verdiende een fortuin met iedereen die van Raymond houdt

Voordat Everybody Loves Raymond een enorme hit werd, had de titulaire ster van de show al veel succes. Desondanks was Ray Ramano zeker geen beroemde acteur voordat hij een tv-ster werd. Met dat in gedachten was het geweldig om te zien dat Ramano de afgelopen jaren een zeer gerespecteerde dramatische acteur is geworden. Per slot van rekening kreeg Ramano een rol in het tv-drama Parenthood en speelde hij in films als The Big Sick en The Irishman.

Hoewel Ray Ramano veel carrièresucces heeft gehad sinds het einde van Everybody Loves Raymond, lijdt het geen twijfel dat staren in die sitcom zijn grootste claim op roem is. Bovendien is het heel duidelijk dat Ramano het grootste deel van zijn geschatte vermogen van $ 200 miljoen heeft verzameld als gevolg van zijn hoofdrol in Everybody Loves Raymond. Per slot van rekening kon Ramano een geweldige deal sluiten om de hoofdrol te spelen en de succesvolle sitcom te produceren.

Tussen het zevende en achtste seizoen van Everybody Loves Raymond onderhandelde Ray Ramano over een nieuwe deal met CBS. Volgens de voorwaarden van die deal kreeg Ramano een deel van de winst van de syndicatierechten van Everybody Loves Raymond, iets wat hij vandaag nog steeds verzilvert. Bovendien kreeg Ramano ongeveer $ 1,8 miljoen per aflevering voor de laatste twee seizoenen van de show, wat betekende dat hij $ 50 miljoen per jaar verdiende.

Waarom de meeste van iedereen van Raymonds sterren houden, protesteerde tegen de show

Als we terugkijken op de tijd van Everybody Loves Raymond op televisie, is het logisch dat Ray Ramano zoveel geld heeft gekregen om mee te spelen en de show te produceren. Hoewel Ramano de grootste sleutel tot het succes van de show was, is het ook duidelijk dat andere acteurs ook een grote rol speelden in de populariteit van de sitcom. De populariteit van Everybody Loves Raymond zou immers van de ene op de andere dag zijn verdwenen als alle sterren van de show, afgezien van Ramano, de show zouden verlaten.

Naast de fans van de show die zich realiseerden dat alle hoofdrolspelers van Everybody Loves Raymond een rol speelden in de populariteit van de show, realiseerden de hoofdrolspelers van de sitcom zich duidelijk dat dit ook het geval was. Als gevolg daarvan, toen Brad Garrett zich realiseerde dat Ray Ramano ongeveer $ 1,8 miljoen per aflevering kreeg en hij slechts $ 160.000 ontving, was hij daar niet mee akkoord. Als gevolg hiervan koos Garrett ervoor om twee weken niet op het werk te verschijnen in een poging om een loonsverhoging te krijgen.

Hoewel Brad Garrett aanvankelijk de enige was die niet kwam opdagen om Everybody Loves Raymond te filmen, werd gemeld dat de meeste andere sterren van de show dit voorbeeld volgden. Patricia Heaton meldde zich bijvoorbeeld ziek en hoewel haar vertegenwoordigers beweerden dat ze echt ziek was, koopt niemand dat echt.

Uiteindelijk kwam alles goed toen de productie van Everybody Loves Raymond werd hervat nadat de sterren van de show, afgezien van Ray Ramano, een verhoging hadden gekregen. Bovendien resulteerde Garrett's truc er ook in dat de sterren van de serie, naast Ramano, ook konden delen in de winst van de show uit syndicatie, wat een veel grotere deal is dan het krijgen van een verhoging per aflevering. Voor een groot deel dankzij de deal die ze kregen na de staking, werden alle sterren van Everybody Loves Raymond erg rijk tegen de tijd dat de show eindigde.

As Everybody Loves Raymond's ster en uitvoerend producent, Ray Ramano had veel te verliezen doordat de productie van de show in twijfel werd getrokken. Toen hij daar in 2003 met People over sprak, maakte Ramano echter duidelijk dat hij geen probleem had met wat zijn co-sterren deden om hun loonsverhoging te krijgen. “Het was onvermijdelijk. Toen mijn salaris in de krant kwam, wist ik dat er dingen zouden gebeuren.” "Ik zou precies hetzelfde doen als deze cast", zei Romano. “Ik heb niemand iets tegen, niet de cast of CBS. Ik ben loyaal aan hen beiden… Ik wilde dat het werd opgelost, maar ik wist dat het zijn gang moest gaan.' Het is ook vermeldenswaard dat de sterren van Everybody Loves Raymond tot op de dag van vandaag met elkaar overweg kunnen tijdens reünies.

Aanbevolen: