Kellyanne Conway's dochter Claudia verdwijnt van sociale media na beschuldigingen van misbruik

Inhoudsopgave:

Kellyanne Conway's dochter Claudia verdwijnt van sociale media na beschuldigingen van misbruik
Kellyanne Conway's dochter Claudia verdwijnt van sociale media na beschuldigingen van misbruik
Anonim

De voormalige presidentiële adviseur is de afgelopen weken het onderwerp geweest van verschillende schandalen, te beginnen met geruchten over een breuk met haar oude partner George Conway.

Alsof dat nog niet genoeg drama was, bracht Kellyanne's tienerdochter Claudia Conway verschillende nu verwijderde tapes uit waarin beweerd werd dat er een cultuur van emotionele en fysieke mishandeling is in het huishouden van Conway.

En dat Kellyanne de dader is.

In de weken sinds Claudia zich uitsprak, kwamen fans in opstand tegen Kellyanne. De politie is gebeld. En er zijn meer intieme foto's gelekt. Nu is Claudia stil op sociale media. De prangende vraag nu: is ze in orde?

Claudia's weken van onrust

Fans van de politieke Conway-familie hebben de zestienjarige Claudia Conway hun onuitputtelijke steun gegeven. De middelbare scholier haalde de krantenkoppen toen ze naar TikTok ging en clips uitbracht met behoorlijk verontrustende audiobeelden van fysiek en verbaal geweld.

Claudia heeft publiekelijk beweerd dat zij het slachtoffer is van het misbruik en dat haar moeder Kellyanne de dader is.

De adolescent heeft herhaaldelijk verklaard dat het haar bedoeling was om de clips te delen om 'veiligheid' te zoeken.

Kort na de eerste post bracht de politie een bezoek aan het huishouden van Conway. Hoewel de agenten Claudia wel naar het politiebureau brachten, deden ze weinig om haar huidige woonsituatie te veranderen.

De situatie escaleerde opnieuw toen een nu verwijderde naaktfoto van Claudia werd gedeeld op het Twitter-account van Kellyanne.

Waar is Claudia?

Sinds dit allemaal achter de rug is, is Claudia volledig verdwenen van sociale media. Ze deelt geen grappige dansjes meer op TikTok. Haar Instagram is selfie-vrij. Dit gedrag is ongelooflijk vreemd voor Claudia, die het afgelopen jaar een sensatie op sociale media is geworden. De adolescent schept op met 1,6 miljoen volgers en 68,2 miljoen likes op TikTok.

Fans hebben hun bezorgdheid geuit over de keuze van Claudia om af te treden. "Zei ze niet dat als zoiets zou gebeuren, zij het niet is, omdat ze haar platform nooit zou stoppen", reageerde een fan op Twitter.

Zelfs supersterren als Tana Mongeau hebben hun gevoelens over de situatie geuit. "Ik heb zo'n medelijden met Claudia", schreef de YouTuber, "ik haat dit."

Aanbevolen: