Chanel Ayan's familie is niet blij dat ze de doorbraakster is van de echte huisvrouwen van Dubai

Inhoudsopgave:

Chanel Ayan's familie is niet blij dat ze de doorbraakster is van de echte huisvrouwen van Dubai
Chanel Ayan's familie is niet blij dat ze de doorbraakster is van de echte huisvrouwen van Dubai
Anonim

Hoewel de overgrote meerderheid van de sterren van de Real Housewives-franchise voortkomt uit een enorm voorrecht, is Chanel Ayan absoluut in de minderheid. Hoewel het nieuwste deel van de buitengewoon succesvolle realityshow-franchise en de maker ervan, Andy Cohen, werd bekritiseerd omdat hij het in Dubai had neergezet, is het ongetwijfeld vermakelijk geweest.

The Real Housewives of Dubai heeft zeker een indrukwekkende cast, maar Chanel Ayan is onmiskenbaar de opvallende ster. Niet alleen omdat ze haar slogan "Ze haten me niet omdat ik mooi ben, ze haten me omdat ze basic zijn", maar omdat ze een echt fascinerend oorsprongsverhaal heeft.

Chanel is van Somalische en Ethiopische afkomst en groeide op in Malaba, Kenia. Tijdens haar jeugd leed ze onder immense wreedheid en trauma en brak ze met de tradities van het geloof van haar familie om uit liefde te trouwen.

Chanels hele levensstijl lijkt in strijd te zijn met die van haar familie. Hoewel ze tegen Vulture zei dat ze familieleden heeft die haar steunen, hebben anderen er absoluut een hekel aan dat ze in de realityshow zit.

Waarom Chanel Ayan toetrad tot de cast van The Real Housewives Of Dubai

Voordat ze meedeed aan de realityshow, bouwde Chanel een lucratieve modellencarrière voor zichzelf op in Kenia. Nadat ze daar succes had geboekt, vertrok de ondernemer naar Dubai, waar ze haar bedrijf naar een heel nieuw niveau tilde.

Dit heeft haar er uiteindelijk toe gebracht om zich bij de cast van The Real Housewives Of Dubai aan te sluiten.

"Ik zal eerlijk zijn, ik wist niet dat dit een groot probleem was toen ik werd benaderd om het te doen," zei Chanel tegen Vulture toen hem werd gevraagd hoe ze bij de cast kwam.

"Ik nam Lesa [Milan Hall] mee naar de show en Lesa bracht Nina [Ali] mee. Hoe meer ik met mensen bleef praten, hoe meer ik besefte dat het een groot probleem was. Ik kom uit een heel klein dorpje van minder dan 1.000. Dit is iets waar ik nooit van had gedroomd toen ik een klein kind was."

Waarom Chanel Ayan controversieel is in Somalië

Hoewel Chanel Ayan haar wortels terugvoert naar Somalië, groeide ze eigenlijk op in Kenia. Het lijdt geen twijfel dat de levensstijl die ze voor zichzelf koos als volwassene enorm verschilt van die van de meerderheid die in deze landen woont.

Maar haar beslissingen werden als nog controversiëler gezien vanwege haar opvoeding in een vrome moslimfamilie.

"Ik ben als moslim geboren. Ik ben er erg trots op. Misschien volg ik niet zoveel als ik zou moeten, maar ik denk ook dat het tussen mij en God is. God weet dat ik een goede persoon, "zei Chanel tegen Vulture.

"Er zijn 1 miljard moslims in de wereld, niet slechts vijf mensen die beschrijven wie we zijn. Dus op die manier vind ik het geweldig dat ik erover spreek en er trots op ben."

Maar door deze trots heeft ze sommige mensen overvallen, vooral in Somalië.

"Ik heb problemen met Somalische mensen die het gevoel hebben dat ik niet zo goed ben als ik zou moeten zijn in mijn cultuur, omdat ik korte jurken draag, ik breng een glas wijn mee, ik draag pruiken. Ik zou ze graag willen zien dat 40 jaar geleden, 50 jaar geleden, Somalië niet zo was. Ik moet heel Somalië vertegenwoordigen, en dat kan ik niet doen omdat ik in Kenia ben geboren, in Kenia ben opgegroeid en veel Keniaanse volgelingen heb gevolgd. cultuur, want daar ben ik geboren en getogen. Ik zeg niet dat Somalië niet ruimdenkend is, het is gewoon anders."

Ik zit niet in de politiek. Ik zit in de amusementswereld. Ik vertegenwoordig alleen mezelf. Als je iets van mij kunt leren, ben ik blij, maar ik ben hier niet om een hele cultuur te vertegenwoordigen. Eerlijk gezegd vergat ik dat ik Somalisch was toen ik begon met filmen; Ik werd gewoon te open. Ik zou nooit wijn hebben gedronken. Ik dacht: dit wordt gewoon een Amerikaanse show. Niemand zal het zien. Nu ben ik overal in Kenia. Elke krant, elk tijdschrift, elk tv-programma - ze hebben het over mij."

Waarom sommige familieleden van Chanel Ayan haar niet steunen

Chanel Ayan had een zeer moeilijke opvoeding, vooral als het ging om haar relatie met haar vader. Hoewel we hier niet op de afschuwelijke details kunnen ingaan, heeft ze er uitgebreid over gesproken.

Wat de rest van haar familie in Kenia betreft, beweerde Chanel dat sommigen van hen haar steunen, terwijl anderen dat echt niet doen.

"Mijn zus is erg religieus. Ze stuurde me een foto uit de krant in Kenia en zei: 'Leg jezelf uit'. Zo zien ze me nooit, want als ik naar huis ga, ben ik heel bescheiden."

Chanel vervolgde: "Toen begon een groot deel van de Somalische gemeenschap me uit te schelden, omdat ze boos waren dat ik zei dat ik Keniaan was, maar de meesten van hen realiseren zich niet dat er een hele provincie in Kenia is die alleen voor Somaliërs Ik heb het niet eens over mijn moeder die geboren en getogen is in Ethiopië."

Wat betreft de broer van Chanel, de realityshow zei dit:

"Mijn broer schreef me onlangs en zei: 'Oh mijn god, je bent gewoon gek. Elke keer als ik een aflevering kijk, weet ik niet wat je gaat zeggen.' Een van mijn zussen steunt me heel erg; ze kijkt elke aflevering voordat deze wordt uitgezonden, maar de meeste van mijn familie sturen geen felicitaties. Het is meer: 'Oh mijn god, je brengt ons in verlegenheid.'"

Aanbevolen: