10 zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van Penelope en Scott Disick

Inhoudsopgave:

10 zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van Penelope en Scott Disick
10 zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van Penelope en Scott Disick
Anonim

Keeping Up With The Kardashians-ster Scott Disick heeft een uitstekende vader-dochterrelatie onderhouden met zijn enige dochter Penelope Scotland Disick. Te midden van alle hoogte- en dieptepunten in de relatie van Scott met Kourtney, hebben zijn kinderen zijn hoogste prioriteit gehad. Scott en Kourtney namen een kans om te daten een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet in het landhuis van Joe Francis in Mexico. De relatie tussen de voormalige tortelduifjes evolueerde naar een huwelijksreisfase waarin ze bijna door het gangpad liepen.

Ondanks de hobbelige rit die hun aan en uit negen jaar durende relatie leed, verwelkomden Scott Disick en Kourtney Kardashian drie kinderen, Mason, Penelope en Reign, voordat ze uiteindelijk uit elkaar gingen. Sinds hij vader is geworden, is de KUWTK-ster uitgegroeid tot de rol van het uitdrukkelijk tonen van zijn genegenheid voor zijn kinderen. Van dochters is bekend dat ze een speciale band hebben met hun vaders, wat geldt voor Scott en zijn dochter Penelope. Het vader-dochterduo brengt quality time samen door en de zoete momenten die ze delen zijn hartverwarmend.

10 Scott Disick's zoete Valentijnsboodschap voor Penelope

Het lijdt geen twijfel dat Penelope de prinses van haar vader is, aangezien ze Valentijnsdag met hem, Scott, doorbracht. De Instagram-vader deelde op Valentijnsdag een foto van zijn negenjarige die vast in bed lag te slapen. In het bijschrift onthulde de reality-tv-ster dat het zien van zijn dochter opgroeien hem meer waardering heeft gegeven voor het leven in zijn essentie. Hij schreef: "mijn Valentijnsdag is compleet met mijn kleine engel die slaapt en magische dromen heeft."

9 Scott en Penelope Disick's Pool Time Bonding

De jonge reality-tv-ster en haar vader zijn berucht om het smelten van harten met hun vader-dochtermomenten. Van hand in hand tot het absolute minimum, het vader-dochterduo weet ons in onze gevoelens te krijgen. Op een van hun familie buitenshuis, deelde de Instagram-vader een foto van de negenjarige die een kleine lunch aan het eten was in het zwembad. Op de foto werd de negenjarige, die een streng dieet volgt, afgebeeld terwijl ze een bolletje van haar snack at terwijl ze een geweldige tijd had met haar vader.

8 Scott en Penelope zijn winkelvrienden

Het papa's meisje is het favoriete winkelmaatje van haar vader. P is vaak gespot tijdens het winkelen met Scott Disick In 2019 werd de jonge reality-tv-ster gespot met haar vader hand in hand toen ze een luxe modewinkel uitliepen. Tijdens een andere shoppingtrip werd het meisje van de vader gezien terwijl ze met haar vader en zijn toenmalige vriendin, Amelia, over straat liep, kort voordat de geliefden hun elf maanden durende relatie beëindigden.

7 Scott Disick neemt Penelope mee op vakantie

De talentloze eigenaar brengt graag quality time door op vakantie met zijn kinderen. Scott Disick wordt op zijn reizen meestal vergezeld door degene met wie hij op dat moment is; hij is op familievakantie gegaan met zijn exen, Kourtney en Sofia. Ongeacht de partner van Scott, het enige wat zeker is, is dat de vader van het meisje ruimschoots tijd besteedt aan zijn dochter.

6 Scott verraste Penelope met een kamer make-over

In een van de afleveringen van Scott's Flip It Like Disick-show, heeft het interieurontwerpteam de ruimte van Penelope Disick omgebouwd tot de kamer van haar dromen. In de video droeg Scott de zichtbaar opgewonden peuter om zijn nek toen ze de opnieuw ontworpen kamer binnenkwamen. De reality-tv-ster zorgde ervoor dat de wensen van zijn dochter tot in het kleinste detail werden vervuld; P's kamer had haar portret, regenboog sfeerverlichting en, belangrijker nog, haar roze muren.

De band tussen het vader-dochterduo was zo duidelijk dat Flip It Like Disic k costar Willa Ford een opmerking maakte, zei ze: "Scott is zo specifiek in zijn ontwerpkeuzes, maar ik zal zeggen dat de dochterkaart alles overtreft."

5 Het vader-dochterduo neemt hun liefde mee naar TikTok

De negenjarige deelt inzichten over haar jonge leven met haar krioelende fans op het videoplatform. Het voorheen verwijderde TikTok-account van Penelope is terug en deze keer staat het account onder het beheer van haar moeder, Kourtney. In een van haar video's maakt Penelope wat bewegingen met haar vader net voordat ze uit eten gaan. In een andere hartverwarmende video waren Scott en P aan het lipsynchroniseren met een audio die eindigde met 'I love you'.

4 Scott's hartverwarmende bericht op de verjaardag van P

Toen Penelope negen werd, was het onvermijdelijk dat haar Scott Disick een post zou schrijven om zijn kleine dame te vieren, maar de ernst van zijn woorden streelde ons diep. De oprichter van Talentless sprak zijn liefde voor zijn dochter uit en beloofde haar tot aan zijn dood te beschermen. Hij schreef: "Mijn leven, mijn liefde, mijn alles. Je hebt mijn leven voor altijd veranderd, gluurder, ik kan eerlijk gezegd mijn liefde voor je niet uiten door het op een iPhone te proberen, maar dat gezegd hebbende, ik hou te veel van je !! !!!!"

3 Scott en Penelope Disick zijn fotomaatjes

Scott is een liefhebbende vader voor zijn kinderen. Een blik op zijn Instagram-pagina is het bewijs dat de KUWTK-ster dol is op zijn kinderen. Maar raad eens wie domineert op foto's met haar vader? Penelope neemt gemakkelijk de eerste plaats in, van selfies tot foto's van het vader-dochterduo. In een van zijn foto's met Penelope schreef hij: "Ik postte altijd veel foto's van mijn auto's, maar nu post ik veel foto's van mijn kinderen. Ik denk dat ik mijn echte liefde en passie heb gevonden."

2 Scott en Penelope Disick's vader-dochter bootdagen

De KUWTK-ster lijkt het heerlijk te vinden om buiten te zijn met zijn kinderen. Scott bracht het grootste deel van zijn tijd door met feesten weg van zijn kinderen in het verleden, maar de vader lijkt op snelheid te komen met het veranderen van het verhaal. De liefhebbende vader deelde een foto met zijn middelste kind terwijl ze samen genoten van een boottocht. Wat nog aangenamer was aan het moment, was het bijschrift waarin hij haar zijn engelentaart noemde.

1 Scott bouwde een speelhuis voor Penelope en haar broers en zussen

Scott spreekt luxe en wat is een betere manier om dat te laten zien dan in een luxe speelhuisje voor zijn kinderen? De Flip It Like Disick-ster bouwde een speelhuis ter waarde van ongeveer $ 100.000 voor Penelope en haar broers. De reality-tv-ster, geïnspireerd door een afbeelding van de structuur in het tijdschrift Forbes, besloot een kopie te bouwen in de achtertuin van het landhuis van de Kardashians voor zijn kinderen.

Aanbevolen: