Hoeveel verdient Ray Romano nog steeds van 'Everybody Loves Raymond'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Ray Romano nog steeds van 'Everybody Loves Raymond'?
Hoeveel verdient Ray Romano nog steeds van 'Everybody Loves Raymond'?
Anonim

Het kleine scherm is de thuisbasis van een aantal shows en een aantal sterren die allemaal het grote geld verdienen, en hoewel veel shows moeite hebben om bij te blijven, doen degenen aan de top er alles aan om hun plaats te behouden. Door de jaren heen hebben shows als Friends, The Office en zelfs realityshows als The Bachelor allemaal de televisie kunnen veroveren.

Tijdens de uitzending op televisie was Everybody Loves Raymond een enorme hit die elke week een enorm publiek trok. Toen het eenmaal in syndicatie was en overal werd gespeeld, verdiende de belangrijkste ster van de show, Ray Romano, meer geld dan de meeste mensen zich realiseren.

Laten we eens kijken hoeveel hij nog verdient aan de show!

Hij verdiende $ 1,7 miljoen per aflevering

De hoofdrol in een populaire tv-show kan een lucratief optreden zijn voor de grootste ster van de show, maar af en toe kan een ster de mal doorbreken met hun loon en de grens van $ 1 miljoen per aflevering overschrijden. Dit is precies wat er gebeurde met Ray Romano toen Everybody Loves Raymond nog in de lucht was.

Volgens Nicki Swift kon Ray Romano ergens tussen de $ 1,7 en $ 1,8 miljoen per aflevering binnenhalen. Dit betekent dat Romano een van de best betaalde sterren in de televisiegeschiedenis is, aangezien maar weinig artiesten ooit in de buurt kwamen van wat hij maakte op het hoogtepunt van de show.

Interessant is dat Romano's salaris een enorm twistpunt werd voor de rest van de cast, die het gevoel had dat ze schromelijk onderbetaald werden voor wat ze op tafel brachten in de show. Ja, Ray was de hoofdrolspeler en de show werd om hem heen gevormd, maar enkele van de beste personages in de serie werden gespeeld door de ondersteunende cast, die niet in de buurt kwam van het maken van wat Ray was.

Volgens CheatSheet organiseerde de rest van de cast in feite een staking tegen de show vanwege hun gebrek aan loon, wat voor veel spanning op de set zorgde. Uiteindelijk zou de rest van de cast voldoende loonsverhogingen krijgen om weer aan het werk te gaan om de show weer tot leven te brengen.

Al die jaren later is de show in syndicatie in de lucht gebleven, en dit betekent dat Romano nog steeds zijn grootste succes tot nu toe heeft kunnen verzilveren.

Hij verdient nog steeds ongeveer $ 18 miljoen per jaar

Omdat hij de grootste ster van de show was en het feit dat deze om hem heen was gebouwd, verdiende Ray Romano het grote geld terwijl de show in de lucht was. Blijkt dat hij nog steeds veel geld verdient nu de show uit de lucht is. In feite is zijn salaris nu veel meer dan de meeste televisiesterren momenteel verdienen.

Volgens CheatSheet verdient Romano nog steeds ongeveer $ 18 miljoen per jaar van E verybody Loves Raymond. Dit is een verrassend bedrag, maar als je kijkt naar hoe vaak de show nog steeds wordt uitgezonden, is het logisch. We hebben sterren van andere hitshows zoals Friends en Seinfeld miljoenen zien verdienen, lang nadat hun shows waren afgelopen, en Romano was meer dan blij om dit voorbeeld te volgen.

Op dit moment is er geen informatie over wat de rest van de cast doet voor de herhalingen van de show. De hoofdcast van Friends maakt nog steeds elk jaar een bank, maar dat hadden ze ook in hun contracten geschreven. Seinfeld-sterren komen intussen niet in de buurt van het maken van wat Jerry zelf al jaren maakt.

Het succes op het kleine scherm van Everybody Loves Raymond was enorm voor Romano, maar het is niet het enige dat hem miljoenen heeft opgeleverd.

Hij heeft een nettowaarde van $200 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Ray Romano momenteel $ 200 miljoen waard, en een mooi deel daarvan is afkomstig van Everybody Loves Raymond. Het moet echter niet worden opgemerkt dat Ray ook geld heeft verdiend op het grote scherm.

Op het grote scherm was de Ice Age-film een behoorlijk succes en Romano is sinds het begin het anker van de franchise geweest. Hij vertolkt het personage Manny, en naarmate de franchise groeide, kon Romano een aardig centje verdienen aan zijn tijd achter de microfoon.

Elders laat IMDb zien dat Romano is verschenen in hitprojecten als Parenthood, The Irishman en The Big Sick. Deze projecten zijn allemaal toegevoegd aan het huidige vermogen van Romano.

Everybody Loves Raymond maakt nog steeds geld aan Ray Romano, en wanneer je een aflevering ziet spelen, weet je dat Ray aan het verzilveren is.

Aanbevolen: