Space Jam: A New Legacy' Trailer is gearriveerd en zit vol met Slam Dunks

Space Jam: A New Legacy' Trailer is gearriveerd en zit vol met Slam Dunks
Space Jam: A New Legacy' Trailer is gearriveerd en zit vol met Slam Dunks
Anonim

Warner Bros. Pictures en HBO Max hebben de trailer vrijgegeven voor de aankomende film Space Jam: A New Legacy, en fans zijn meer dan enthousiast.

Space Jam was de populaire film uit 1996 waarin de Looney Tunes en basketbalster Michael Jordan samenwerkten om een basketbalwedstrijd te winnen tegen een groep buitenaardse wezens. Met een brutowinst van meer dan $ 230 miljoen wereldwijd, begonnen de plannen voor een vervolg minder dan een jaar later al vorm te krijgen, maar werden vergeten toen de hit vastloopt en blijft haken. Ambtenaren bevestigden vervolgens in 2014 dat er een vervolg zou komen en dat LeBron James de ster zou zijn.

Het vervolg vertelt het verhaal van de fictieve versie van James en zijn zoon Dom (Cedric Joe) die vastzitten in een virtuele ruimte, waarin hij de Looney Toons naar de overwinning moet leiden in een basketbalspel om ze veilig thuis te krijgen. Andere acteurs die zijn aangemeld voor de film zijn onder meer Don Cheadle en Sonequa Martin-Green.

Fans van de cultklassieker op Twitter waren ongelooflijk enthousiast over een preview en filmreleasedatum.

Net als de eerste film, zal Space Jam: A New Legacy optredens van meerdere NBA- en WNBA-spelers bevatten. Anthony Davis, Chris Paul en Diana Taurasi zijn enkele van de bevestigde cameo-optredens in de film. Van filmfans kan ook worden verwacht dat ze klassieke Looney Tunes zien, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck en Tweety.

James is momenteel een van de meest populaire spelers in de NBA en heeft vier NBA-kampioenschappen gewonnen. Hij speelt momenteel voor de L. A. Lakers en helpt hen een kampioenschap mee naar huis te nemen tijdens het seizoen 2019-2020.

Hoewel James acteerervaring heeft gehad in de film Smallfoot, is dit zijn eerste filmrol waarin hij de hoofdpersoon zal spelen.

Toen functionarissen de Laker vroegen hoe het voelde om de rol te spelen, gaf hij toe dat hij nerveus was over deelname aan de film. "In mijn jonge jaren was een deel van mijn denken dat Space Jam zo goed was, hoe kan ik dit overtreffen?"

Bronnen kondigden aan dat het werk aan de film in juni 2020 begon en in september werd afgerond. Space Jam: A New Legacy wordt op 16 juli uitgebracht door Warner Bros. Pictures, zowel in de bioscoop als een maand daarna op HBO Max.

Aanbevolen: