Below Deck': Jake Foulger onthult dat hij echt verloofd is

Inhoudsopgave:

Below Deck': Jake Foulger onthult dat hij echt verloofd is
Below Deck': Jake Foulger onthult dat hij echt verloofd is
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 22 november 2021 worden hieronder besproken. Below Deck begint wat rotsachtig water te raken nadat Fraser en Heather het tegen elkaar opnemen. Hoewel het duo hun vete heeft opgelost, althans dat denken we, lijkt het alsof er nieuwe spanningen aan de horizon rijzen. Terwijl Fraser nu zijn angst begint te richten op mede-stoofpot, Jessica Albert, is er veel drama aan het sudderen tussen Jake en Rayna.

Aangezien romances op Below Deck niets nieuws zijn in de franchise, verraste het liefdesfeest van Jake en Rayna de fans niet, maar hun flirten begon beslist veel eerder dan verwacht. Na het delen van een kus op hun eerste avondje uit, leek het alsof Jake en Rayna liefde hadden gevonden aan boord van de My Seanna, maar het lijkt erop dat Jake een behoorlijk schokkend detail heeft gedeeld dat de kijkers verbijsterd had!

Jake Foulger en Rayna Lindsey krijgen hun flirt op

Toen fans voor het eerst kennismaakten met de nieuwste castleden van Below Deck, was het een no-brainer dat Jake Foulger, die werd gepromoveerd tot leidende matroos, zeker de meest flirterige van het stel zou zijn. De Britse droomboot slaagde erin zijn zinnen te zetten op mede-dekknecht, Rayna Lindsey, die de flirtsessies absoluut beantwoordde.

Na een avondje drinken werd het duo behoorlijk intiem in de hot tub van het jacht, om later die avond een paar kusjes te delen. Het duurde niet lang voordat ze een tweede keer hun lippen op elkaar sloten, zo erg dat Jake zelfs verklaarde dat hij Rayna wilde hebben! Nou, ondanks dat het een heel romantisch paar lijkt te zijn, lijkt het alsof Rayna het niet meer voelt nadat Jake een grote bom heeft laten vallen.

Jake onthult dat hij verloofd is

Tijdens weer een leuke trip naar de hot tub, waar Rayna, Jake en collega-co-star, Fraser Olender een drievoudige kus deelden, onthulde Jake dat hij echt verloofd is! Wat zeg je? Dit verraste Rayna zeker, die meteen door het nieuws werd getikt, en terecht, aangezien ze een romantische relatie hadden gehad met de eerste twee charters.

Nou, het blijkt dat terwijl Jake in feite verloofd is, hij geen vriendin heeft, dus beweert hij! Hoewel dit allemaal nogal verwarrend kan lijken, is dat zo'n beetje wie Jake is - verwarrend! "Ik heb een verloofde, maar ze is niet mijn vriendin", zei Jake tegen Rayna. "Ik ben niet monogaam, schat!"

Jake legde verder uit dat zijn verloofde, die hij later in de aflevering belde, een Brits visum zoekt. Hoewel Jake's acties nobel lijken, zijn ze ook erg illegaal. Fans wezen er snel op hoe riskant het was van Jake om openlijk toe te geven dat hij met iemand trouwde om hen het Britse staatsburgerschap te geven op de nationale televisie - hoewel hij misschien niet helemaal eerlijk was!

Fraser en Jake delen ook een kus

Tijdens het bezoek van Rayna en Fraser aan Watch What Happens Live, heeft het duo veel epische momenten gedeeld die komend seizoen zullen komen, waaronder wat meer verhitte romances, waarvan er één tussen Jake en Fraser is. JEP! Het lijkt alsof Jake veel liefde heeft om rond te gaan, aangezien hij en Fraser een behoorlijk gepassioneerde make-outsessie delen in de aflevering van volgende week!

De preview toonde Fraser en Jake die hun lippen op de achterbank van hun auto sloten tijdens een avondje uit. Fans waren er snel bij en beweerden dat ze niet konden wachten om getuige te zijn van het moment en om eerlijk te zijn, wij ook niet! Nu Jake verloofd is en zo, is het zeker dat hij zichzelf er niet van weerhoudt de liefde te delen, waaronder een mini-momentje met chef-stoofpot Heather Chase tijdens het diner.

Aanbevolen: