Rebekah Vardy's schokkende teksten over collega WAG Coleen Rooney onthuld

Inhoudsopgave:

Rebekah Vardy's schokkende teksten over collega WAG Coleen Rooney onthuld
Rebekah Vardy's schokkende teksten over collega WAG Coleen Rooney onthuld
Anonim

Het hooggerechtshof hoorde vandaag de reeks verhitte en wrede aanvallen die Rebekah Vardy naar haar agent stuurde over Coleen Rooney. De WAGS zijn betrokken bij een spraakmakende rechtszaak nadat Rooney Vardy beschuldigde van het lekken van verhalen naar de krant The Sun.

Rooney, 35, begon vorig jaar met haar eigen onderzoek nadat ze ontdekte dat een goede vriend persoonlijke informatie lekte naar het Britse roddelblad The Sun. Vardy's berichten aan haar agent Caroline Watt bevestigen dat ze verhalen over Rooney naar de pers wilde lekken en haar een 'nasty bh' noemde.

Vardy lijkt te worden verzameld om lekken te persen

Tijdens een andere directe berichtuitwisseling nadat Coleen Rooney betrokken was geweest bij een auto-ongeluk en erover had gepost op haar privé Instagram, zou mevrouw Vardy in een WhatsApp-bericht aan mevrouw Watt hebben geschreven: 'Ik zou die verhalen graag lekken.' Er zijn aanwijzingen dat de twee vrouwen openlijk berichten over het lekken van het verhaal, waarbij Watt later klaagde dat Rooney's PR niet met journalisten zou praten.

Mevrouw Watt antwoordde: 'Ik zou hebben geprobeerd een verhaal over Coleen te doen, maar het bewijs is verwijderd x', waarna mevrouw Vardy details over de post doorgaf. Het nieuws van het auto-ongeluk verscheen al snel in The Sun, wat de moeder van vier ertoe bracht om naar Twitter te gaan waar ze 'iemand op mijn privé-Instagram plaatste'. is verhalen vertellen of verkopen aan een bepaalde krant.'

Colleen voegde toe: 'Het is triest om te bedenken dat iemand die ik heb geaccepteerd om mij te volgen, me verraadt, hetzij voor geld of om een relatie met de pers te onderhouden.' Britse sociale media waren dol op dit schandaal en Rooney's dramatische onthulling dat Vardy de schuldige was, en noemde haar Wagatha Christie.

Berichten tonen woede van Vardy richting Rooney

In een bericht tussen de twee vrouwen van succesvolle Britse voetballers verklaarde Vardy 'Het is oorlog' nadat Rooney haar in oktober 2019 publiekelijk de bron van de lekken had genoemd.

Nadat het 39-jarige model Rebekah besefte dat Rooney haar de schuld gaf, zei mevrouw Watt tegen haar: 'Wat een slachtoffer. Arme Coleen…. En het was niet iemand die ze vertrouwde. Ik was het.'

Een paar dagen later bespraken de twee vrouwen via WhatsApp een afbeelding die Coleen Rooney in haar auto had geplaatst en waarop een van haar kinderen te zien was die geen veiligheidsgordel droeg. Watt onthulde dat het niet kon worden gebruikt omdat het op haar privé-Instagram was geplaatst.

Mevrouw Vardy furieus: 'Ze is zo'n d x.' en schreef later een bericht in dezelfde chat om te verklaren. 'Die k moet over zichzelf heen zien te komen!'

Een latere uitwisseling tussen de WAG en haar agent laat zien dat ze het lek proberen te verdoezelen. Caroline Watt vertelt Rebekah Vardy dat als ze 'probeert te zeggen dat ik het was', ze zou beweren dat ze 'het bedrijf had verlaten' en dat zou een werknemer de schuld kunnen geven van toegang tot haar oude laptop.

Andere WhatsApp-berichten tussen mevrouw Vardy en mevrouw Watt laten zien dat ze een bericht uit 2019 van Coleen bespreken, waarin ze liet doorschemeren dat ze naar Mexico reisde om geslachtsselectie te ondergaan. Later bleek dit een opzettelijk nepbericht te zijn als onderdeel van een geheime operatie om te ontdekken wie er achter de lekken zat.

De advocaten van mevrouw Rooney zijn van mening dat Watts en Vardy opzettelijk niet al hun communicatie onthullen, waarbij veel berichten zwaar zijn geredigeerd. Vardy en Watt beweren dat hun telefoons en laptops verloren zijn gegaan of kapot zijn gegaan sinds de berichten zijn verzonden.

Aanbevolen: