Selling Sunset': Chrishell Stause en Jason Oppenheim splitsen zich op haar wens om een gezin te stichten

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': Chrishell Stause en Jason Oppenheim splitsen zich op haar wens om een gezin te stichten
Selling Sunset': Chrishell Stause en Jason Oppenheim splitsen zich op haar wens om een gezin te stichten
Anonim

‘Selling Sunset’-ster Chrishell Stause heeft het uitgemaakt met baas Jason Oppenheim, slechts 7 maanden nadat ze verondersteld werden voor het eerst te daten. Stause ging naar Instagram om hun scheiding aan fans uit te leggen, waarbij hij aanhaalde dat het uiteindelijk de verschillende opvattingen van het paar waren over het stichten van een gezin die leidden tot de beslissing om hun romantische relatie te beëindigen.

De breuk lijkt echter heel vriendschappelijk te verlopen, met Jason die gutste dat Chrishell "de meest geweldige vriendin was die ik ooit heb gehad", en hun tijd samen was "de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven.”

Jason noemde Chrishell 'een van de beste dingen die me ooit zijn overkomen'

Hij vervolgde: "Chrishell is een uitzonderlijk mens en van haar houden en haar in mijn leven hebben is een van de beste dingen die me ooit zijn overkomen."

Stause was net zo complimenteus over Jason in haar lange verklaring en schreef: Ik heb geprobeerd de wereld waarin ik me bevond te omarmen en dat houdt ook in dat ik open en eerlijk ben over mijn relatie. Het voelde eng en angstaanjagend, wetende dat het misschien niet eindigt in wat de samenleving als een succes beschouwt en waar ik uiteindelijk naar op zoek ben.”

"Maar na vele lange oprechte gesprekken, kies ik ervoor om het als een succes te zien, ongeacht welk label er publiekelijk aan wordt bevestigd."

Chrishell beweerde dat 'Jason mijn beste vriend was en is' en dat hun breuk 'niets zal veranderen' dat

Ze ging door en zei: "Jason was en is mijn beste vriend, en afgezien van onze ideeën voor familie die uiteindelijk niet op elkaar zijn afgestemd, zal de hoeveelheid respect en liefde die we voor elkaar hebben in de toekomst niet veranderen."

“Mannen hebben de luxe van tijd die vrouwen niet hebben en dat is gewoon de manier waarop het gaat. Dat gezegd hebbende, navigeren op dit openbare terrein is moeilijk en ik doe gewoon mijn best.”

Chrishell beweerde toen: Niemand praat liever alleen over werkgerelateerde dingen dan ik. Maar ik begrijp dat dit erbij hoort en ik zal altijd houden van en enorm dankbaar zijn voor de kansen die ik heb gekregen.”

“Hoewel mijn eerste reactie op een privésituatie was om er niet over te praten, is het soms makkelijker om gewoon transparant te leven omdat we maar één kans krijgen in dit leven. Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem, zijn met dat doel voor ogen. Bedankt voor de vriendelijkheid en steun aan degenen die het begrijpen.”

De reality-tv-ster eindigde met "En bedankt, Jason, voor de meest ongelooflijke relatie en voor het consequent eerlijk tegen me zijn, zelfs als het pijn doet."

Aanbevolen: