Molly Shannon Details schokkende seksuele intimidatieclaims tegen Gary Coleman

Inhoudsopgave:

Molly Shannon Details schokkende seksuele intimidatieclaims tegen Gary Coleman
Molly Shannon Details schokkende seksuele intimidatieclaims tegen Gary Coleman
Anonim

Molly Shannon liet een bom vallen op de Howard Stern Show toen ze beweerde dat Diff'rent Strokes-acteur Gary Coleman haar vroeg in haar carrière seksueel had lastiggevallen. De voormalige Saturday Night Live-ster zegt dat zijn pogingen om haar te kussen "meedogenloos" waren, maar geeft toe dat ze zich niet fysiek bedreigd voelde "vanwege zijn grootte".

Molly Shannon opende zich over de tijd dat Gary Coleman haar seksueel lastig viel na een ontmoeting met hun agent

De komiek vertelde over de schrijnende ervaring met Howard Stern, die plaatsvond in het Plaza Hotel in 1987. De twee hadden dezelfde agent, Mark Randall, en ontmoetten elkaar op de Plaza voordat Molly zegt dat de acteur haar naar boven had uitgenodigd naar zijn hotelsuite. Ze zegt dat ze er niets van vond.

"En ik was nog maagd, dus daar dacht ik niet eens aan", zei ze. "Hij hield mijn hand vast, ik dacht: 'Hij is zo schattig!' Hij had zijn pak aan. Hij vertelde me dat ik hem deed denken aan Kimberly van 'Diff'rent Strokes.' En Mark kwam ook met ons op de proppen, en ze hadden de presidentiële suite, en we gingen de kamer in en Mark verdween."

Toen zei ze dat Coleman haar speels vroeg om op zijn bed te gaan zitten, en hij begon haar te kietelen.

"Ik denk dat hij zei, 'ga zitten!' was heel lief. Dan is hij alsof hij me een beetje kietelt en dat soort dingen. Ik dacht: 'Gary, stop!' Ik probeerde beleefd te zijn en stop. Ik ben een beleefd katholiek meisje en een maagd. Ik ben daarover naïef!"

De 'Diff'rent Strokes'-acteur sprong bovenop haar en probeerde haar meedogenloos te kussen,

De Superstar-actrice zei dat Gary haar herhaaldelijk tegen haar wil probeerde te kussen en zijn acties 'meedogenloos' noemde.

"Hij probeerde me te zoenen en bovenop te komen en ik dacht: 'Nee, Gary. Stop.’ Dus duwde ik hem weg. Dan zou ik uit bed komen. Dan zou hij op het bed stuiteren, 'vertelde ze. "Ik denk dat ik me vanwege zijn grootte niet fysiek bedreigd voelde. Maar, het ging maar door. Herhalend. Ik zou hem eraf gooien, hij zou er weer op komen.”

Gary, die in 2010 op 42-jarige leeftijd stierf, was 4'8.

De actrice slaagde erin te ontsnappen naar de badkamer, waar ze de deur op slot deed. Gary volgde haar echter en stak zijn handen onder de deur. Uiteindelijk "sprintte" ze de kamer uit. Ze zegt dat ze tegen haar agent zei dat ze de acteur in de gaten moest houden, maar zei dat ze wenste dat ze meer voor zichzelf had kunnen opkomen.

Aanbevolen: