Schokkende details onthuld in The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes

Inhoudsopgave:

Schokkende details onthuld in The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Schokkende details onthuld in The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Anonim

De obsessie rond Marilyn Monroe moet nog steeds verdwijnen, zelfs zestig jaar na haar dood. Met argwaan rond haar dood hebben veel fans gespeculeerd over wat er echt met haar is gebeurd. Stierf ze door zelfmoord, opzettelijk of per ongeluk, of werd ze vermoord? The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes is onlangs uitgebracht op Netflix en roept deze vragen opnieuw op. Met een detective die tientallen jaren heeft besteed aan het onderzoeken van haar levensverhaal en de vreemde omstandigheden rond haar dood, kunnen fans nu de ongehoorde banden horen van het leven en de dood van Marilyn Monroe.

Samen met geruchten en roddels is er veel waarheid aan het licht gekomen over het leven van Marilyn Monroe. Het sekssymbool dat bekend staat om haar blije, lachende gezicht op tv, worstelde intern echt en zocht hulp. Het deel van Marilyn Monroe's leven dat het publiek zag, was slechts één kant van haar leven, en de ongehoorde banden onthullen veel.

10 Anthony Summers gevraagd om de dood van Marilyn Monroe te onderzoeken

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes begint met Anthony Summers, de man die de rol op zich nam van het onderzoek naar de verdachte dood van Marilyn Monroe. Hij bracht tientallen jaren door met praten met vrienden en familieleden die dicht bij Marilyn stonden, om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen. Nu worden de ongehoorde tapes uitgebracht in de nieuwe Netflix-documentaire.

9 Dr. Ralph Greenson en familie hielpen lacunes op te vullen

Een enorme hulp bij het begrijpen van de mentale toestand van Marilyn Monroe was dr. Ralph Greenson, haar therapeut die inmiddels is overleden, en zijn familie die haar ook goed heeft leren kennen. Sommige aantekeningen over Marilyn Monroe gaan over paranoïde reacties, masochistisch gedrag, verwijzend naar zichzelf als een zwerver, de enorme impact die haar gruwelijke jeugd op haar als volwassene had, zich gedragen als 'weesmeisjesafwijzingen', en dat ze nooit werd gediagnosticeerd als schizofreen.

8 Verwees naar een mysterieuze man die ze zag als 'de generaal'

Monroe zou de familie Greenson nooit vertellen met wie ze omging, maar noemde hem altijd 'de generaal'. Sommige geruchten suggereren dat deze man een van de Kennedy's was.

7 Marilyn Monroe sprak over misbruikt worden als kind

In haar laatste levensjaar sprak Marilyn Monroe met goede vrienden over haar ervaringen met opgroeien. Ze concentreerde zich sterk op de brute mishandeling die ze als jong meisje ervoer. De verhuizing van pleeggezinnen en weeshuizen had haar hele jeugd ook een zware impact op haar volwassenheid.

6 Marilyn Monroe's make-upartiest zag kneuzingen nadat haar man Joe DiMaggio haar naar verluidt had misbruikt

Het is geen geheim dat het huwelijk tussen Marilyn Monroe en Joe DiMaggio moeilijk was, maar haar visagist onthulde geheimen die ze bewaarde tijdens het leven van Marilyn Monroe. Ze vertelt hoe ze Joe DiMaggio Marilyn Monroe vanaf de andere kant van de hotelmuur kon horen misbruiken, en dan zou ze de volgende dagen blauwe plekken op Marilyn zien. Deze banden zijn een interessant perspectief van degenen die het dichtst bij Marilyn Monroe staan en die deze documentaire onderscheiden van de rest.

5 Ze trouwde met Arthur Miller, maar ontdekte aantekeningen die hij schreef en noemde haar een "Wh"

Een ander liefdesverdriet dat Marilyn Monroe ervoer, volgde kort na haar huwelijk met Arthur Miller. Niet lang nadat het paar 'ik doe' zei, vond Marilyn Monroe geheime aantekeningen en brieven van Arthur, waarbij sommigen naar haar verwezen als een wh.

4 Marilyn Monroe bracht vier dagen door in de psychiatrische zorg, maar de media kwamen erachter

Omdat Marilyn Monroe's geestelijke gezondheids- en middelenproblemen erger werden, zocht ze hulp. Maar toen ze uit haar vierdaagse verblijf in de psychiatrische zorg kwam, werd ze gebombardeerd met verslaggevers. Kijkers kunnen gemakkelijk zien hoe duidelijk ze zich ongemakkelijk voelde bij Marilyn Monroe, maar ze glimlachte naar de verslaggevers om haar imago te behouden zoals het altijd was.

3 Fans horen rechtstreeks van Marilyn Monroe over haar depressie

Marilyn Monroe deelt enkele hartverscheurende gedachten over het leven met een depressie in The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes. Ze vraagt zich af of ze ooit gelukkig zal zijn en vertelt dat ze niet weet dat het mogelijk is om een gelukkig leven te leiden.

2 Vrienden zeggen dat ze een romantische relatie had met zowel Jack als Bobby Kennedy

Hoewel de geruchten over de relaties van Marilyn Monroe met JFK en Robert Kennedy ontelbare keren zijn besproken, onthullen de nieuwe banden de waarheid over haar relaties. Meerdere goede vrienden van Marilyn Monroe delen dat ze romantisch met beide broers was.

1 Verschillen met betrekking tot Marilyn Monroe's tijd en plaats van overlijden worden onthuld

Het einde van The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes richt zich op de verschillen in verhalen van degenen die haar dood vonden. Meerdere paramedici en goede vrienden onthullen verschillende verhalen, sommigen zeiden dat ze op haar zij lag, terwijl anderen zeiden dat ze naar beneden lag. Sommigen zeiden dat ze dood in bed lag, terwijl anderen zeggen dat ze stierf op weg naar het ziekenhuis. Kijkers kunnen beslissen wie ze geloven, omdat de waarheid misschien nooit wordt onthuld.

Aanbevolen: