Waarom kiest Will Smiths dochter Willow de kant van Jada boven beschuldigingen van bedrog?

Inhoudsopgave:

Waarom kiest Will Smiths dochter Willow de kant van Jada boven beschuldigingen van bedrog?
Waarom kiest Will Smiths dochter Willow de kant van Jada boven beschuldigingen van bedrog?
Anonim

De familie Smith is de laatste tijd niet alleen bekend vanwege hun Hollywood-prestaties, maar ook vanwege hun drama. Will Smith's Oscar-klap op Chris Rock begint te sterven, maar één probleem in hun familie achtervolgt hen nog steeds: de beschuldigingen van bedrog van Jada Pinkett-Smith. De eens zo solide, hechte familie Smith begon verdeeld te raken, en uiteindelijk kozen de kinderen van Jada en Will, Willow en Jaden, partij in de kwestie.

Hadden Jada's valsspeelprincipes ook een redelijk punt gemaakt voor Willow, waardoor ze het met haar moeder eens was? Is Willow tegen of steunt ze bedrog? Wat vindt Will Smith van de voorkeuren van Willow Smith in een relatie? Blijf lezen om de laatste update te ontdekken…

6 Wat doet Willow Smith nu?

Willow Smith, de jongste van de drie broers en zussen van Smith, waaronder Trey, was net als haar vader, Will Smith, geneigd tot muziek en kunst. Ze is weggegaan van Hollywood naar een meer op muziek gerichte en hostingcarrière.

Met de Red Table Talk in zijn vijfde seizoen, blijft Willow Smith co-hosten met haar moeder, Jada Pinkett-Smith, en haar grootmoeder, Adrienne Banfield-Norris. Ze is een van de redenen geweest waarom de show meer dan een miljoen verzamelde weergaven heeft gekregen vanwege haar buitengewone inzichten in de talkshow.

Naast hosting is Willow ook verantwoordelijk voor het trending TikTok-nummer 'Wait A Minute'. Hoewel het een wereldwijd pakkend nummer van 15 seconden werd, kreeg ze evenveel positieve als negatieve opmerkingen over haar zang. Sommige fans vinden dat haar unieke stem niet in de reguliere media past, terwijl sommigen vinden dat het meer erkenning verdient.

5 Jada Pinkett-Smith's cheatinggeschiedenis

Jada Pinkett Smith's beschuldigingen van bedrog begonnen met Tupac tot haar meest recente met August Alsina. Haar 'verstrengeling' toen ze haar relatie met August, de beste vriend van Jaden Smith, beschrijft, wekte de woede van de fans van Will Smith toen ze de beschuldigingen van bedrog bevestigde en probeerde de actie te bagatelliseren. Het maakte fans nog meer overstuur toen Jada probeerde te redeneren dat ze het alleen deed omdat ze probeerde geluk te vinden buiten hun huwelijk, maar dat faalde.

De acties van Jada Pinkett-Smith hebben haar relatie met haar familie ernstig aangetast, niet alleen met Will maar ook met Jaden en Willow. Jaden Smith is open geweest over het niet steunen van de acties van haar moeder, zelfs niet toen ze een relatie had met zijn beste vriend. Aan de andere kant had Willow Smith een andere kijk op waarom hun moeder dat deed.

4 Willow en Jada Pinkett-Smith's relatie

Als enige vrouwen in de familie Smith is het niet verwonderlijk dat Willow en Jada Pinkett-Smith een hechte moeder-dochterrelatie hebben. Ze zijn niet alleen co-host in de Red Table Talk, maar ze hebben ook verschillende fotoshoots en vakanties samen gehad. De twee delen een liefde voor de camera, vooral Willow, omdat fans denken dat ze de meest fotogenieke van de familie Smith is. Het is gebruikelijk dat Willow een onderdeel is van Jada's Instagram-berichten, om te laten zien hoe graag ze activiteiten met haar dochter doet waar mogelijk.

Willow Smith lijkt ook een vergelijkbare, maar niet identieke kijk op relaties te hebben als haar moeder. Ze denken allebei dat er niets mis is met het kiezen van geluk, zelfs als het 'vals spelen' betekent, dus het moet niet als een misdaad worden behandeld.

3 Willow Smith heeft een polyamoreuze levensstijl

In een aflevering van Red Table Talk onthult Willow Smith dat ze zich aangetrokken voelt tot beide geslachten en een polyamoreuze levensstijl heeft. Willow is een van de vele andere beroemdheden die openbaar zijn geweest over betrokkenheid bij open relaties. Een polyamoreuze levensstijl hebben betekent meerdere consensuele relaties hebben met verschillende mensen, ongeacht hun geslacht.

Haar voorkeur in dit soort relaties is wat de meeste fans denken dat ze partij kiest voor de beschuldigingen van bedrog van Jada Smith, aangezien polyamorie doorgaans wordt geassocieerd met vreemdgaan voor mensen die niet bekend zijn met de relatiemechanismen.

2 Wat vindt Willow Smith van Jada's beschuldigingen van bedrog?

Of het nu in een exclusief interview is dat Will heeft op de Red Table Talk of een ander netwerk, Will Smith is altijd open geweest over haar teleurstelling in Jada omdat ze hem bedroog, en Jaden ook. Willow Smith heeft ook behoorlijk wat gedachten gehad over de acties van haar moeder. Toch denkt ze dat het publieke concept van een 'monogame' relatie vreemdgaan een ingewikkeld onderwerp maakt.

Ze gebruikt het woord 'verouderd' om te beschrijven waarom relaties tot bedrog leiden. Omdat ze zelf betrokken is bij een polyamoreuze relatie, denkt ze dat exclusiviteit in relaties niet verkeerd is, maar het beperkt de romantische mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten. Op de een of andere manier geloven fans dat dit aansluit bij Jada's overtuiging dat 'vals spelen' de oplossing zou kunnen zijn voor iemands worstelingen in een romantische relatie.

1 Waarom vergeeft Willow Smith Jada Pinkett-Smith?

Naast haar seksualiteit en polyamoreuze levensstijl, is Willow Smith open geweest over haar geestelijke gezondheidsproblemen, met name angst. In april 2022 onthulde Willow hoe Jada haar worstelingen bagatelliseerde, wat haar van streek maakte, maar het was pas onlangs dat Willow leerde haar moeder te vergeven voor wat ze deed.

Nadat problemen binnen hun familie verdeeldheid veroorzaakten door Jada en August Alsina's 'verstrengeling', verminderde Willow die Jada vergaf, op de een of andere manier de spanning tussen hen. In tegenstelling tot de speculaties van fans, vergeeft Willow Jada voor Jada's behandeling van haar geestelijke gezondheidsstrijd in het verleden en is hij minder dan over Jada's beschuldigingen van bedrog.

Aanbevolen: