Deze details over het ouderschap van Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn onlangs onthuld

Inhoudsopgave:

Deze details over het ouderschap van Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn onlangs onthuld
Deze details over het ouderschap van Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn onlangs onthuld
Anonim

Hoewel Mila Kunis en Ashton Kutcher misschien wel een van de schattigste koppels van Hollywood zijn, hebben mensen hun opvoedingsgewoonten in twijfel getrokken. Kunis en Kutcher zijn verre van perfect, zoals elke andere ouder, maar omdat ze in de schijnwerpers staan, worden dingen die ze zeggen soms uit hun verband gerukt.

Kunis verscheen onlangs in The Ellen DeGeneres Show en het onderwerp van de badgewoonten van haar kinderen werd ter sprake gebracht en hoe het werd omgezet in een Hollywood-baddebat. "Het is zo dom," zei ze, duidelijk over de hele zaak.

Het begon allemaal toen zij en Kutcher in de zomer op Dax Shepard's Armchair Expert-podcast waren, met Kristen Bell. Het onderwerp zichzelf en hun kinderen in bad doen kwam ter sprake en vanaf daar ging het allemaal vanzelf. Dit betekent niet dat ze slechte ouders zijn, maar wat doen ze nog meer waar sommige ouders het niet mee eens zijn? Hier zijn de details van het ouderschap van Mila Kunis en Ashton Kutcher die onlangs zijn onthuld.

9 Hun kinderen

Jaren nadat Mila Kunis en Ashton Kutcher Jackie en Kelso speelden in That '70s Show, realiseerden ze zich dat ze van elkaar hielden en begonnen ze te daten in 2012. Ze verloofden zich in februari 2014 en kregen hun eerste kind, een dochter genaamd Wyatt Isabelle in oktober 2014. Daarna trouwden ze in juli 2015. Een jaar later beviel Kunis van hun zoon, Dimitri Portwood. Ze wonen in een boerderij in Beverly Hills, en de acteurs hebben de neiging om hun kinderen buiten de schijnwerpers en van sociale media te houden.

8 Badgewoonten

Dit alles begon toen het stel op de podcast van hun vriend Dax Shepard ging en ze begonnen te praten over de badgewoonten van hun kinderen. Ze gaf toe dat ze hun jonge kinderen alleen wassen als ze vuil op ze zien en alleen zeep gebruiken als ze het nodig hebben. Kunis onthulde dat ze als kind nooit veel douchte, en later zei ze dat ze elke dag een douche neemt, maar haar haar niet elke dag wast. Maar ze onthulde aan Ellen dat het COVID was, ze gingen niet veel het huis uit, dus wat maakt het uit? Het paar wast hun honden vaker dan hun kinderen.

7 Hun kinderen te eten geven

Tijdens haar co-hosting met Ellen, onthulde Kunis dat er momenten waren waarop ze zou vergeten haar kinderen te eten te geven. “Het is mijn bedoeling om elke dag mijn kinderen in bad te doen. Ik word elke dag wakker en ik heb zoiets van: 'Vandaag ga ik mijn kinderen douchen.' En dan is het bedtijd, en ik vergat ze te eten te geven en het is gewoon … vertelde ze de presentator van de talkshow.

Toen het interview eindigde, zei Kunis dat ze het gevoel had dat ze het verhaal niet beter had gemaakt. DeGeneres grapte: "Ja. Omdat je hebt toegegeven dat je vergeet je kinderen te eten te geven." Kunis riep uit: "O God!" en vertelde het publiek dat ze haar kinderen te eten geeft.

6 Kunst en ambacht

Eerder dit jaar sprak Kunis met Extra over hoe zij en Kutcher omgaan met het ouderschap van hun 4- en 6-jarige tijdens de lockdown. Ze onthulde dat ze zich tot kunsten en ambachten wendden.

"We hebben elk ambacht gedaan dat menselijk mogelijk is. We hebben nu afval als ambacht toegewezen… dus we hebben iets dat Happy Trash heet. Jullie kunnen dat nemen en ermee aan de slag gaan, " zei ze. De actrice voegde eraan toe dat Happy Trash is wanneer je geen dingen meer te doen hebt, je je kinderen recyclebare materialen geeft en ze er alles van kunnen maken wat ze willen, zoals een robot of een stad.

5 Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn gekke ouders

Kutcher grapte op de podcast, Leer me iets nieuws met Brit Morin, dat hij en Kunis 'goofy ouders' zijn. Thuis zijn ze dwaas en "thuis zijn ze heel gek, maar die hebben geen vaardigheid." Kunis voegde eraan toe dat het gewoon idioten kunnen zijn. Maar ze zei dat het gewoon kon zijn dat ze zich op hun gemak voelen met zichzelf.

“Ik denk dat we ons er goed bij voelen dat we ons thuis voor gek doen, maar misschien komt dat voort uit het idee om comfortabel te zijn in je eigen lichaam, en in je eigen huid, en in je geest en geen angst om jezelf voor de gek te houden.”

4 Levensverhalen

Tijdens de podcast van Brit Morin vertelde Teach Me Something New, the That '70s Show-aluin, over hun gezinsleven. Hun dochter zou altijd graag verhalen over hun leven willen horen, iets wat Kutcher heel goed kan vertellen. Maar toen ze geen verhalen meer hadden, moesten ze dingen verzinnen. Het echtpaar greep het echter als een kans om hun kinderen waardevolle levenslessen te leren, zoals sportiviteit.

3 Kutcher's opvoedingsstijlen

Hoewel ze zichzelf als gekke ouders beschouwen, zijn de opvoedingsstijlen van Kutcher en Kunis enorm verschillend. Tijdens een optreden in mei 2020 op Live With Kelly And Ryan prees het paar elkaars opvoedingsstijlen, tijdens de lockdown. Kunis zei tegen de presentatoren van de talkshow: "Ik ben geen goede leraar. Maar mijn man is er fantastisch in. Ik denk dat ik dat over jou heb geleerd: je bent echt goed in het uitleggen van dingen." Kutcher volgde haar opmerkingen op en zei dat hij een persoon is die zich "op één ding tegelijk concentreert".

2 Kunis' opvoedingsstijl

Kutcher voegde in dat interview toe dat zijn vrouw een "geweldige multitasker" is die "12 laden tegelijk open kan hebben en op de een of andere manier de hele zaak kan beheren". Dat lijkt iets voor moeders te zijn -- meerdere dingen tegelijk balanceren, vooral als je meer dan één kind hebt.

Kunis probeert er ook altijd voor te zorgen dat ze positieve dingen tegen haar kinderen zegt. Als ze naar haar werk moet, klaagt ze er niet over, en als ze opgroeien, zien ze werken niet als iets slechts. Ze taggen allebei een team met hun kinderen en zorgen ervoor dat ze niet allebei tegelijk aan het werk zijn.

1 Hun reactie op de reacties van het publiek

De ouders van twee lijken het gewoon weg te lachen. Kunis noemde het allemaal dom toen ze werd geïnterviewd op The Ellen DeGeneres Show. Ze lijken niet te worden beïnvloed door iemands opmerkingen en zullen hun leven blijven leiden en hun kinderen opvoeden zoals ze dat willen. Niemand zal immers zien hoe ze in hun eigen huis opvoeden. Dus als ze vanaf nu voorzichtig zijn met wat ze zeggen, zou niemand er een probleem mee moeten hebben.

Kutcher plaatste ook een video op zijn Instagram waarin hij de spot dreef met het hele debat. 'Gooi je water in onze kinderen?' vroeg hij aan zijn vrouw. 'Probeer je ze te smelten?' Kunis werd in de video lachend gezien nadat ze hem had verteld dat ze de kinderen aan het wassen was.

Aanbevolen: