Schokkende beweringen over de relatiegeschiedenis van prins William onthuld in 'Brothers and Wives

Inhoudsopgave:

Schokkende beweringen over de relatiegeschiedenis van prins William onthuld in 'Brothers and Wives
Schokkende beweringen over de relatiegeschiedenis van prins William onthuld in 'Brothers and Wives
Anonim

Volgers van de koninklijke familie kennen Prins William en Kate Middleton door de jaren heen als een van de sterkste koppels. Wat echter niet bekend is, is de datingsgeschiedenis van William en hoe schokkend dit voor iedereen kan zijn.

Bekend als een van de hartenbrekers van de koninklijke familie in het begin van de jaren 2000, heeft de prins sinds 2003 een relatie met zijn oude on-off vriendin die echtgenote is geworden. Hoewel deze relatie zijn anderen heeft overschaduwd, zijn eerdere 'cyberrelaties' met beroemdheden hebben sindsdien ieders oog geslagen. Die twee beroemdheden zijn niemand minder dan Lauren Bush en Britney Spears.

Hoewel niet bekend was dat hij bijna betrokken was bij Bush, bespraken de media maandenlang de omvang van de mogelijke relatie tussen hem en Spears. Er werd niet veel informatie over de relaties besproken. Dit boek is sindsdien echter dieper ingegaan op zijn geschiedenis, waarbij de auteur en onderzoekers niet bang zijn om alles te vertellen.

Prince William's verleden met Britney en Lauren

Volgens Yahoo!, besprak een artikel van Women's He alth de relaties met zowel Spears als Bush, waarbij de "Womanizer"-zanger in die jaren de koploper was voor zijn hart. "Er zijn misschien telefoongesprekken geweest, maar ik kan me niet herinneren dat ze er in die periode ooit echt in geslaagd zijn om elkaar te ontmoeten", zegt auteur Christopher Andersen, wiens boek Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan werd onlangs een bestseller.

Spears besprak dit zelf ook in 2002 en zei dat de twee, "een tijdje e-mails hebben uitgewisseld, en dat hij ergens zou komen om [haar] te zien, maar het is niet gelukt."

Zowel hij als Bush wisselden geruime tijd e-mails uit tijdens zijn 'cyberrelatie' met Spears. Maar die relatie is sindsdien ook nergens heen gegaan. Op het moment van deze publicatie hebben noch Prins William, Spears en Bush jarenlang hun relaties met elkaar besproken met mediakanalen.

Prins William heeft nog geen commentaar gegeven

De bespreking van zijn relaties komt kort na de release van wat hij en Middleton dachten dat prins Harry met zijn toekomstige vrouw Meghan Markle wilde trouwen. Page Six zei dat zijn reactie op Harry over dit idee was: "Waarom haasten?" en dat hij en Middleton een "echte Engelse roos" voor Harry wilden. Het boek zei later dat prins William tegen een vertrouweling zei: "Ik weet niet wat ik moet geloven", naar aanleiding van geruchten over Markle's gezinsleven. Later vertelde hij prins Charles, "het voelt alsof ik mijn beste vriend heb verloren."

William heeft geen commentaar gegeven over de bespreking van zijn 'cyberrelaties' en blijft privé over zijn relaties met vrouwen. Sindsdien hebben hij en Harry elkaar al maanden niet meer gesproken, waarbij William elk contact dat Harry met hem heeft proberen te maken, ontkent. Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan is te koop in winkels en bij Amazon.

Aanbevolen: