Simone Susinna is de doorbraakster van Steamy Netflix Hit 365 Days: This Day

Inhoudsopgave:

Simone Susinna is de doorbraakster van Steamy Netflix Hit 365 Days: This Day
Simone Susinna is de doorbraakster van Steamy Netflix Hit 365 Days: This Day
Anonim

In 2020 kende Netflix veel succes met de release van de film 365 Days. De pittige Italiaans/Poolse speelfilm volgde het verhaal van Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) terwijl ze verliefd begint te worden op haar knappe ontvoerder Massimo (Michele Morrone). Kijkers over de hele wereld werden verliefd op de pittige verhaallijn en expliciete scènes nadat de film viraal ging vanwege het X-rated karakter. De doorbraakster van de film, Michele Morrone, werd ook wereldwijd geprezen toen fans bezwijmden over de hunk en zijn dominante karakter.

In 2022 keerden Massimo en Laura terug naar onze schermen met het vervolg van de film 365 Days: This Day. Terwijl sommigen het vervolg afkeurden, leken anderen er net zo van te genieten als de eerste. Net als de eerste film van de serie, kreeg het vervolg de virale status. Het was echter een nieuw gezicht waar mensen verliefd op werden. Het 28-jarige model en acteur Simone Susinna toonde zijn debuut acteerprestatie in de film als Nacho, een rivaliserend maffialid met wie Laura een affaire begint. Maar wie was Susinna voordat ze de nieuwste hunk van Netflix werd?

8 Simone Susinna was een model voordat ze uitbrak op het scherm

Voordat hij de aandacht trok van duizenden wereldwijde fans vanwege zijn rol in 365 Days: This Day, was de getalenteerde 28-jarige al gewend aan een carrière voor de camera. De recente Netflix-hunk heeft zijn carrière zorgvuldig opgebouwd en ontwikkeld in de modellenindustrie, voordat hij zelfs maar overwoog om naam te maken als acteur. Ondanks dat hij voornamelijk in zijn thuisland Italië is gevestigd, heeft de ster voor veel wereldwijde merken gewerkt.

7 Simone Susinna gemodelleerd voor grote merken zoals Versace

Van de vele grote merken in de modellenindustrie, is Susinna onlangs gezocht door het prestigieuze en iconische modemerk Versace. In een Instagram-bericht dat in mei 2022 op het account van het acteur-model werd gedeeld, kondigde Susinna de samenwerking met het merk aan via een pittige video. De clip toont Susinna die verleidelijk poseert voor een vrachtwagen in het holst van de nacht met wat neonverlichting terwijl hij wisselt tussen poses en outfits. De video geeft fans zelfs een kijkje in de ongelooflijke lichaamsbouw van het acteur-model terwijl hij shirtless poseert.

6 Simone Susinna groeide op in Sicilië

Susinna is een echte Italiaan, geboren en getogen, en heeft eerder gedetailleerd beschreven hoe hij opgroeide in zijn geboortestad Sicilië in Italië. Tijdens een exclusief interview met Man About Town magazine, belichtte de 28-jarige zijn jeugd, waardoor fans inzicht kregen in zijn vroegere jaren en openhartig over zijn familie.

Susinna verklaarde: "Ik ben opgegroeid op Sicilië en heb daar tot mijn 18e gewoond, mijn vader was ondernemer en mijn moeder was huisvrouw."

5 Simone Susinna groeide op met dromen zonder camera

Hoewel het acteur-model nu geniet van het leven in de publieke belangstelling en voor een camera, heeft Susinna openhartig over zijn dromen verteld voordat hij zijn roeping vond. Tijdens het interview met het tijdschrift Man About Town benadrukte de 365 Days: This Day-ster hoe hij was opgegroeid met een heel ander carrièrepad in gedachten. Hij vertelde hoe zijn leven op Sicilië hem beïnvloedde om een veel sportiever carrièrepad na te streven.

Susinna zei: "Toen ik opgroeide in de straten van Catania, hield ik van voetballen, maar ik wist dat hier geen toekomst in zat, dus besloot ik het advies van een mentor op te volgen en mijn andere interesse na te jagen. was mode, en verhuizen naar Milaan. Sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken! Ik hou van modellenwerk voor hoe vrij ik me voel, het is een constante vreugde".

4 Simone Susinna zag zichzelf nooit acteren

Ondanks het grote succes in acteren door zijn rol als Nacho in 365 Days: This Day, lijkt het alsof acteren nooit een prioriteit of zelfs maar een overweging was voor Susinna. Later in het Man About Town-interview benadrukte Susinna dit nadat hem werd gevraagd of acteren iets was waarin hij geïnteresseerd was in het opgroeien.

Susinna antwoordde: Ik moet eerlijk zijn, nee, ik zag het niet in mijn toekomst om acteur te worden. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot mode, maar ik ben erg ambitieus en ik hou van uitdagingen, dus deels mijn ambitie trok me naar de bioscoop. “

3 Dit is wat Simone Susinna ertoe bracht te handelen

Terwijl Susinna bleef vertellen over zijn reis naar acteren in het Man About Town-interview, vertelde het acteur-model wat het precies was dat zijn interesse had gewekt om dat carrièrepad in te slaan. Hij benadrukte specifiek de dualiteit van het vak en gaf aan dat het hem enorm interesseerde om te kunnen veranderen in iemand anders.

Susinna verklaarde: "Wat me het meest aansprak na mijn eerste ervaring op het scherm, is dat je door te acteren de kans krijgt om te zijn wie je niet bent, om de psychologie te betreden van een personage dat aan jou is toegewezen, "Voordat ik eraan toevoegde: "Dit vermogen om metamorfose te ondergaan, weg van de ervaringen die je kent, zorgt ervoor dat ik steeds meer wil groeien als acteur."

2 Dit is wat de toekomst in petto heeft voor Simone Susinna als acteur

Na zijn zwoele optreden als Nacho in 365 Days: This Day, anticiperen veel fans van het acteur-model nu op het moment waarop de Italiaanse hunk terugkeert naar hun schermen. Tijdens het interview met het tijdschrift Man About Town onthulde Susinna dat hoewel hij een paar projecten heeft die nog moeten worden uitgebracht, het acteur-model de tijd neemt om de juiste acteertraining te krijgen die hem verder zal brengen in zijn acteercarrière.

Susinna verklaarde: "Sinds mijn introductie in de bioscoop, ben ik begonnen met een intense acteercursus en zal later dit jaar ook twee films uitbrengen - ik hoop dat dit niet de laatste zijn…"

1 Dit is de waarheid achter Simone Susinna's vriendschap met Michele Morrone

Na de release van 365 Days: This Day begonnen velen de hechte vriendschap op te merken tussen Susinna en zijn medespeler, Michele Morrone. Tussen hartverwarmende interviewmomenten en een aantal pittige foto's bij elkaar, begonnen velen te speculeren of de relatie tussen de twee iets meer dan platonisch was, zoals ze aanvankelijk hadden gedacht. Na een bijzonder gezellige foto van de twee omhelzende shirtless leidde tot dating-geruchten, ging Morrone naar zijn Instagram om te verduidelijken dat de relatie tussen de twee strikt die van vrienden was.

Morrone verklaarde: "Vanmorgen werd ik wakker met mijn team dat me belde en zei: 'Hé, er zijn veel artikelen … waarin staat dat je naar buiten bent gekomen', vanwege de foto die ik met Simone heb gemaakt." Voordat hij eraan toevoegde: "Hij werd een heel goede vriend van mij, we zijn als broers. We zijn samen een film aan het opnemen. Jongens, het was maar een foto. Niets meer. En trouwens… ik ben een groot voorstander van de LGBT-gemeenschap. Maar we hebben het gewoon over een normaal beeld. Ik kwam er niet uit.”

Aanbevolen: