Kim Kardashian noemt Kanye West 'de beste vader voor onze baby's' in zoete noot

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian noemt Kanye West 'de beste vader voor onze baby's' in zoete noot
Kim Kardashian noemt Kanye West 'de beste vader voor onze baby's' in zoete noot
Anonim

Kim Kardashian vierde Vaderdag met een speciale shoutout naar enkele van de vaders in haar leven, en ondanks haar minder dan vriendschappelijke breuk met ex-man, Kanye West, de realiteit ster nam nog even de tijd om de rapper te prijzen omdat hij "de beste vader voor onze baby's" was. Maar daar stopte Kim niet - de realityster deelde een paar throwback-kiekjes om de twee vaders te prijzen die haar en haar zussen hielpen opvoeden.

Kim Kardashian toonde enige waardering voor je op vaderdag

De SKIMS-mogul deed er alles aan voor Vaderdag - riep de speciale vaders in haar leven een voor een uit - en prees haar ex-man met een verrassend lief bericht dat zondag op Instagram werd gedeeld.

“Bedankt dat je de beste vader voor onze baby's bent en van ze houdt zoals jij doet! Happy Father's Day Ye ✨, The Keeping Up with The Kardashians aluin onderschrift een foto van Ye met de vier kinderen van het paar: North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, en Psalm, 3

De ontbinding van Kimye heeft - soms - de realityster aan het wankelen gebracht. Eerder dit jaar gebruikte The Louis Vuitton Don Instagram om vitriool en haat te zaaien in een reeks steeds grilliger posts die uitmondden in een 24-uursverbod wegens schending van het intimidatiebeleid van het sociale medianetwerk.

Kim vatte het op en bewees opnieuw waarom ze een geweldig rolmodel is.

The Reality Star prees ook Caitlin Jenner en haar overleden vader

De liefde voor Vaderdag stopte niet bij Ye. Kimmy nam even de tijd om haar stiefvader, Caitlyn Jenner, te prijzen, evenals haar vader, Rob Kardashian, die bijna twintig jaar geleden is overleden. De realityster bracht hulde aan haar twee vaders door een paar throwback-kiekjes te delen, waaronder een veel jongere Kim, terwijl een andere een van de grootste modemisstappen van de beroemde familie onthult.

"Gelukkige Vaderdag voor de beste papa ooit!" Kim schreef in het ontroerende briefje aan haar overleden vader. “De kinderen vroegen me hoe ik het vandaag met je zou vieren als je helemaal in de hemel bent en ze hebben de leukste suggesties. Ik mis je en hou van je met heel mijn ziel.”

“Bedankt dat je ons hebt opgevoed en de beste stiefvader bent. Fijne Vaderdag @caitlynjenner”, schreef Kim naast een foto van Caitlin en haar 4 zussen. De echte kicker kwam in een vervolgfoto waarop de hele Jenner-Kardashian-clan denimoverhemden aantrok die ze op onverklaarbare wijze hebben gecombineerd met een spijkerbroek.

Aanbevolen: